Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Από τη σφαγή της Σμύρνης μέχρι τη σφαγή από Μέρκελ - Λαγκάρντ Με τους αρνητές της γενοκτονίας των Ελλήνων τι θα κάνουμε;


Του Θέμου Ανατασιάδη 
Από το protothema
 
Αποτροπιασμό προκαλεί σε κάθε λογικό άνθρωπο η άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων από τους Γερμανούς, μια που, πρώτον, είναι αδιαμφισβήτητα αποδεδειγμένο και, δεύτερον, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη σφαγή ή γενοκτονία. Ηταν η μεθοδικότητα, η απόλυτη τεχνοκρατική κτηνωδία, ο ολικός σχεδιασμός για την τελική λύση, οι θάλαμοι των αερίων και οι φούρνοι, που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ -ΜΑ ΠΟΤΕ- στην ανθρωπότητα. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ άλλες έχουν γίνει. Στην Αφρική, στην Ασία, στην Αμερική και φυσικά στην Ευρώπη, αλλά και στη γείτονα χώρα που βρίσκεται τώρα στη δική της ιδιαίτερη «φάση». Οι σφαγές των Ποντίων και των Αρμενίων είχαν αδιαμφισβήτητα τα χαρακτηριστικά οργανωμένων γενοκτονιών, γιατί στόχος ήταν η εξαφάνισή τους. Αλλά και για τη σφαγή της Σμύρνης και τους διωγμούς του Ελληνισμού ισχύει κατ’ αναλογίαν το ίδιο. Μπορεί να μην ήταν γενοκτονία εβραϊκού επιπέδου, ίσως επειδή οι Τούρκοι δεν ήταν τόσο οργανωμένοι όσο οι ναζί. Ομως το ξεκλήρισμα του μικρασιατικού Ελληνισμού και τα πτώματα που επέπλεαν στη θάλασσα της Σμύρνης και της Χίου θα έπρεπε να κάνουν τους αρνητές των ελληνικών τραγωδιών να έχουν την ανάλογη ποινική μεταχείριση με εκείνους που αρνούνται το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Εντάξει, ήταν... μικρότερη γενοκτονία, αλλά από πότε και πώς τις... μετράμε; Καλά, οι ιστορικοί έχουν αρνηθεί μέχρι και την ελληνικότητα των Ελλήνων! Πιο μυστήριοι κι απ' τους ψυχίατρους είναι καμιά φορά. Ως εκ τούτου, η μανιώδης άρνηση διάφορων πεφωτισμένων τύπου Ρεπούση προκαλεί σε μας την ίδια αηδία και αποστροφή που προκαλεί η στάση Κασιδιάρη απέναντι στα κατορθώματα του Αϊχμαν, του Χίτλερ και του δόκτορα-θανάτου Μένγκελε. Ειδικά επειδή η εν λόγω αξιότιμη κατά τα άλλα κυρία έγινε βουλευτής μόνο και μόνο επειδή αρνείται τη σφαγή της Σμύρνης και τώρα τον χορό του Ζαλόγγου. Πολύ «φθηνή» πολιτική εκμετάλλευση και δεν αρμόζει στη ΔΗΜ.ΑΡ. Αν είναι, λοιπόν, να ποινικοποιηθεί η άρνηση της γενοκτονίας, να ισχύει για όλες, και όχι εκεί που μας είναι πολιτικά ανώδυνο ως ελληνικό κράτος (θέμα Εβραίων), ενώ όπου μας ζορίζει να κάνουμε τους χαζούς! Φτάσαμε στο αδιανόητο σημείο η Γαλλία να δέχεται τη γενοκτονία των Αρμενίων και εμείς όχι, από τον φόβο της Αγκυρας! 

Αυτά, παρότι αφορούν το παρελθόν, χαρακτηρίζουν και προσδιορίζουν τη στάση των εθνών στο μέλλον. Ολα αλλάζουν, μαζί και οι γενοκτονίες τού σήμερα που δεν γίνονται με χατζάρες και φούρνους, αλλά με οικονομικά μέσα. Με την παγκοσμιοποίηση τρεις αποφάσεις είναι αρκετές για να οδηγήσουν μια υπερχρεωμένη χώρα στον όλεθρο, στον ΞΕΡΙΖΩΜΟ και στην εξαφάνιση από τον χάρτη. Χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, οι επιστήμονες, οι ιστορικοί και οι κοινωνιολόγοι που έχουν ανοιχτά μάτια θα αναγνωρίσουν σύντομα τον όρο «οικονομική γενοκτονία», μια που το ζήσαμε άλλωστε και οι ίδιοι. Και φυσικά θα το δουν και τα παιδιά μας. Η ανοιχτή αλλά και κυνική ομολογία του ΔΝΤ και της Ε.Ε. ότι «κάναμε λάθος» με τους υπολογισμούς για την Ελλάδα, είτε το διορθώσουν είτε όχι, δίνει πιθανώς βάση ακόμη και για ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ εναντίον όλων όσοι έκαναν έναν ολόκληρο λαό ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ. Θα είναι μια νέα πρόκληση για τη νομική και την οικονομική επιστήμη να εντάξει στο σύγχρονο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ έγκλημα όχι μόνο το ξέπλυμα χρήματος και τη φοροδιαφυγή, αλλά και τα μαζικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ κατά της ανθρωπότητας - και όχι μόνο της Ελλάδας. Είναι απίστευτο ότι οι διεθνείς οίκοι χρεοκόπησαν την Ισλανδία, την Ιρλανδία, τις χώρες του Νότου και ακόμη χαίρουν της ανοχής, αν όχι της προστασίας, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Ενώ αντιθέτως στην Αμερική ασκήθηκαν διώξεις για το κραχ του 2008, έστω κι αν δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Μόλις η απόσταση του χρόνου και η πολιτική συγκυρία το επιτρέψουν θα φανεί ότι στην περίπτωση της Ελλάδας οι ξένοι, με κομαντατούρ τη Γερμανία, διέπραξαν μια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που συνοδευόταν (και συνοδεύεται) από έντονα στοιχεία ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, το οποίο καλλιεργήθηκε τεχνηέντως. Οσο τα ξένα ΜΜΕ τροφοδοτούνταν με ιστορίες για τους τεμπέληδες Ελληνες τόσο θέριευε η λύσσα των λαών τους εναντίον μας και δικαιολογούσαν κάθε βαρβαρότητα εις βάρος μας. Από τεχνική άποψη, αυτό απέχει απειροελάχιστα από τις αφίσες που κολλούσαν οι ναζί στους τοίχους των γερμανικών πόλεων, με τον Εβραίο να εμφανίζεται σαν πλούσια βδέλλα, με στραβή μύτη, πεταγμένα μάτια και δόντια τέρατος, έτοιμος να κατασπαράξει… τον αθώο Γερμανό άνεργο! Τι λιγότερο έκαναν σε μας το «FOCUS», η «BILD» και όλοι οι άλλοι; Και όπως σε κάθε γενοκτονία, υπήρξαν οι ντόπιοι συνεργάτες που τη διευκόλυναν (ΚΑΙ την ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΘΕΡΜΑ) και ίσως ο κ. Παπακωνσταντίνου με τον προϊστάμενό του να αντιμετωπίσουν κι άλλο δικαστήριο κακουργημάτων στο μέλλον. 

Δύο πράγματα για να μην ξεχνιόμαστε: αν μιλάμε για ΑΡΝΗΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ, τα ελληνικά κόμματα δεν μπορούν να προσβάλλουν τους Ελληνες, τους Πόντιους και τους Αρμένιους εξαιρώντας τις σφαγές μας από τη διωκόμενη άρνηση. Αλλιώς να μην ποινικοποιείται καμία άποψη. Οσο ακραία και να είναι, απλώς γελοιοποιείται. Δεύτερον, δεν μπορεί να αφήσουμε έτσι το ήδη ομολογημένο έγκλημα του ΔΝΤ και της Ε.Ε. εις βάρος μας. Να μαζευτούν δέκα διαπρεπείς νομικοί, Ελληνες και ξένοι, και να το θέσουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, στη Χάγη και όπου αλλού πρέπει. Η επιμονή τους να συνεχίσουν (παρά το «κάναμε λάθος»), ξεκινώντας ήδη τις κατασχέσεις που εξαρχής είχαν στο μυαλό τους, αποδεικνύει ότι υπάρχει και εκτελείται ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ «επί σκοπώ κέρδους» σε βάρος των Ελλήνων. Με τους νέους να γίνονται μετανάστες και τους μεγαλύτερους, νοικάρηδες στα πάλαι ποτέ δικά τους σπίτια και κολίγοι των Βορείων! Ούτε η Ναόμι Κάμπελ -σόρι, Κλάιν ήθελα να πω- δεν το έχει πει τόσο ξεκάθαρα. Εμείς όμως ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ πρέπει να το πούμε. Αν είμαστε τόσο κοτάρες; Ε, τότε... καλό σούβλισμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου