Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑ

Από το άρθρο της Εφημερίδας "ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ".

O Γνησιότερος αγωνιστής του '21 που τον έφαγαν πισώπλατα γιατί φοβόνταν την Αλήθεια οι Μπέηδες και οι Κοτζαμπάσηδες

«ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ!»

«Έλα, σκατό-τουρκε... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους, έλα ν' ακούσεις τα κέρατα σας, - γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρευσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην «με έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην - να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!».

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΟΠΟΣ!

Αυτή ήταν η θέση του γνησιότερου αγωνιστή της Επαναστάσεως για τους Τούρκους και τους Εβραίους «συμβούλους» τους:

Ίμια νο2: η Άγκυρα μοίρασε σε οικόπεδα την ελληνική υφαλοκρηπίδα νότια Καρπάθου-Καστελόριζου!

Η εξαργύρωση του επεισοδίου σε βάρος του ιταλικού σκάφους "Explora" από την Τουρκία και η θέση που διατύπωσε ότι το ιταλικό σκάφος εκινείτο στην τουρκική ΑΟΖ (νότια της Καρπάθου και νότια του Καστελόριζου) ήρθε πολύ γρήγορα: Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερδίας ΕΘΝΟΣ, η τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου προκήρυξε διαγωνισμό για 11 "οικόπεδα" που καλύπτουν θαλάσσια έκταση 20.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στον κόλπο της Αττάλειας και νοτιότερα, σε περιοχή που συγχέεται με την ελληνική υφαλοκρηπίδα, νότια του ελληνικού νησιού.

Bόλτα στους δρόμους του Albert park για Vettel

Oπως ακριβώς τελείωσε την περσινή χρονιά, έτσι ακριβώς ξεκίνησε και την φετινή ο Sebastian Vettel με την Red Bull, παίρνοντας μια μάλλον εύκολη νίκη στους δρόμους του Albert Park στην της Μελβούρνης. Πολύ καλός και ο Hamilton με την κατά τα άλλα ανταγωνιστική Mclaren. Βάθρο για Renault και Petrov.Ο αγώνας μάλλον ήτανε περισσότερο ομαλός από ότι τον περιμέναμε, με τα προσπεράσματα να μην έδειξαν τόσο εύκολα τελικά , ακόμα και με τις κινούμενες πτέρυγες, πράγμα που επιβεβαίωσε η μάχη του Button με τον Massa.

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ FIMOTRO...

«Μπορεί να μην συμφωνώ με ό,τι υποστηρίζεις. Μα θα υπερασπίσω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να διατυπώνεις ελεύθερα τις απόψεις σου.» Βολτέρος

Tο  MEGA Έκανε  μήνυση στο fimotro!!!!
Nαι καλά διαβάσατε!!!
Αιτία είναι μια ψηφοφορία!!!!!!!
Ας δούμε  τι έγραψε το ίδιο το  Blog για το θέμα