Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πάνε να περάσουν τον αντιρατσιστικό νόμο χωρίς την γενοκτονία των Ποντίων..στα θερινά τμήματα της βουλής


Κ-α-ί-γ-ε-τ-α-ι ο κwλος τους για να ΜΗΝ περάσουν τη διάταξη για τη γενοκτονία του ποντιακού και μικρασιατικού ελληνισμού από τους Τούρκους. Ένα χρόνο τώρα ψάχνουν την ευκαιρία να φέρουν το "αντιρατσιστικό" σε τμήμα που να μπορεί να περάσει χωρίς τη συγκεκριμένη διάταξη.

Είναι σε θέση να διαλύσουν την ελληνική δημοκρατία, για να μην μπει στο νομοσχέδιο το αυτονόητο : η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των ποντίων, όπως του Ολοκαυτώματος κλπ. Το πόσο ζόρι έχουν οι Σαμαροβενιζέλοι, να ΜΗΝ μπει η φράση "γενοκτονία των ποντίων" δεν μπορεί να περιγραφεί, παρά τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας σε λέξεις. Αξιολύπητοι...

Μέρα-νύχτα ψάχνουν τρόπο να μη γίνει το αυτονόητο.
Αξιοθρήνητοι για το ζόρι τους..

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουΐκ εκτίμησε πως «η κυβέρνηση σπεύδει να κλείσει τη Βουλή, προκειμένου να περάσει αναίμακτα από τα θερινά τμήματα που έχει διατάξει η τρόικα».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «ενώ οι δανειστές, ο ένας μετά τον άλλον, μιλούν για νέα επιβεβλημένα δάνεια με νέα μνημόνια και ανακοινώνεται μείωση των επικουρικών συντάξεων, η κυβέρνηση σπεύδει να κλείσει τη Βουλή, προκειμένου να περάσει «αναίμακτα» από τα θερινά τμήματα τα μέτρα που έχει διατάξει η τρόικα. Μήπως στο βάθος υπάρχει και κάποια παραγραφή;».

taxalia

ΠΗΓΗ thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου