Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Νεκρός ο νεοναζί ηγέτης του Δεξιού Τομέα της Ουκρανίας;(ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρός έπεσε την περασμένη νύχτα, με δύο σφαίρες στην καρδιά, ο διάσημος και άγριος ακροδεξιός ηγέτης της οργάνωσης Δεξιός Τομέας Αλεξάντρ Μουζίχκο, ο οποίος είχε σπείρει τον πανικό στους οπαδούς του έκπτωτου Γιανουκόβιτς.

Ο Μουζίχκο δολοφονήθηκε στην περιοχή Ρόβνο, δυτικά της Ουκρανίας, σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, όπως αναφέρει το αγγλόφωνο δελτίο της Russia Today.

Ο ακροδεξιός ηγέτης ανήκει στους πολιτικούς μαχητές που με μάχες σώμα με σώμα με τις ειδικές δυνάμεις της ουκρανικής αστυνομίας (την μονάδα Berkut) κατάφεραν να κυριαρχήσουν και να εκδιώξουν τον Γιανουκόβιτς από την εξουσία, αρνούμενοι να πειθαρχήσουν και να δεχθούν όλες τις κατά καιρούς συμφωνίες της κυβέρνησης με την λοιπή αντιπολίτευση και την ΕΕ.
Πλέον με τα ΑΚ-47 στα χέρια, ανέλαβαν την τήρηση της τάξης σε πολλές πόλεις της δυτικής Ουκρανίας
Υποσχόμενος «Να πολεμήσει τους Εβραίους και τους Ρώσους για όσο διάστημα το αίμα ρέει στις φλέβες του» ο ηγέτης Aleksandr Muzychko, γνωστός και ως Sashko Bilyi, ήταν βετεράνος πολέμου της Τσετσενίας με την πλευρά των Τσετσένων και οι ίδιοι οι Ρώσοι είχαν να λένε για τον ηρωισμό και τις πολεμικές ικανότητές του.
Εν συνεχεία ο Α.Muzychko επέστρεψε και κατηγορήθηκε ότι ασχολήθηκε με το εμπόριο όπλων και αλκοόλ με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να μείνει για 1,5 χρόνο στην φυλακή. Ο ίδιος λέει ότι η κράτησή του ήταν αποτέλεσμα πολιτικής συνομωσίας
«Ο επόμενος πρόεδρος της χώρας θα είναι από το κόμμα μας τον Δεξιό Τομέα» έλεγε και απέριπτε ότι ελέγχεται από τις ΗΠΑ, όπως έγραψαν πρόσφατα οι New York Times. «Πρώτα η Ουκρανία» διακηρύσσει.
Hξερε ότι θα πεθάνει;
Ο Μούζικο εκτελέστηκε με δυο σφαίρες στην καρδιά στην πόλη Ρόβνο της δυτικής Ουκρανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο αυτοκίνητα σταμάτησαν τον δρόμο του δικού του αυτοκινήτου, τον κατέβασαν και αφού του έδεσαν τα χέρια, τον σκότωσαν με δυο πυροβολισμούς στην καρδιά.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοτώθηκε μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε καφέ της περιοχής, και ότι εκείνοι που τον σκότωσαν απήγαγαν άλλα πέντε άτομα.
Νωρίτερα ο Μούζικο είχε εμφανιστεί σε video στο YouTube να δηλώνει ότι οι αρχές της Ουκρανίας είχαν αποφασίσει είτε να τον σκοτώσουν, είτε να τον παραδώσουν στη Ρωσία, και στη συνέχεια να επιρρίψουν τις ευθύνες στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
Στα ρωσικά ΜΜΕ κυκλοφόρησε αυτή η φωτογραφία που δείχνει τον ακροδεξιό ηγέτη νεκρό:

Στο παρακάτω βίντεο ο ακροδεξιός ηγέτης επί τω ...έργω, την ώρα που κατατρομοκρατεί εισαγγελέα του Κιέβου και τον ταπεινώνει με τον χειρότερο τρόπο.

ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου