Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΗ ΔΥΣΗ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΡΩΣΙΑΣ! ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΣΤΡΟ! ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η "ΕΥΡΩΑΣΙΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ"!

Πληροφορίες συντάκτη του Economist στο Twitter, αναφέρουν ότι χθες Παρασκευή στο Σότσι της Ρωσίας, κατά τη συνάντηση Πούτιν με τον Πρωθυπουργό της Ουκρανίας, ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς υπέγραψε την Τελωνειακή Ένωση της χώρας του με τη Ρωσία!

   Είχε προηγηθεί η πρόσφατη άρνηση της Ουκρανίας να ενταχθεί στην Ε.Ε., κάτι που ξεσήκωσε "θύελλα" υποκινούμενων από τη Δύση αντιδράσεων, στο Κίεβο! 
   Αυτή τη στιγμή μάλιστα οι νέες πληροφορίες προκαλούν σοκ στη Δύση! Ενώ πλήθος Ουκρανών ξενύχτησε χθες το βράδυ και συνεχίζει και αυτή την ώρα τις διαμαρτυρίες στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, κατά της Φιλορωσικής στροφής Γιανουκόβιτς.    ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ 
   Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ανωτέρω αναφερόμενου Βρετανού δημοσιογράφου του Economist Έντουαρτ Λούκας, συμφωνήθηκε ο Πούτιν να δώσει άμεσα 5 δισ. δολάρια στην Ουκρανία και στο μέλλον άλλα 15 δισ. για να μην χρεοκοπήσει και πέσει στα μέτρα λιτότητας της Δύσης και του ΔΝΤ, που θα καταληστεύσουν τη χώρα, ενώ η Μόσχα θα διαθέτει πλέον στο Κίεβο το πολύτιμο φυσικό άεριο σε τιμή των μόλις 200 δολαρίων ανά 1.000 κυβικά μέτρα!

  ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ (ανανέωση)
  Νεότερες πληροφορίες από Ρωσικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως η Μόσχα δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, αλλά παραδέχεται ότι γίνονται διαπραγματεύσεις κυρίως για την τελική τιμή του φυσικού αερίου που θα διατεθεί στην Ουκρανία, στην περίπτωση της τελικής ένταξής της στην Ρωσική Τελωνειακή Ένωση, αλλά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κοινή συμφωνία ανάμεσα σε Πούτιν και Γιανουκόβιτς!
   Ο τελευταίος πάντως έχει αποφασίσει την επιΣτροφή της Ουκρανίας, αλλά παζαρεύει γερά το αντάλλαγμα, γιατί μπροστά είναι η Χρεοκοπία και οι ...Εκλογές...

   ΟΥΚΡΑΝΙΑ - το μήλο της Έριδος   
 Η Ουκρανία άλλωστε ήταν τον τελευταίο καιρό "μήλο της Έριδος" ανάμεσα σε Μόσχα και Ουάσινγκτον, καθώς έχει κομβική θέση στον γεωστρατηγικό χάρτη της περιοχής, όπως φαίνεται και στην εικόνα, καθώς εκτός όλων των άλλων ορίζει την βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας, φιλοξενεί επί χρήμασι τον Ρωσικό Στόλο και επεκτείνει προς τα Βαλκάνια τη Ρωσική Άρκτο!

    ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ
    Ήδη σε Τελωνειακή Ένωση με τη Ρωσία προχώρησε η Λευκορωσία και το πελώριο Καζακστάν, αλλά και η Αρμενία, η οποία επίσης αρνήθηκε να προσχωρήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτιμώντας την Ρωσική!

 ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΣΤΡΟ
 Σταθερά και μεθοδικά συνάμα ανατέλλει το Ρωσικό άστρο ισχύος, απλώνοντας τη Ρωσική επιρροή ολοένα και σε μεγαλύτερη παγκόσμια ακτίνα, μετατρέποντάς της σε μια Γιγάντια Ευρασιατική Οικονομική  Δύναμη, η οποία απειλεί πλέον να επισκιάσει σύντομα την Ε.Ε. και να επιβάλει στο τέλος και το δικό της κοινό Νόμισμα!
  Η Ρωσία έχει εργαστεί σκληρά για να πετύχει όλα αυτά τα θαυμαστά αποτελέσματα και έχει πείσει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανόδου στον αποκρουστικό Κομμουνισμό, αλλά μια νέα πορεία παγκόσμιας ισχύος, με κύριο όπλο την ενεργειακή της αυτοτέλεια και το Φυσικό Αέριο, που ρυθμίζει τις οικονομίες! 
  Ο Πούτιν δίνει κατά πολύ φθηνότερο ρωσικό αέριο στις χώρες που προσχωρούν στην Τελωνειακή Ένωση, σε τιμές μειωμένες ακόμη και πάνω από 50%, κάτι που συνεπάγεται αμέσως φθηνότερο κόστος παραγωγής και ζωής, άρα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, εξαγωγών και ευημερίας για μια κοινωνία και οικονομία, για ένα ολόκληρο κράτος. Και αυτό είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για να το προσπεράσει κανείς.
   ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
   Από την άλλη, το Ευρώ - με την Ελλάδα σε υποβασταζόμενη πτώχευση και τεράστια επίσης προβλήματα στις οικονομίες του Νότου (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία) - δείχνει μαζί με την γενική άνοδο του Ναζισμού και την κατάπτωση των ηθών, ότι η Ευρώπη τελειώνει και  σαν Ένωση και σαν Ευρώπη...
   Επίσης φανερά αποδυναμωμένες οι ΗΠΑ, αποσύρονται σιγά σιγά από τον πρώτο ρόλο, έχοντας να αντιμετωπίσουν μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που σιγοβράζουν....
   Τα δε ρωσικά σχέδια οδηγούν με μια Νέα Οικονομική Ένωση, που μπορεί να συμπεριλάβει ακόμη και την Ινδία, την Περσία και τη Συρία, φτιάχνοντας μια παντοδύναμη οικονομική αυτοκρατορία, από την οποία ενεργειακά θα εξαρτάται μονίμως η Ευρώπη!
   Έπειτα είναι πολύ ευκολο να σχηματιστεί και Αμυντική Συμμαχία, που θα χορεύει το ΝΑΤΟ στο ...ταψί...
   Εδώ λοιπόν χρειάζεται έγκαιρος επανασχεδιασμός της Ελλαδικής και Κυπριακής στάσης, καθώς ο κόσμος αλλάζει και στη σκηνή προβάλει ο νέος Τσάρος πασών των Ρωσιών, με σπαθί το φυσικό αέριο και πετρέλαιο...
 
ΠΗΓΗ spaei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου