Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αντίστροφη μέτρηση για το «ανάκτορο» της Βεργίνας ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙΣ

Αλλάζει εντυπωσιακά μέχρι τα τέλη του 2015 η συνολικότερη εικόνα στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών (Βεργίνα), όπου με το πλούσιο ανασκαφικό έργο του αείμνηστου Μανώλη Ανδρόνικου και των συνεργατών του ήρθε στο φως τις τελευταίες δεκαετίες μεγάλο τμήμα της βασιλικής πρωτεύουσας των αρχαίων Μακεδόνων.

Πυρετώδεις οι εργασίες για την αποπεράτωση του νέου Μουσείου Αιγών. Ένα εξαιρετικό κτίριο μοντέρνας αρχιτεκτονικής, με λιτές γραμμές και απλά γεωμετρικά σχήματα και ορθογώνιους όγκους, σε διαφορετικά μεγέθη. Το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία καθώς έχει ολοκληρωθεί η ορθομαρμάρωση εξωτερικά όπως και τα έργα του περιβάλλοντος εξωτερικού χώρου.

Χάρτης ντοκουμέντο : 1.170 'επιχειρήματα' για τις οφειλές της Γερμανίας ή αλλιώς τα χωριά που έκαψαν οι Γερμανοί

Ποια χωριά έκαψαν οι Γερμανοί κατά την περίοδο 1940 - 1945. Δείτε τον χάρτη - ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε το 1946 (Φωτογραφίες)
Ο χάρτης της Ελλάδος που δημοσιεύτηκε το 1946, συνοδεύοντας δύο βιβλία, το "Καταστραφείσαι πόλεις και χωρία της Ελλάδος 1940 - 1945" και το "Καταστροφαί Οικισμών" αναπαριστά το μέγεθος της καταστροφής της Ελλάδας, την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, απεικονίζοντας τα 1.170 καμένα χωριά που έκαψαν οι Γερμανοί.

Τον χάρτη παρουσίασε στην Διακομματική Επιτροπή της Βουλής ο δικηγόρος Σαράντος Θεοδωρόπουλος, στην κατοχή του οποίου είναι ο χάρτης, ως εξωκοινοβουλευτικός προσκεκλημένος της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, στη Συνεδρία της 16ης Απριλίου 2015, αποκαλύπτοντάς τον στους βουλευτές που μετέχουν στις εργασίες της και δημοσίευσε η εφημερίδα "Το Χωνί" της Κυριακής.

Η λίστα με τα 14 πιο παράξενα χωριά του κόσμου, με την Μονεμβάσια στην δεύτερη θέση (δείτε το νούμερο 1, χωριό σε κρατήρα)

Η λίστα με τα 14 πιο παράξενα χωριά του κόσμου,  με την Μονεμβάσια στην δεύτερη θέση (δείτε το νούμερο 1, χωριό σε κρατήρα)
 Ένα χωριό μέσα σε ένα κρατήρα ηφαιστείου, σπίτια χτισμένα από πυλό κρυμμένα κάτω από την γη, μια μικρή πόλη στην μέση του πάγου,

και άλλα πολλά χωριά που συγκαταλέγονται
στην λίστα με τα 14 πιο παράξενα του κόσμου.


Την δεύτερη θέση έχει η Μονεμβάσια Λακωνίας. Σύμφωνα με την Daily Mail αυτοί είναι οι  μαγευτικοί οικισμοί σε μαγευτικούς προορισμούς.

Οι πιο εξωφρενικές και γελοίες μηνύσεις

Όταν ο νόμος γίνεται σύμμαχος του παραλόγου - Και όμως, κάποιοι δικαιώθηκαν!

Το να γίνει κανείς δικηγόρος, δικαστής ή εισαγγελικός λειτουργός είναι όνειρο ζωής. Στο φιλόδοξο αυτό επαγγελματικό βήμα, οι υπερασπιστές του νόμου, οραματίζονταν όταν έμπαιναν στην δικαστική αίθουσα για πρώτη φορά, ότι θα είχαν να υπερασπιστούν πολύκροτες υποθέσεις, πολιτικά σκάνδαλα, οικονομικές υπεξαιρέσεις… Αλίμονο!

Η πραγματικότητα είναι πιο λαϊκή. Κι αυτό, γιατί από μια δικαστική αίθουσα, περνούν από τις πιο μικρές υποθέσεις, όπως οικογενειακές διαφορές μέχρι μεγαλύτερα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών συγχωνεύσεων με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Δύο (2) Ελληνικά F-16 εγκλώβισαν και έτρεψαν σε φυγή έξι (6)Τούρκικα μαχητικά …Που διαμαρτύρονται!

Διαμαρτύρονται οι Τούρκοι Χειριστές γιατί ενώ πετάνε σε (Διεθνές εναέριο Χώρο λένε) …Ελληνικά οπλισμένα μαχητικά αφού τους πήραν στο κυνήγι τελικά τους εγκλώβισαν στα radar τους με τους Τούρκους Χειριστές να ουρλιάζουν στον αρχιελεγκτή της Σμύρνης !

Ιστορία για γέλια και ευτυχώς που κάποιες απο αυτές βγαίνουν και στην δημοσιότητα για να γελάσει και εμάς το χείλη μας με το πάθημα των Τούρκων !
Τι αναφέρουν όμως οι Τούρκοι : Ότι 2 ελληνικά F-16 παρενόχλησαν 6 τουρκικά F-16 που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου…

Η Διαθήκη του Μωάμεθ που αποκρύφτηκε από Μουσουλμάνους άλλα και Χριστιανούς κυβερνώντες..

Ο άγνωστος Έλληνας ευεργέτης και σωτήρας του Μωάμεθ
Οι αυστηρότατες εντολές του Μωάμεθ για προστασία Ελλήνων και Χριστιανών ως το τέλος του κόσμου!

Πόσοι από εσάς γνωρίζετε την ύπαρξη αυτής της ιδιόχειρης διαθήκης – διαταγής του Μωάμεθ προς όλο το γένος του; Προφανώς ελάχιστοι, πράγμα λογικό αφού γενικώς τις λεπτομέρειες άλλων δογμάτων τις γνωρίζουν μόνο οι ενδελεχείς μελετητές θρησκειών.

Σήμερα λοιπόν έχουμε άλλη μία τρανταχτή απόδειξη της διαστρέβλωσης των θρησκειών από μισανθρώπους ώστε αυτές να συνηγορούν στις εγκληματικές τους επιδιώξεις αντί να χαλιναγωγούν τα μισαλλόδοξα τους ένστικτα.

Χάος και ταραχές στη Βαλτιμόρη !!!! Ο στρατιωτικός νόμος δεν αργεί στην Αμερική!! (Βίντεο)

Υπάρχει απόλυτο χάος στους δρόμους...
Δείτε το βίντεο...

Νέο παραλήρημα Ρ.Τ. Ερντογάν: Σκληρή φραστική επίθεση κατά του Β.Πούτιν για την Γενοκτονία των Αρμενίων

ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 Σε πλήρη παράκρουση φαίνεται πως βρίσκεται ο «σουλτάνος» πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν καθώς δεν εξηγείται αλλιώς η φρασεολογία που χρησιμοποίησε σήμερα κατά της Ρωσίας συνέχεια προηγούμενων δηλώσεων του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Λίστα... υποχωρήσεων από την Αθήνα για να βρεθεί συμβιβασμός - Η κατά Bild «μυστική» λίστα Τσίπρα προς τους Ευρωπαίους

«Παγώνει» η αύξηση του κατώτατου μισθού, «stop» στις πρόωρες συντάξεις και φόρος πολυτελείας για ταξίδια στα νησιά
H μυστική λίστα του Τσίπρα, είναι το τίτλος της γερμανικής εφημερίδας «Bild» με την οποία αποκαλύπτεται ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει μία νέα λίστα με μεταρρυθμίσεις που προορίζεται για τους πιστωτές της προκειμένου να αποφύγει την ολοκληρωτική χρεοκοπία.

Από οικονομικής πλευράς, η Ελλάδα είναι πνιγμένη μέχρι το λαιμό, σχολιάζει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας καλώντας τους αναγνώστες της να διαβάσουν τη νέα λίστα με τις μεταρρυθμίσεις με την οποία η κυβέρνηση Τσίπρα προσπαθεί να αποφύγει έστω και την ύστατη στιγμή την χρεοκοπία.

«Ανασχηματισμός» Βαρουφάκη με... εμπιστοσύνη - Αλλάζει η διαπραγματευτική ομάδα με απόφαση Τσίπρα

Η κυβέρνηση στηρίζει τον ΥΠΟΙΚ στα λόγια, αλλά βάζει δίπλα του άλλους τρεις - Τσακαλώτος, Χουλιαράκης και Σαγιάς αναλαμβάνουν ουσιαστικά τη δουλειά - Κραυγαλέα η αντίφαση στην απόφαση της κυβέρνησης: «Συγκροτείται πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης υπό την ευθύνη Βαρουφάκη, με το συντονισμό στον Τσακαλώτο»! - FT: Ο Τσίπρας κάνει ανασχηματισμό για να παραμερίσει τον Βαρουφάκη
Σε «ανασχηματισμό έκτακτης ανάγκης» στην ομάδα διαπραγμάτευσης προχωρά η κυβέρνηση μετά το ναυάγιο στη Ρίγα. Οπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη υπό την προεδρία Τσίπρα που πραγματοποιήθηκε χθες συγκροτείται πλέον πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης υπό την ευθύνη του υπουργού Γ. Βαρουφάκη, με τον συντονισμό της να ανατίθεται στον Ευκλ. Τσακαλώτο.

Σεισμός στο Νεπάλ: Η διεθνής βοήθεια καταφθάνει στο Κατμαντού(Βίντεο)

Η βοήθεια αρχίζει να φθάνει στο κατεστραμμένο από τον φονικό σεισμό Νεπάλ, καθώς η διεθνής κοινότητα κινητοποιήθηκε γρήγορα, όμως παραμένουν οι δυσκολίες για την εκτίμηση των αναγκών και για την εξασφάλιση πρόσβασης στις πληγείσες περιοχές - Τους 3.617 έφτασαν οι νεκροί, σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό της αστυνομίας.
Εικόνες απόλυτης καταστροφής σήμερα στο Νεπάλ, όπου αεροπλάνα τα οποία μεταφέρουν σωστικά συνεργεία μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του λαβωμένου Κατμαντού.