Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Μᾶς μισοῦν λοιπόν τόσο πολύ;

Μᾶς μισοῦν λοιπόν τόσο πολύ;
Ἔχουν τόσο μῖσος οἱ ξένοι γιὰ τοὺς προγόνους μας ποὺ δὲν λέγεται:
Ὅ,τι βρίσκουν ἑλληνικὸ τὸ κρύβουν π.χ.
Βρέθηκε μούμια στὴν Ἀμερικὴ μὲ ὁλόκληρο σύγγραμμα. Οἱ φωστῆρες ἔβγαλαν τὸ συμπέρασμα ὅτι εἶναι τῶν Ἐτρούσκων. Μέχρι ἐδῶ καλά.
Οἱ Ἐτροῦσκοι τώρα λένε ὅτι εἶναι λαὸς ὀ,τιδήποτε, Φοίνικες, Ἰταλοί, ὡς καὶ Ῥῶσσοι ἐκτὸς ἀπὸ Ἕλληνες. Ὅλη τὴν ἀρχαία ἱστορία οἱ ξένοι τὴν διαβάζουν κυρίως ἀπὸ τοὺς ἀρχαίους ἱστορικοὺς Ἕλληνες, γιατὶ οἱ ξένοι μόνο στὰ δένδρα ζοῦσαν καὶ ποντίκια κυνηγοῦσαν.
Δὲν ἤξεραν νὰ γράφουν. Ἐνημερώνονται λοιπὸν ἀπὸ τοὺς προγόνους μας καὶ μετὰ πλάθουν δικές τους ἱστορίες.
 Ἂς μείνουμε στοὺς Ἐτρούσκους.
Ἐπίσημα οἱ ξένοι ἀρχαιολόγοι λένε, ὅ,τι κανονικὰ δὲν ξέρουν τὶ φυλὴ εἶναι.
Στραβάδια (γιὰ τοὺς ἀρχαιολόγους) διαβᾶστε τὶ λέει ὁ Διονύσιος Ἁλικαρνασσεὺς στὸ βιβλίο τοῦ « Ῥωμαϊκὴ Ἀρχαιολογία» (βιβλίο Α΄),

"ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ": ΠΕΡΥΣΙ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ, ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ...ΚΑΙ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

1Του Μάνου Χατζηγιάννη 
Από το agioritikovima


Πέρυσι ήταν οι Μάγιας, φέτος σειρά έχουν οι...Βίκινγκς! Πέρυσι η ημερομηνία για το τέλος του κόσμου προσδιοριζόταν για τις 21-12-2012, τα φετινά εσχατολικά σενάρια μιλούν για τις 22-2-2014...

Κατά πως φαίνεται κάποιοι καλόμαθαν με την...εμπορικότητα που είχε το περσινό “εγχείρημα” και θέλουν να ξαναπλασάρουν τρομολαγνεία!

Πέρυσι πάντως σε κάποιες περιοχές η κατάσταση είχε ξεφύγει...

AYTO EINAI TO ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ KAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ...(ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ντοκιμαντέρ έρευνα με θέμα ''Ελλάδα 2013 – Άνθρωποι'' που ακολουθεί πιο κάτω, και το οποίο έχουμε προαναγγείλει εδώ και δυο μήνες, αυτό που θα δείτε είναι ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ που δείχνει την σκληρή, απάνθρωπη και αδυσώπητη αλήθεια!Εικόνες απαγορευμένες για τα ελληνικά ΜΜΕ.
Είναι η αλήθεια για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα του 2013. Είναι η άλλη πλευρά της Ελλάδος που φεύ δυστυχώς έρχεται...

Είναι η αλήθεια για μια μεγάλη μερίδα (Συν)Ανθρώπων μας στην Ελλάδα. Τους Ανθρώπους των δρόμων. Τους ανθρώπους που ζουν από τα σκουπίδια! Τους ανθρώπους το Πρόσωπο των οποίων έχουμε αποΙεροποίησει!

“Μεγάλη Αλβανία”! Το σχέδιο προχώρησε!!!Μάζεψαν 1.000.000 υπογραφές


alvanoiΦαίνεται πως οι γείτονες, ενθαρρυμένοι από τον διεθνή παράγοντα, έχουν πάρει στα σοβαρά την υπόθεση της«Μεγάλης Αλβανίας», και πότε επίσημα, πότε μέσω οργανώσεων στο εσωτερικό της χώρας ή στην αλβανική διασπορά, επαναφέρουν συνεχώς το θέμα υπό διάφορες μορφές.

Μια από τις αλβανικές οργανώσεις των Αποδήμων Αλβανών η «Πλατφόρμα για μια φυσική Αλβανία», διατείνεται μέσω του αρχηγού της κ. Koco Danaj, πως έχει ήδη συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο υπογραφές και θα παρουσιάσει τον σχετικό φάκελο στον ΟΗΕ, με αίτημα την ένωση των περιοχών που κατοικούνται από Αλβανούς.

Πως η Κβαντική Φυσική Εξηγεί τα Ανεξήγητα Φαινόμενα

DR. AMIT COSWAMI

Μια αποκλειστική συνέντευξη στον Νικόλαο Κουμαρτζή
του περιοδικού Mystery


Δεν σου δίνεται συχνά η ευκαιρία να συζητήσεις με έναν κβαντικό φυσικό, πόσο μάλλον έναν πρωτοπόρο στην επιστήμη του και παράλληλα μεγαλωμένο με τις πνευματικές διδασκαλίες της Ινδίας.It’s one chance in your lifetime, όπως θα έλεγε ένας Βρετανός.

Συναγερμός στα Υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας-Οι τούρκοι κατεβάζουν πολεμικό στόλο για τις γεωτρήσεις στην Α. Μεσόγειο!

Του Νίκου Χειλαδάκη
Δημοσιογράφου - Συγγραφέα - Τουρκολόγου


 Ενώ συνεχίζει ανενόχλητο το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros Hayrettin Paşa τις έρευνες του για ενεργειακά κοιτάσματα στην ανατολική Μεσόγειο και σε περιοχές δικαιοδοσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Άγκυρα αποφάσισε να στείλει σε πρώτη φάση σαν πολεμική συνοδεία στο ερευνητικό σκάφος την γνωστή υπερσύγχρονη φρεγάτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού που έχει την ονομασία Gökçeada, δηλαδή Ίμβρος.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΔΥΣΗ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΡΩΣΙΑΣ! ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΣΤΡΟ! ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η "ΕΥΡΩΑΣΙΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ"!

Πληροφορίες συντάκτη του Economist στο Twitter, αναφέρουν ότι χθες Παρασκευή στο Σότσι της Ρωσίας, κατά τη συνάντηση Πούτιν με τον Πρωθυπουργό της Ουκρανίας, ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς υπέγραψε την Τελωνειακή Ένωση της χώρας του με τη Ρωσία!

   Είχε προηγηθεί η πρόσφατη άρνηση της Ουκρανίας να ενταχθεί στην Ε.Ε., κάτι που ξεσήκωσε "θύελλα" υποκινούμενων από τη Δύση αντιδράσεων, στο Κίεβο! 
   Αυτή τη στιγμή μάλιστα οι νέες πληροφορίες προκαλούν σοκ στη Δύση! Ενώ πλήθος Ουκρανών ξενύχτησε χθες το βράδυ και συνεχίζει και αυτή την ώρα τις διαμαρτυρίες στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, κατά της Φιλορωσικής στροφής Γιανουκόβιτς.

ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΒΑΛΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ! - ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Το μεγάλο ΟΧΙ είπε πριν λίγο καιρό στην εξάπλωση της Ομοφυλοφιλίας ο ίδιος ο Πρόεδρος Πούτιν, με νομοθέτημα εντελώς αντίθετο από αυτό που ισχύει στην δύση και με αυτό που θέλουν να επιβάλουν τώρα και στην Ελλάδα.

ΡΩΣΙΑ
Ο Βλαδιμήρ Πούτιν, ηγέτης μιας από τις δύο ισχυρότερες χώρες του κόσμου όχι μόνο δεν νομοθέτησε τη "συμβίωση των ομοφύλων", αλλά ίδια ίσα πέρασε πρόσφατα, στα τέλη καλοκαιριού, Νόμο που ποινικοποιεί ακόμη και την προπαγάνδα υπέρ της Ομοφυλοφιλίας σε ανήλικους, ώστε να υπάρξει αναχαίτιση της εξάπλωσης και νομιμοποίησης του καταστροφικού αυτού πάθους, που εξοργίζει Θεό και ανθρώπους, για να προστατευτούν τα παιδιά και η οικογένεια στη Ρωσία από τα στραβά και ανάποδα που έχουν διαφθείρει και σαπίσει κυριολεκτικά τη δύση.

Ποῦ φτάσαμε... Ἡ Κυβέρνηση νὰ σιωπᾶ, ἡ Ἱεραρχία νὰ σιωπᾶ, καὶ νὰ βγάζει ἀνακοίνωση ὁ ΣΥΡΙΖΑ...

Παρέμβαση γιὰ κινητοποίηση τῆς κυβέρνησης, τῶν ἁρμοδίων φορέων καὶ διεθνῶν ὀργανισμῶν γιὰ τὴν ἄμεση ἀπελευθέρωση τῶν δώδεκα ἀπαχθεισῶν μοναχῶν κάνει τὸ ΣΥΡΙΖΑ, μὲ ἀνακοίνωση ποὺ ἐξέδωσε πρὶν ἀπὸ λίγο στὰ Μέσα. Ἡ ἀνακοίνωση ἀναφέρει ὅτι ἡ ἀπαγωγὴ αὐτὴ καθὼς καὶ ἡ ἀπαγωγὴ τῶν δύο μητροπολιτῶν ποὺ ἀγνοοῦνται ἀπὸ τὸν Ἀπρίλιο, ἔχουν προκαλέσει τὴν ἀνασφάλεια καὶ τὸν φόβο τῶν χριστιανῶν τῆς περιοχῆς. Ἀκόμη, τὸ κόμμα θέτει τὸ ἐρώτημα ἀπὸ ποιοὺς ὑποκινοῦνται αὐτὲς οἱ ἐνέργειες καὶ ποιὲς εἶναι οἱ σκοπιμότητές τους, ἐφόσον οἱ κάτοικοι τῆς περιοχῆς ἀνεξαρτήτως θρησκεύματος ζοῦσαν εἰρηνικὰ ἐδῶ καὶ χιλιάδες χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ἐπίθεση στὸ ἱστορικὸ μοναστήρι τῆς Παναγίας Σαϊνδανάγια ἑτοιμάζουν οἱ ἰσλαμιστές! Σῆμα κινδύνου γιὰ τὸν ὀρθόδοξο χριστιανισμὸ τῆς ἀνατολῆς!

Πληροφορίες Μυστικῶν Ὑπηρεσιῶν τρίτης χώρας, οἱ ὁποῖες προέρχονται ἀπὸ στρατιωτικὲς πηγὲς στὴ Συρία, κάνουν λόγο γιὰ προετοιμασία μεγάλης ἐπίθεσης τῶν φανατικῶν Ἰσλαμιστῶν στὴ Σαϊνδανάγια καὶ τὸ περίφημο Μοναστήρι τῆς Παναγιᾶς, ποὺ εἶχε κτίσει ὁ Ἰουστινιανὸς μετὰ ἀπὸ θαῦμα τῆς Θεοτόκου! Οἱ πληροφορίες κάνουν λόγο γιὰ πυρετώδη ἑτοιμασία 3.000 μαχητὼν τοῦ Ἰσλὰμ ποὺ συνδέονται μὲ ἀκραῖες τρομοκρατικὲς ὀργανώσεις ποὺ δροῦν ἐκεῖ ἁδρὰ χρηματοδοτούμενες σφάζοντας καὶ λεηλατώντας, ὅπως ἡ Ἂλ Κάιντα καὶ Ἂλ Νούσρα, προκειμένου νὰ εἰσβάλουν στὴν Συριακὴ πόλη τῆς Παναγιᾶς Σαϊνδανάγια!

Ζητείται τσίπα: "Oι πολίτες φταίνε που πεθαίνουν από τα μαγκάλια"...


Αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια και βέβαια την κατακόρυφη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης γεγονότα που έχουν οδηγήσει στο θάνατος χιλιάδες συμπολίτες μας, τώρα έρχεται ένας από τους προβεβλημένους βουλευτές της ΝΔ, ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας του κόμματος, Μιχάλης Ταμήλος και με εμετικό τρόπο φτύνει στους τάφους τους λέγοντας ότι "οι πολίτες δεν διαθέτουν υπευθυνότητα", και δεν είναι σωστά ενημερωμένοι για την χρήση του μαγκαλιού".
 
Και μετά γύρισε στην ζεστασιά της Βουλής και των 18.000 ευρώ που εισπράττει μηνιαίως για να εκπροσωπεί τους πολίτες του νομού Τρικάλων στην εθνική αντιπροσωπεία! 

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ Θράσος από τρόικα: «Άστεγοι υπάρχουν παντού, γιατί όχι και στην Ελλάδα»;

 
 Η τρόικα επιμένει στην υπερφορολόγηση της κατοικίας και στους πλειστηριασμούς, με το απάνθρωπο επιχείρημα πως «άστεγοι υπάρχουν παντού, γιατί όχι και στην Ελλάδα».
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, οι άνθρωποι το κάνουν επίτηδες, αυτό είπαν ως λόγο υπερφορολόγησης των κατοικιών, και άρσης παγώματος των πλειστηριασμών σε κυβερνητικούς αξιωματούχους, σύμφωνα με την  "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Δεν υπάρχει κανένα σχεδιο διάσωσης της χώρας. Όλα έγιναν για να καταστραφούν οι Έλληνες πολίτες. Αυτό τους ενδιαφέρει, η κατάρρευση της κοινωνίας. Θέλουν να τα πάρουν όλα για ένα "κομμάτι ψωμί" και να έχουν "δούλους" για να δουλέψουν στις "επενδύσεις" τους δωρεάν.

Εντός της κυπριακής ΑΟΖ έπλευσε το τουρκικό σεισμογραφικό «Μπαρμπαρός»

Σε άμεση καταγγελία της Άγκυρας στην ΕΕ και τον ΟΗΕ προχωρά η Λευκωσία.Στο θαλάσσιο οικόπεδο 3 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας εισήλθε τα ξημερώματα της Κυριακής το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος «Μπαρμπαρός».

Το σκάφος διεξάγει παράνομα έρευνες εντός των κυπριακών χωρικών υδάτων, όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του κρατικού ΡΙΚ, προσθέτοντας το σκάφος παρέμεινε εκεί για μία ώρα.

Βίντεο από Ουκρανία: Διαδηλωτές γκρέμισαν το άγαλμα του Λένιν

Τουλάχιστον 200.000 αντικυβερνητικοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στην πλατεία της Ανεξαρτησίας - Έρευνα από την ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας για απόπειρα κατάληψης της εξουσίας από ομάδα πολιτικών.
Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) ανακοίνωνε τη διεξαγωγή έρευνας για απόπειρα «κατάληψης της εξουσίας» από «ορισμένους πολιτικούς». Είχαν προηγηθεί τα συλλαλητήρια με τη συμμετοχή χιλιάδων που ζητούσαν την παραίτηση του προέδρου της χώρας.

Αρχίζει η δίκη για τους νεκρούς στη Marfin

Η ώρα της Δικαιοσύνης για το έγκλημα της 5ης Μαΐου 2010 - Στο εδώλιο οι Θεόδωρος Σίψας και Επαμεινώνδας Τσάκαλης - Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και απρόκλητη φθοράς ξένης περιουσίας.Αρχίζει αύριο, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η δίκη για την υπόθεση της Marfin με κατηγορούμενους δύο νεαρούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατά περίσταση κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και απρόκλητη φθοράς ξένης περιουσίας.

Περίπολος θανάτου για 43χρονο αστυνομικό στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Τα δραματικά λεπτά που οδήγησαν στην εν ψυχρώ εκτέλεση Έλληνα αστυνομικού στη μικρή Πρέσπα από δύο Αλβανούς κακοποιούς - Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ο άτυχος άντρας - Νεκροί από τις σφαίρες των συναδέλφων του οι δράστες - Συλλυπητήρια από Δένδια και ΣΥΡΙΖΑ.Ένα ανήλικο παιδί περιμένει μάταια στη Φλώρινα να επιστρέψει ο αστυνομικός πατέρας του από την υπηρεσία του...

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. έχασε τη ζωή του, εκτελώντας το καθήκον που είχε αναλάβει -να προστατεύει τα σύνορα από τις επιδρομές αλβανικών συμμοριών-, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μία από αυτές.

«Χοντρό» άδειασμα Ο’ Κόνορ στην κυβέρνηση

«Χοντρό» άδειασμα Ο’ Κόνορ στην κυβέρνηση
-Γιατί το κυβερνητικό επιτελείο υπέστη «ψυχρολουσία» από το tweet του εκπροσώπου τύπου του Όλι Ρεν -Πώς προσπαθεί η κυβέρνηση να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!
Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί από τον τρόπο και κυρίως τον χρόνο που ο εκπρόσωπος τύπου  του Όλι Ρεν επέλεξε χθες το βράδυ- την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Αντώνης Σαμαράς- να διαψεύσει τις προσδοκίες που όλο το προηγούμενο διάστημα καλλιεργούσε η κυβέρνηση ότι μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη θα έχει κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα με την Τρόικα.
Το tweet του ο' Κόνορ δεν είχε να κάνει τόσο με τον χρόνο έλευσης της τρόικας , αλλά με ακριβώς αυτό το γεγονός: ότι δηλαδή η τρόικα θα συνεχίζει να κρατάει σιδηροδέσμια την ελληνική κυβέρνηση και από την ερχόμενη χρονιά, ενώ η Ελλάδα θα ασκεί την ελληνική προεδρία.

Πιόνι των δανειστών η κυβέρνηση: Αλαλούμ με την άφιξη της τρόικας

troika Το βράδυ δήλωναν πως δεν θα έρθουν και το πρωί ενημέρωσαν πως τελικά θα έρθουν εντός της εβδομάδας.  
Επικίνδυνα «παιχνίδια» φαίνεται πως παίζει η τρόικα στην πλάτη της ελληνικής κυβέρνησης.
Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διευκρίνισε σήμερα από τις Βρυξέλλες ότι τελικώς οι επικεφαλής της τρόικας θα έλθουν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα για να διαβουλευτούν με τις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα όμως με τον ίδιο εκπρόσωπο, το ενδεχόμενο να επιτευχθεί συμφωνία εντός του Δεκεμβρίου δεν φαίνεται στην παρούσα φάση πιθανό.

Ν. Λυγερός - 1η Εκδήλωση του Συλλόγου Ελληνοαρμενικής φιλίας (Βίντεο)

Ν. Λυγερός - 1η Εκδήλωση του Συλλόγου Ελληνοαρμενικής φιλίας
 με την συμπλήρωση 25 χρόνων από τους σεισμούς στην Αρμενία. 
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ώρα 12.00, στο μνημείο Χατσκάρ
                                               (Λεωφόρος Βας. Κωνσταντίνου και Ριζάρη).

Βιβλιοπαρουσίαση: "Η Φωτεινή και ο Δράκος". (Βίντεο)



Βιβλιοπαρουσίαση: "Η Φωτεινή και ο Δράκος".
Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Ν. Έβρου "Αλέξιος Κομνηνός"
Ανδριανουπόλεως 102, Αλεξανδρούπολη.
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, ώρα: 19.00

Οι Γιοί του Έλληνα


Giovanni Maria Bottalla (1613-1644) ο επονομαζόμενος  Raffaellino, Ιταλός ζωγράφος, 
Δευκαλίων και Πύρρα, 1635
 

Ο Δευκαλίων (ο Έλληνας Νώε) και η Πύρρα, οι μόνοι που σώθηκαν από τον κατακλυσμό που προκάλεσε ο Δίας, πετούν πέτρες πίσω τους (τα οστά της Μητέρας Γαίας) προκειμένου να δημιουργηθούν  και πάλι οι άνθρωποι. Από την πρώτη πέτρα που πέταξε ο Δευκαλίων, γεννιέται ο γιός του Έλλην. Η λέξη λαός προέρχεται από τη ρίζα –λας = πέτρα, εξ ου και λα-τομείον.

Τά ὅπλα τῶν Σπαρτιατῶν ἦταν ἀπό ἀτσάλι;

Τά ὅπλα τῶν Σπαρτιατῶν ἦταν ἀπό ἀτσάλι;Τὸ 1961 ὁ Ἀμερικανὸς  πυρηνικὸς φυσικὸς καὶ καθηγητὴς μεταλλουργίας δρ. Λάιλ Μπὸρς, πῆγε στὴν Σπαρτὴ καὶ πῆρε ἀπὸ τοὺς ἐκεῖ ἀρχαιολόγους δείγματα ὀβολῶν ἀπὸ τὸ Ἡραῖον (ναὸ – θησαυροφυλάκιο τῆς ἀρχαίας Σπαρτῆς).

Τὰ ἀνέλυσε στὴν Ἀμερικὴ καὶ ἀπεφάνθη πὼς δεν ἤταν ἁπλῶς σίδερο ἀλλὰ ἀτσάλι!!!

Ἤταν κρᾶμα σιδήρου καὶ ἄνθρακα μὲ περιεκτικότητα σὲ ἄνθρακα μεταξὺ 0,2 καὶ 0,8%.
Ἔτσι ἐξηγεῖται καὶ τὸ ἀήττητο τῶν Σπαρτιατῶν. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΣ. ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η γλώσσα μας

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)
Η Ελληνική με την μαθηματική...
. δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ’ αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)
Η Ελληνική και η Κινέζικη. είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και…..στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική. (Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Σαν προτεκτοράτο: Προγράμματα της γερμανικής πρεσβείας στα σχολεία απ” το υπουργείο Παιδείας!


Η υπόθεση μοιάζει σα να είναι από τη γερμανική κατοχή… Το ελληνικό υπουργείο Παιδείας καλεί τα σχολεία όλης της χώρας να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό της… γερμανικής πρεσβείας προκειμένου να αναδειχτεί η ευχετήρια κάρτα της για τα Χριστούγεννα!

Το υπουργείο, μέσω των περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης κάλεσε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Η ιστορία ξεκίνησε με μια ρηματική διακοίνωση (!) της γερμανικής πρεσβείας προς το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, το οποίο προώθησε το θέμα στο ελληνικό υπουργείο Παιδείας, θυμίζοντας ανάλογες ιστορίες από την κατοχή, τότε που οι αρχές κατοχής έδιναν εντολές στις διορισμένες «ελληνικές» αρχές. Έτσι τα ελληνικά σχολεία κλήθηκαν να εργαστούν για τη… χριστουγεννιάτικη κάρτα της πρεσβείας!

Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!


Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα Ελληνικά χρονικά! Διαβάστε την καταγγελία:
Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων


Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:
Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων

Ακτίνα ραδιοκυμάτων ακινητοποιεί αυτοκίνητα από μακριά-Αναγκάζει οχήματα να ακινητοποιηθούν σβήνοντας από μακριά τον κινητήρα



Λονδίνο 
Δέκα επτά κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το πρωτότυπο μιας συσκευής που αναγκάζει οχήματα να ακινητοποιηθούν σβήνοντας από μακριά τον κινητήρα.

Τηλεκινητικό χειρόφρενο

Το σύστημα RF Safe-Stop της βρετανικής E2V εκπέμπει παλμούς ραδιοκυμάτων που παρεμβαίνουν στα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος. Μπορεί έτσι να ακινητοποιεί αυτοκίνητα σε τρία δευτερόλεπτα από απόσταση 50 μέτρων. «Και αν ο οδηγός του οχήματος επιχειρήσει να ανάψει ξανά στη μηχανή, απλά το ξαναχτυπάς με την ακτίνα και σβήνεις ξανά τον κινητήρα» λέει ο Άντι Γουντ της εταιρείας στο δικτυακό τόπο The Engineer.

Νεα εμφάνιση UFO στο ηφαίστειο Popocatépetl, στο Μεξικό 5 Δεκεμβρίου 2013(Βίντεο)

Το ηφαίστειο αυτό είναι διάσημο για τα UFO που εμφανίζονται πάνω από τον κρατήρα του και συχνά εισέρχονται στο εσωτερικό του.

Οι θεάσεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων(ΑΤΙΑ) συνεχίζονται στο ηφαίστειο Popocatépetl ένα ενεργό ηφαίστειο που βρίσκεται στις πολιτείες της Πουέμπλα, του Μεξικού, και Morelos, στο Κεντρικό Μεξικό.

Νά ἐξηγήσουμε λίγο τί σημαίνει δημόσια ὑγεία;

Νά ἐξηγήσουμε λίγο τί σημαίνει δημόσια ὑγεία;Νὰ ἐξηγήσουμε λίγο τὶ σημαίνει δημόσια ὑγεία:
1. ἐπιδημίες, λοιμώδη νοσήματα καὶ συντονισμένη ἀντιμετώπιση ἐπιδημιῶν
2. παροχὴ καθαροῦ ὕδατος στο δημόσιο δίκτυο ὑδροδοτήσεως
4. φροντίδα γενικῆς ὑγιεινῆς (καθαριότητα δημοσίων χώρων, ἀπορρίματα, χωματερὲς κτλ.)
3. συνετὴ διαχείρηση ἀσφαλιστικῶν ἀποθεμάτων (ποὺ σήμερα ἔχουν κατακλέψει) γιὰ κατὰ τὸ δυνατὸν χρηματοδότηση τῶν ἀναγκαίων θεραπειῶν ὅσων πολιτῶν εἴτε τὰ ἔχουν προπληρώσει εἴτε ἀδυνατοῦν λόγῳ πενίας νὰ καλυφθοῦν.

ΚΑΤΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 
ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ "ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ - ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ" ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://www.alphatv.gr/shows/informative/news/webtv/kentriko-deltio-041213
ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙO 39:00

Το ΣΔΟΕ εντόπισε αγρότη με καταθέσεις 12,5 εκατ. ευρώ!

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες φοροδιαφυγής, ενώ επιτήδειοι εξακολουθούν να γεμίζουν την αγορά με εικονικά τιμολόγια. Για ακόμα μία φορά οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ έβγαλαν νέα λαβράκια στην επιφάνεια, καθώς αποκάλυψαν σωρεία υποθέσεων με εικονικά τιμολόγια.


Την ίδια ώρα από τις εκθέσεις ελέγχου του ΣΔΟΕ για υποθέσεις φοροδιαφυγής και εικονικών τιμολογίων αφορούν σε υπαλλήλους ΥΠΕΘΑ που σχετίζονται με τα εξοπλιστικά, ιατρούς που δεν εξέδιδαν αποδείξεις και αγρότες με τεράστια περιουσία.

Αποκάλυψη: Παραδέχονται πως ο 'μολυσμένος' αέρας προκαλεί τις υπερκαταιγίδες!!!

Τα αερολύματα συμβάλουν στον σχηματισμό μεγάλων νεφών που ζουν μεγάλο χρονικό διάστημα
Λονδίνο 
Μια ακόμη αρνητική επίπτωση της μόλυνσης του αέρα εντόπισαν ερευνητές στις ΗΠΑ. Χρησιμοποιώντας δεδομένα για τα νέφη από περιοχές του
Ειρηνικού Ωκεανού, της Κίνας και των ΗΠΑ ειδικοί του Νοτιοδυτικού Εθνικού Εργαστηρίου του Ειρηνικού πραγματοποίησαν προσομοιώσεις. Τα αποτελέσματα των προσομοιώσεων έδειξαν ότι η κακή ποιότητα του αέρα προκαλεί ένα είδος «μετάλλαξης» στα νέφη.
Σχηματίζονται μεγαλύτερα σε μέγεθος (έκταση, πάχος κλπ) νέφη τα οποία κινούνται αργά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα τα νέφη αυτά να «τροφοδοτούν» καταιγίδες αυξάνοντας αξιοσημείωτα την ένταση τους. Επιπλέον τα μεγάλα σε μέγεθος και αργής κίνησης νέφη παγιδεύουν τη θερμότητα αυξάνοντας έτσι τη θερμοκρασία του πλανήτη.

Τὸ ἄκρον ἄωτον τῆς ἀπανθρωπιᾶς καὶ τῆς ἀναισχυντίας.


Τὸ ἄκρον ἄωτον τῆς ἀπανθρωπιᾶς καὶ τῆς ἀναισχυντίας.Από το filonoi.gr

Τὸ νὰ μπουκάρεις, ἔστω καὶ μὲ εἰσαγγελέα, χαράματα, στὸ σπίτι ἑνὸς ἀνθρώπου (δεν ἐξετάζω ἂν εἶναι βουλευτὴς ἢ ὄχι) καὶ νὰ πετᾶς ἀπὸ τὸ κρεββάτι, ἔξω στὸν δρόμο, τὴν ἐτοιμόγεννη γυναῖκα του, εἶναι τὸ ἄκρον ἄωτον τῆς ἀπανθρωπιὰς καὶ τῆς ἀναισχυντίας.
Κι ὅλα αὐτά, γιὰ νὰ βρεῖς μία σφαῖρα, ἀπὸ τὸ ὄπλο ποῦ ἔχει ἤδη παραδώσει….
Ἀλλὰ τὸ θέμα δεν εἶναι τὸ τὶ βρῆκες ἤ δεν βρῆκες ἀλλὰ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ!

Το ψυχολογικό τέλος του ευρώ πλησιάζει

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι έχουμε 1,5 εκατ. άνεργους και 1 εκατ. εργαζόμενους που δεν πληρώνονται. Χθες μάθαμε ότι 263.758 εργαζόμενοι αμείβονται με λιγότερα από 500 ευρώ. Συγκεκριμένα παίρνουν 500 ευρώ μικτά κάτι που μεταφράζεται σε 410 ευρώ περίπου καθαρά. Όταν το όριο της φτώχειας στην Ελλάδα είναι στα 475 ευρώ. Άλλοι 754.297 εργαζόμενοι κερδίζουν από 500 έως 1000 ευρώ, ενώ ένας στους τέσσερις, δηλαδή 353.395 εργαζόμενοι μπορούν να αισθάνονται προνομιούχοι. Και αυτό διότι παίρνουν μισθό 1.000-2.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα ένας στους πέντε μισθωτούς στην Ελλάδα εργάζεται λιγότερο από 20 ώρες την εβδομάδα, ενώ άλλα 143.282 άτομα απασχολούνται από 20 έως 35 ώρες.

Έρχεται η πιο ψυχρή περίοδος των τελευταίων ετών... τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, δεν μπορούν να μας την αποτυπώσουν!


Λίγες ώρες μόνο μένουν, πριν έρθει στην χώρα μας, η ισχυρότερη ψυχρή εισβολή των τελευταίων τουλάχιστον 6 ετών! Αυτό το λέμε διότι η συγκεκριμένη ψυχρή εισβολή, πέρα από το πάρα πολύ κρύο ως και ψύχος που θα φέρει ειδικά στην βόρεια, βορειοανατολική Ελλάδα, θα φέρει και ορισμένες χιονοπτώσεις όχι μόνο το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου, αλλά γενικότερα όσο διαρκέσει και κυρίως στο χρονικό διάστημα 12 με 15 Δεκεμβρίου.

Ουσιαστικά μιλάμε για μία ψυχρή εισβολή, που θα απασχολήσει σύμφωνα με τα υπάρχοντα προγνωστικά μας στοιχεία την χώρα μας, τουλάχιστον μέχρι τις 14 με 15 Δεκεμβρίου. Θα έχει δηλαδή διάρκεια, ενώ όπως σας προαναφέραμε, ενδέχεται να φέρει και χιόνια στην Ελλάδα μεταξύ 12 και 15 Δεκεμβρίου. Τέτοια ψυχρή εισβολή με τόση διάρκεια, έχουμε χρόνια να δούμε στην χώρα μας.

Βίντεο σοκ: Έτσι σφάζουν τα ζώα για να γίνουν οι μπότες! Προσοχή, σκληρές εικόνες!


Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας θανατώσεις ζώων, και συγκεκριμένα του είδους «νυκτερευτής» (Nyctereutes procyonoides), σε εκτροφεία της Κίνας, ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία για την κατασκευή της μπότας Ugg.

Σύμφωνα με το lifo, το δέρμα χρησιμοποιείται για την κατασκευή και μιας απομίμησης των Ugg, πάλι στην Αυστραλία: των Mugg.

Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων «Humane Society International» διενήργησε ελέγχους και αποκαλύπτει πως κατασκευαστές μπότας στην Αυστραλία, προμηθεύονται τη γούνα των «νυκτερευτών» για να τη χρησιμοποιήσουν στις μπότες Ugg, ωστόσο, στους πελάτες τους υποστηρίζουν πως στις μπότες έχει χρησιμοποιηθεί μαλλί προβάτων.

Η δήλωση του Σφακιανάκη, που θα συζητηθεί (Βίντεο)

Ο Νότης Σφακιανάκης μιλά για την Χούντα και το έργο του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευθέως και εκεί αναφέρθηκε στην Χούντα. Στις δηλώσεις του υπερασπίστηκε το έργο της Χούντας και του Γιώργου Παπαδόπουλου. 


Δείτε το βίντεο με τις απόψεις που εξέφρασε στην εκπομπή.

Η Ισλανδία διαγράφει χρέη νοικοκυριών απο στεγαστικά! «Επιλέξαμε τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έναντι των τραπεζών».(Βίντεο)


VIDEO.EURONEWS/RT. Σεισάχθεια.

Σε όλη την Ευρώπη, εχει κάνει αίσθηση η απόφαση της κυβέρνησης της Ισλανδίας να διαγράψει τα χρέη των νοικοκυριών από στεγαστικά δάνεια, σε ποσό μεγαλύτερο των 24.000 ευρώ για κάθε σπίτι.
Το κόστος του σχεδίου αποτιμάται άνω των 900 εκατ. ευρώκαι θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια.
Σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ήταν από τις πρώτες ειδήσεις, πλήν φυσικά των ελληνικών.
Οπότε το LEFTeria-news παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Euronews και (άλλη μία) διαφωτιστική συνέντευξη του Ισλανδού Προέδρου Ólafur Ragnar Grímsson, στο ρώσικο RT αυτή την φορά, με τίτλο «Επιλέξαμε τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έναντι των τραπεζών».

Οχι τζαμί στο χώμα που θρήνησε τον Καραϊσκάκη.


Του Φαήλου Κρανιδιώτη

Σε ποιους δίνουμε εξετάσεις με το τέμενος στον Βοτανικό; Στις εγχώριες βαρεμένες ιέρειες της πολιτικής ορθότητας; Στους ξένους, που 39 χρόνια δεν δίνανε δεκάρα για τις λεηλατημένες εκκλησίες μας στην κατεχόμενη Κύπρο και τα 1.619 αγνοούμενα αδέρφια μας;

Ακόμη αρνούνται να θεωρήσουν τη Θράκη και το Αιγαίο σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μήπως κρινόμαστε από τις ισλαμικές χώρες με την απόλυτη δυσανεξία στη δική μας πίστη αλλά και σε οποιονδήποτε διαφορετικό από αυτούς; Αραγε αγωνιούμε μην μας κακοχαρακτηρίσουν αυτοί που έκαναν τις εκκλησίες μας βουστάσια, μαντριά και αποθήκες;

Αυτοί που τώρα κλείνουν εκκλησίες στον Πόντο και αλλού και θέλουν να ξανακάνουν τζαμί την Αγια-Σοφιά; Οι φονιάδες του Σιαλμά και του Ηλιάκη; Σε ποιους, ξαναλέω, δίνουμε εξετάσεις;