Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Οι Λατίνες δημοσιογράφοι «παίζουν μπάλα» στη Βραζιλία(12 φωτό)

Τα τηλεοπτικά κανάλια της Νότιας Αμερικής δεν εκπέμπουν στα μέρη μας ούτε καν δορυφορικά και είναι δύσκολο να δούμε τις μεταδόσεις τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.


Και αυτό είναι κρίμα γιατί τα λατινοαμερικάνικα κανάλια έχουν παράδοση να στέλνουν ως ρεπόρτερ «παρασκηνίου» στις μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις τις ομορφότερες δημοσιογράφους που «κυκλοφορούν» στις χώρες τους.

Και θεωρείται σίγουρο ότι όταν εμφανίζονται στις κερκίδες πολλοί φίλαθλοι χάνουν το ενδιαφέρον τους για τα όσα γίνονται στο γήπεδο, ενώ δεν πρέπει να δυσκολεύονται να πείσουν τους παίκτες να τους δώσουν μίνι – συνέντευξη μετά τον αγώνα.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Η απελευθέρωση της Θράκης

Του Ν. Λυγερού

Η απελευθέρωση της Θράκης δεν πρόκειται να γίνει με μικροπολιτικές και συμβιβασμούς. Και κάθε Έλληνας πολίτης που περιορίζεται σε συμβατικές σκέψεις είναι ανίκανος να δει το μέλλον γιατί δεν αντιλαμβάνεται το παρελθόν και την αξία του. Η Θράκη δεν είναι περιορισμένη σ’ έναν τεχνητό χώρο. Εδώ και αιώνες λειτουργεί ως σημείο επαφής με τις δυο θάλασσες και ως γεωστρατηγική γωνία έχει ενισχυθεί σημαντικά από τις εντάξεις της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας το 2007. Δεν αποτελεί πια μόνο και μόνο μία περιθωριακή ζώνη, όπως θα ήθελαν μερικοί ειδικοί του συμβιβασμού και του ραγιαδισμού.

Έχεις αυτό που θες

Του Ν. Λυγερού

Για την ελληνική ΑΟΖ και τον ελληνικό ζεόλιθο, πρέπει να σκεφθείς ότι έχεις αυτό που θες και αν το θες, έχεις αυτό που αξίζεις. Έχουμε στρατηγικό ορυκτό πλούτο και στη θάλασσα και στη ξηρά κι αναρωτιόμαστε ακόμα και τώρα τι πρέπει να κάνουμε για ν’αλλάξουμε τα δεδομένα της οικονομίας της πατρίδας μας έχουμε γεμίσει με ειδικούς ασχετοσύνης που δεν ξέρουν καν τι είναι επιστήμη για να δικαιολογήσουν πολιτικές απραξίες ενώ δεν μπορεί να υπάρχει καμιά δικαιολογία. Οι υδρογονάνθρακες και ο ζεόλιθος δεν είναι αφαιρετικές έννοιες μαθηματικών μοντέλων αλλά ελληνικής πραγματικότητας που πρέπει να αξιοποιήσουμε για ν’ αποφύγουμε και τις πιέσεις που δεχόμαστε από ενέργειες που καταπατούν παντελώς τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η αργοναυτική εκστρατεία αναβιώνει στη Σλοβενία: Η ελληνική παράδοση της Βέρχνικα

Η Αργώ και η ιστορία του Ιάσονα αποτελεί κάτι περισσότερο από αρχαίο ελληνικό μύθο για τους κατοίκους της Βέρχνικα στη Σλοβενία. Εχοντας ως έμβλημα το διάσημο πλοίο της αργοναυτικής εκστρατείας, αισθάνονται στενά συνδεδεμένοι με την αρχαία Ελλάδα και τιμούν το πέρασμα του Ιάσονα από την πόλη τους με ένα ετήσιο φεστιβάλ.
Σύμφωνα με το μύθο που επικρατεί στην περιοχή, οι Αργοναύτες, επιστρέφοντας από την Κολχίδα, διέπλευσαν κόντρα στο ρεύμα του Δούναβη και έφτασαν μέχρι τις πηγές του στη Βέρχνικα όπου στρατοπεύδεσαν για έναν ολόκληρο χειμώνα πριν βγουν στην Αδριατική.

Σάλος στη Ν. Αφρική: «Δώρο» στο διευθυντή της δημόσιας τηλεόρασης μία αγελάδα ένα μοσχάρι και μία... γυναίκα

Έρευνα μετά από πιέσεις που άσκησαν πολλές οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών διενεργούν οι αρχές της Νότιας Αφρικής για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας έλαβε πρόσφατα για δώρο μια νεαρή... σύζυγο.
 
«Λάβαμε πολύ μεγάλο αριθμό καταγγελιών για αυτήν την υπόθεση και ξεκίνησε έρευνα εις βάθος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλων, Τζάβου Μπαλόγι. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο η έρευνα θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες.

New York Times: "Χρειαζόμαστε έναν πολύνεκρο παγκόσμιο πόλεμο για να συνέλθει από την ύφεση η παγκόσμια οικονομία"!

"H παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται μόνο με παγκόσμιους πολέμους" υποστηρίζουν σε άρθρο-σοκ οι New York Times,η ναυαρχίδα των Δημοκρατικών που είναι και το κυβερνών κόμμα στις ΗΠΑ αυτή την εποχή, την επαύριο του άρθρου του πρώην ΥΠΟΙΚ επί κυβερνήσεων Ρ.Ρήγκαν, Paul Craig Roberts ο οποίος δήλωσε ότι "Στην Ουάσιγκτον υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Ρωσίας και να καταφέρουν να γλιτώσουν από τις συνέπειες μιας πιθανής ανταπόδοσης".

Το τέλος της μετα-ψυχροπολεμικής Ευρώπης: Ρωσικές φάλαγγες τεθωρακισμένων μπαίνουν στο Λουγκάνσγκ (Βίντεο)

Τεθωρακισμένες φάλαγγες και φάλλαγγες με βαρύ πυροβολικό και ρουκετοβόλα εισέρχονται το πρωί στο Λουγκάνσκ προερχόμενες από τα ρωσικά σύνορα, ενώ μία δεύτερη φάλαγγα κατευθύνεται προς το Λουγκάνσκ.
Δεν είναι τακτικός Στρατός, είναι Ρώσοι εθελοντές που σπεύδουν προς ενίσχυση της μαρτυρικής πόλης, αλλά βέβαια είναι ερώτημα που βρήκαν τόσο βαριά όπλα. Πιθανόν να προέρχονται από αποθήκες του ουκρανικού Στρατού...

Επικεφαλής Γερμανικού κόμματος: Η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ

«Η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ» υποστηρίζει ο επικεφαλής της «Εναλλακτικής για την Γερμανία» (AfD) και νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του κόμματος, Μπερντ Λούκε, και επισημαίνει ότι για υπερχρεωμένες χώρες, όπως η Ελλάδα, μόνο το «κούρεμα» χρέους αποτελεί λύση. «Τα σταθερά δημοσιονομικά είναι αποφασιστικής σημασίας. Στις υπερχρεωμένες χώρες, όπως η Ελλάδα, είναι αντιπαραγωγικό να πιστεύει κανείς ότι με αυστηρή πολιτική λιτότητας και μεταρρυθμίσεων μπορεί να μειωθεί το χρέος. Για τις υπερχρεωμένες χώρες μόνο το "κούρεμα" προσφέρει λύση.

Liberation: Η Ελλάδα πουλάει τα πάντα -Το πρόγραμμα δεν προχωράει

Το πρόγραμμα των απροκρατικοποιήσεων και την τεράστια λίστα των πωλήσεων του ΤΑΙΠΕΔ έβαλε στο μικροσκόπιο η Liberation. Η γαλλική εφημερίδα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα πουλάει τα πάντα για να ελαφρώσει το χρέος, αλλά σημειώνει πως η προσπάθεια δεν προχωρά, εξαιτίας αποτυχιών και καθυστερήσεων. Γεγονός που προκαλεί την αγανάκτηση των Ελλήνων και τον εκνευρισμό της Τρόικα, όπως σημειώνεται.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης εξέδωσε η Ρωσία κατά Ουκρανών για εγκλήματα πολέμου

Διεθνές ένταλμα σύλληψης εξέδωσε η Ρωσία κατά Ουκρανών για εγκλήματα πολέμου
Αφορά τον υπουργό Εσωτερικών Αβάκοφ και τον ολιγάρχη - κυβερνήτη Καλαμόισκι
Η Ανακριτική Επιτροπή της ρωσικής Εισαγγελίας εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των δύο πρωταγωνιστών της λεγόμενης «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» στην Ανατολική Ουκρανία, κατηγορώντας τους για χρήση απαγορευμένων μέσων και μεθόδων πολέμου, για ειδεχθείς δολοφονίες και απαγωγές ανθρώπων.
Αυτό ανακοίνωσε ο επίσημος εκπρόσωπος της Επιτροπής Βλαντίμιρ Μάρκιν για τον αρμενικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματία και υπουργό Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ και τον εβραϊκής καταγωγής δισεκατομμυριούχο ολιγάρχη και ταυτοχρόνως κυβερνήτη της γειτονικής στις εξεγερμένες περιφέρεια του Ντιεπροπετρόφσκ Ίγκορ Καλαμόισκι, οι οποίοι κρατούν την αιχμή του δόρατος του ουκρανικού εθνικισμού.

Έρχεται φοροκαταιγίδα το επόμενο εξάμηνο

Έρχεται φοροκαταιγίδα το επόμενο εξάμηνο
Δύσκολο θα είναι το επόμενο εξάμηνο για εκατομμύρια φορολογούμενους, οι οποίοι από το τέλος Ιουλίου έως και το Δεκέμβριο θα κληθούν να καταβάλουν έξι φόρους, που συνολικά φτάνουν τα 11 δισ. ευρώ.
Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου λοιπόν οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν το φόρο εισοδήματος, την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος, το φόρο πολυτελούς διαβίωσης, τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας του 2015, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».

Η Οριάνα Φαλάτσι κονιορτοποιεί το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες»

ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!

Διαβάστε το όλο.

Είναι εξαιρετικό!

Μια χειμαρρώδης αποστομοτική απάντηση στα γνωστά δακρύβρεχτα "αντιρατσιστικά" τσιτάτα που θέλουν να καλλιεργήσουν "ενοχές"να φιμώσουν όποιον αντιδράει στον εποικισμό της πατρίδας από τους αλλοδαπούς και στην δημογραφική αλλοίωση του λαού μας.

Της Oriana Fallaci* (από το βιβλίο της «H Οργή και η Περηφάνεια», 2003)

Όχι εδώ και πολύ καιρό, άκουσα κάποιον από τους αναρίθμητους πρώην κυρίους Πρωθυπουργούς που έχουν ταλαιπωρήσει την Ιταλία τις τελευταίες δεκαετίες, να λέει στην τηλεόραση:

Σε διεθνές forum του ΟΗΕ γίνεται δεκτή η "Ένωση Τούρκων Δωδεκανήσου"!




Τελικά η ΜΙΤ κατάφερε και τους πλέον αφομιωμένους στην ελληνική κοινωνία μουσουλμάνους αυτούς των Δωδεκανήσουν να τους σπείρει «ζιζάνια» και να δημιουργήσει πλαστούς «τουρκικούς» πυρήνες (το περιοχικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ από το 2006 είχε προειδοποιήσει για την δράση του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, αλλά…):

Έτσι λοιπόν στην Γενεύη εμφανίστηκε κάποιος «Συλλόγος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων» για να λάβει μέρος στο Φόρουμ Μειονοτικών Θεμάτων του ΟΗΕ, με τίτλο «Θρησκευτική ελευθερία και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα οι θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες»!

Τουρκικό «τόξο» ενώνει Θράκη με Ρόδο

Η κυβέρνηση Ερντογάν ξεκινάει τη δημιουργία «τουρκικών μειονοτήτων» σε Ρόδο και Κω, καθώς εκτιμά ότι πλέον το παιχνίδι είναι κερδισμένο στη Δυτική Θράκη.
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Από το newsbomb


Το νέο απόρρητο στρατηγικό σχέδιο της Άγκυρας περιλαμβάνει τηδημιουργία ισλαμικού φιλοτουρκικού τόξου με βασικούς άξονες τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τα τελευταία 6 χρόνια.

5 δεκαπένταχρονες Απέδειξαν ότι τα Φυτά δεν Μεγαλώνουν κοντά σε Router με WiFi (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκαπεντάχρονοι μαθητές γυμνασίου σχεδίασαν και περάτωσαν επιστημονικό πείραμα για να εξετάσουν την επίδραση της ακτινοβολίας κινητών τηλεφώνων στα φυτά. Τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν.


Πέντε δεκαπέχρονες νεαρές από τη Δανία δημιούργησαν πρόσφατα ένα επιστημονικό πείραμα που έχει προκαλέσει σάλο στην επιστημονική κοινότητα.

Βερολίνο: Κοινός ναός για Εβραίους, χριστιανούς και μουσουλμάνους-Ο «Οίκος του Ενός» θα ανοίξει τις πύλες του το 2018

Βερολίνο: Κοινός ναός για Εβραίους, χριστιανούς και μουσουλμάνους
Την κατασκευή της Οικίας του Ενός έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο του Βερολίνου «Kuehn Malvezzi», το σχέδιο του οποίου (εδώ σε ψηφιακή απεικόνιση) χαρακτηρίζεται από έναν πύργο ύψους 44 μέτρων και θυμίζει φρούριο.

Την ώρα που σε διάφορα μέρη του κόσμου η θρησκευτική μισαλλοδοξία πυροδοτεί συγκρούσεις, στο Βερολίνο διδάσκουν την ανεξιθρησκία και την θρησκευτική ανεκτικότητα. Το 2018 θα ανοίξει τις πύλες του ο «Οίκος του Ενός», ένας κοινός ναός προσευχής για Εβραίους, χριστιανούς και μουσουλμάνους, για τους πιστούς, δηλαδή, των τριών μεγαλύτερων μονοθεϊστικών θρησκειών. Οι εργασίες εκσκαφής των θεμελίων ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες. Το κόστος υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί σε ποσοστό 100% από δωρεές.

Γιατί δεν ενεργοποιούν το πρόγραμμα χαλαζικής προστασίας;;; Αν δεν το ξέρετε... Ελληνική εταιρεία τροποποιεί τον καιρό!

Επειδή τώρα τελευταία έχουμε πήξει στους δήθεν μετεωρολόγους, που έρχονται και αφήνουν τα σχόλια τους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η δυνατότητα τροποποίησης του καιρού υπάρχει και μάλιστα για τις μικροτροποποιήσεις στην Ελλάδα χρησιμοποιείται Ελληνική εταιρεία μέλος του
Weather Modification Association. (Δεν το λέμε εμείς, οι ίδιοι το λένε στον ιστότοπό τους)
Μέλος του  Weather Modification Association αποτελεί και ο ΕΛΓΑ σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και μπορείτε να το δείτε εδώ
Τι αποδεικνύει αυτό;;; Ότι η τροποποίηση του καιρού δεν είναι μια θεωρεία συνωμοσίας. Εκτελείται και σε μικρή και σε μεγάλη κλίμακα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Χυδαία πρόκληση από τους Σκοπιανούς στον Εθνικό μας Υμνο!

Στις 15 Ιουνίου, η Εθνική Χάντμπολ έπαιξε μέσα στα Σκόπια τον διπλό επαναληπτικό της Αθήνας για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 στο Κατάρ.
Η ελληνική ομάδα είχε χάσει στην Αθήνα με 27-25 (αλήθεια, γιατί δεν έγινε το ματς στη Θεσσαλονίκη;) και στον επαναληπτικό, μέσα σε μια κόλαση από βρισιές και αντικείμενα που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο από 7.000 Σκοπιανούς, έχασε ξανά με 35-23 και αποκλείστηκε.
Πράγματι, οι Σκοπιανοί μπορεί να έχουν μια καλή ομάδα, κληρονομιά από τη μεγάλη Γιουγκοσλαβία, αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα ξέφυγαν εντελώς, ειδικά κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του ελληνικού Εθνικού Ύμνου, όπως φαίνεται και το παρακάτω βίντεο που όλο καμάρι ανέρτησε στο youtube Σκοπιανός.