Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ανενόχλητοι οι Τούρκοι κάνουν μια ζωή οτι γουστάρουν, με την στήριξη ΗΠΑ και ΝΑΤΟ (Ε.Ε.). Κατά τα άλλα μας λένε για ανθρώπικα δικαιώματα και διεθνές δίκαιο

Ο Ερντογάν εκανε δηλωσεις και ειπε οτι "οποιοδήποτε πολεμικο αεροπλανο παραβιασει τα συνορα μας θα καταρίπτεται απευθειας χωρις προειδοποίηση". Εδω στην Ελλαδα εμεις τι κανουμε που καθε μερα ο Ερντογαν κανει βολτες στο Αιγαιο και μας παραβιαζει τα συνορα? Τα ΜΜΕ γιατι δεν το αναφερουν αυτο? 

Ε.Ε., Ανθρωπινα Διακαιώματα, Διεθνές Δίκαιο και παπαριες. Κανείς δεν πειράζει την Τουρκία. Στην Ελλαδα καθε μερα παραβιαζει συνορα με πολεμικα αεροπλανα και πλοια. Στέλνει καθε μερα λαθρομεταναστες. Στην χωρα μας δεν τους στελνει οπλισμενους ακομα. Στην Συρια ομως το κανει...Οπλισμένους φασίστες να ριξουν τον Ασαντ και παραλληλα με την ευκαιρία να καθαρισουν Χριστιανούς.
Όπως και στην Κύπρο και στα Ημια κάποτε. Κανείς δεν πειράζει την Τουρκία γιατι πολύ απλα η Τουρκία κάνει τις βρωμοδουλειές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ (Ε.Ε.).
Χρηματοδοτουμενοι, λοιπον, και ενισχυμενοι με πολεμικο υλικο απ την Δυση οι ισλαμιστες καθαριζουν για χαρη τιων ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Θυμηθειτε Αιγυπτο, Λυβύη, Συρια, Ουκρανια, Γιουγκοσλαβια, Γεωργια, Αρμενια, Ιρακ, Αφγανισταν, Κυπρος, Βενεζουελα κ.τ.λ.
Αναγνώστης
 
ΠΗΓΗ lithosfotos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου