Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ν. Λυγερός - "Γεωστρατηγική Ελληνική ΑΟΖ"(Βίντεο)

Ν. Λυγερός - "Γεωστρατηγική Ελληνική ΑΟΖ".
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. 
30/05/2014

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)


Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού
 στη ΜεσόγειοςTV, 
2/6/2014

Επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα: Μείωση του πληθυσμού με χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Όταν ο Τζων Χόλντρεν, ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα
πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη.

Ο κύριος αυτός ζητάει άδειες για γεννήσεις (!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος!

Και περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο...

Βρεθηκε το "πιατο του Νωε"-Γραμμικη Πελασγικη Γραφη η μητερα καθε γραφης


Σχόλιο από ALEXANDER

Η είδηση είναι του 2008 αλλά η ερώτηση παραμένει…γιατί ονομάστηκε «πιάτο του Νώε»;
 
 Προκειται για ενα προκατακλυσμιαιο αντικειμενο,που ανασυρθηκε στην Μαυρη Θαλασσα, απο βαθος 120μετρων, σε σημειο που πριν απο χιλιαδες χρονια,βρισκοταν οι παραλιες που καταποντιστηκαν απο τον μεγαλο Βιβλικο κατακλυσμο και αποκαλειτε <<πιατο του Νωε>>.Η τεραστια σημασια του δεν επικεντρωνεται μονο στην ηλικια του,αλλα οτι στην εξωτερικη του πλευρα,φερει χαραξεις 23 συμβολων-χαρακτηρων,17 απο τα οποια αντιστοιχουν σε γραμματα του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.

Σοκ: Ο Αχμέτ Νταβούτογλου που θέλει να αλλάξει τα σύνορα στο Αιγαίο διάδοχος του Ρ.Τ.Ερντογάν στη Τουρκία!

Ο νυν υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα τον διάδοχο του Ρ.Τ.Ερντογάν στην πρωθυπουργία του τουρκικού κράτους.

Μια εξέλιξη η οποία μόνο ως αρνητική μπορεί να αντιμετωπιστεί για την ελληνοτουρκική αντιπαράθεση, δεδομένης της προϊστορίας του συγκεκριμένου ατόμου: Ο θεωρητικός των "μηδενικών προβλημάτων" με τις γειτονικές χώρες τελικά απέδειξε ότι εννοούσε ότι οι γειτονικές χώρες ή θα δορυφοροποιηθούν ή θα υποκύψουν σε μία "φινλανδοποίηση a la τούρκα", όπως τείνει να συμβεί με την Ελλάδα.

Πάνε να περάσουν τον αντιρατσιστικό νόμο χωρίς την γενοκτονία των Ποντίων..στα θερινά τμήματα της βουλής


Κ-α-ί-γ-ε-τ-α-ι ο κwλος τους για να ΜΗΝ περάσουν τη διάταξη για τη γενοκτονία του ποντιακού και μικρασιατικού ελληνισμού από τους Τούρκους. Ένα χρόνο τώρα ψάχνουν την ευκαιρία να φέρουν το "αντιρατσιστικό" σε τμήμα που να μπορεί να περάσει χωρίς τη συγκεκριμένη διάταξη.

Είναι σε θέση να διαλύσουν την ελληνική δημοκρατία, για να μην μπει στο νομοσχέδιο το αυτονόητο : η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των ποντίων, όπως του Ολοκαυτώματος κλπ. Το πόσο ζόρι έχουν οι Σαμαροβενιζέλοι, να ΜΗΝ μπει η φράση "γενοκτονία των ποντίων" δεν μπορεί να περιγραφεί, παρά τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας σε λέξεις. Αξιολύπητοι...

Υπογράψτε για να σταματήσει ΤΩΡΑ η υδρόλυση των χημικών του πολέμου στην Μεσόγειο


Υπογράψτε για να σταματήσει ΤΩΡΑ η υδρόλυση των χημικών της Συρίας στην Μεσόγειο

Υπογράψτε ΕΔΩ!

Γιατί είναι σημαντικό;
(Follows in English, Italiano, Deutsch, Français, castellano)

Προς τους:

Η “προφητική” ομιλία Καντάφι που μάλλον τον οδήγησε στον θάνατο(Βίντεο)

                                                                            ΠΗΓΗ  olympia

Συγκλονιστικό-σημείωμα μάθημα ζωής από 12χρονη που πέθανε από καρκίνο

Δείτε το συγκλονιστικό σημείωμα που άφησε 12χρονη στην οικογένεια της. Το έγραψε πίσω από καθρέφτη για να τους δώσει κουράγιο.
Μια 12χρονη Βρετανίδα, η Athena Orchard άφησε ένα μυστικό σημείωμα στην οικογένεια της για να τους δώσει κουράγιο, λίγες μέρες πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο. Το σημείωμα της, αποτελεί ένα πραγματικό μάθημα ζωής.
Οι γιατροί είχαν διαγνώσει στη μικρή οστεοσάρκωμα -μια μορφή καρκίνου των οστών. Η Athena άρχισε χημειοθεραπείες τα περασμένα Χριστούγεννα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Από την αρχή της θεραπείας της, δεν είχε απολέσει ποτέ τις ελπίδες της και αισιοδοξούσε, στηρίζοντας την οικογένεια της.

"Χείρα βοηθείας" για νέα ρεκόρ στη Wall η απασχόληση, μετά τον Draghi

Μετά το κλίμα ευφορίας που πυροδότησε στις διεθνείς αγορές το χθεσινό «μπαζούκα» του Mario Draghi , νέα ενδοσυνεδριακά ρεκόρ έρχονται να «χαρίσουν» σήμερα στους μετοχικούς δείκτες της Wall Street τα ενθαρρυντικά στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ ανοίγοντας τον δρόμο για μια εβδομάδα κερδών για το αμερικανικό χρηματιστήριο.

Προς δεύτερο και τρίτο διαδοχικό ρεκόρ Dow Jones και S&P, αντίστοιχα.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει 52,24-1 μονάδες (0,31%) και βρίσκεται στις 16888,35 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο 14,68 μονάδων (0,34%) φτάνοντας τις 4310,91 μονάδες. O S&P 500 σημειώνει άνοδο 5,26 μονάδων (0,27%) και βρίσκεται στις 1945,72 μονάδες.

Εβδομαδιαία κέρδη 9,63% παρουσίασε το ΧΑΚ

Λευκωσία: Με κέρδη έκλεισε και την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, ολοκληρώνοντας μια καθόλα θετική εβδομάδα για την αγορά, κατά την οποία ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε θετικό πρόσημο και στις πέντε χρηματιστηριακές συναντήσεις. Αποτέλεσμα ήταν το ΧΑΚ να καταγράψει στην πρώτη εβδομάδα Ιουνίου σημαντικά εβδομαδιαία κέρδη της τάξης του 9,63%.

Την Παρασκευή, το ΧΑΚ έκλεισε στις στις 115,40 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 0,88%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στις 248.958 ευρώ.

Αδιάλειπτη η άνοδος στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

Της Εφης Γκικοπούλου 
Από το capital.gr

Στην τρίτη εβδομάδα κερδών τερμάτισε η Λεωφόρος Αθηνών, μετρώντας πλέον κέρδη της τάξης του 20% από τα χαμηλά της 19ης Μαΐου και απέχοντας 6% από τα υψηλά Μαρτίου.

Με τις τράπεζες να αφυπνίζονται από την συνεδρίαση της Τετάρτης και μετά, ο Γενικός Δείκτης τιμών κατάφερε να προσπεράσει το σκόπελο των 1.260 μονάδων και με εκτόξευση του όγκου συναλλαγών, ενώ η αποκορύφωση ήρθε στη συνεδρίαση της Πέμπτης όπου Draghi και Deutsche Bank λειτουργώντας ως καταλύτες, οδήγησαν τον ΓΔ να κλείσει στις 1.285,97 μονάδες όπου ήταν και το υψηλό ενδοσυνεδριακό.