Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Τραγωδία στις φυλακές Μαλανδρίνου: Ισοβίτης σκότωσε σωφρονιστικό υπάλληλο

Αλβανός κατάδικος κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό 46χρονου υπαρχιφύλακα ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του - Ποινη ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία εξέτιε ο Αλβανός Ιλία Καρέλι.
Μια δολοφονία απίστευτης αγριότητας συνταράσσει την κοινή γνώμη ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι κάρφωσε αυτοσχέδιο μαχαίρι στο λαιμό του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου σημειώθηκε η πρωτοφανής δολοφονική επίθεση.
Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου υπαρχιφύλακα, πατέρα δύο παιδιών, στις φυλακές του Μαλανδρίνου επικρατεί αναστάτωση.

Ο κρατούμενος είναι ο Αλβανός Ιλία Καρέλι, καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για άλλη ανθρωποκτονία. Το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ στον 46χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη φωνάζοντας: «Δεν με αφήνετε να δω την μάνα μου θα πάρω τη ζωή ενός από σας»!

Ο Αλβανός βαρυποινίτης κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στο λαιμό του άτυχου υπαλλήλου προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του. Αμέσως μετά, αφοπλίστηκε από τους υπόλοιπους σωφρονιστικούς και κρατείται με χειροπέδες στο φρουραρχείο, όπου έχουν φτάσει άνδρες της Ασφάλειας για να τον παραλάβουν. Ο υπαρχιφύλακας Γιώργος Τσιρώνης καταγόταν από το Αγρίνιο και ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου