Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

6η Φάλαγγα NWO (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ..ΟΥΔΕΤΕΡΟ!!!!) ....σαν να λέμε ανδρόγυνος άνθρωπος!!! 2ο Μέρος

Από  Faceof


Ξεκινώντας και συνεχίζοντας από εκεί που σταματήσαμε θα ήθελα να πω δύο πράγματα για την όλη επιχείρηση και τους κινδύνους που διατρέξαμε....

Το δυσκολότερο όλων ήταν να βρούμε το άτομο που θα αναλάμβανε να μπει εκεί μέσα , έπρεπε καταρχήν να μην κινεί υποψίες και βασικά να μην δείχνει επικίνδυνος στους φύλακες /παρατηρητές /φυσιογνωμιστές που είχαν στημένους σε κάθε γωνιά της πλατείας!!


Το 2ο ήταν να έχει γνώσεις φωτογραφίας , ηλεκτρονικών υπολογιστών και να μπορεί να ελίσσεται σε χώρους με πολύ κόσμο ......


Και 3ον να μπορεί να συνομιλεί μαζί τους χωρίς πρόβλημα , ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ / ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ!!!
ΕΥΓΕ!!

Παραλίγο να εκτεθούμε σε κάποια φάση , αλλά ας πούμε πρώτα για ένα περίεργο συμβάν , σε  μια ανύποπτη φάση και ενώ είχε κάμποση ώρα αρχίσει η λαϊκή συνέλευση τους (ο άνθρωπός μας έψαχνε να βρει κατάλληλο σημείο για στηθεί....)  , γίνεται μια φασαρία στην εξέδρα ,έφτασε κάποια στιγμή μπροστά εκεί που τον βόλευε ,  ρώτησε τους τριγύρω του παρευρισκόμενους τι συνέβη και του απάντησαν (έδειξαν) , ένα συνεργείο και καλά από την Σουηδία που τους τραβούσε με την κάμερα!!!


Η άποψη του ανθρώπου μας είναι μάλλον αρνητική στο εάν ήταν πραγματικά Σουηδοί αυτοί που αποτελούσαν το συνεργείο και επίσης (άριστος γνώστης του αντικειμένου του) κατάλαβε ότι η κάμερα μετέδιδε σε πραγματικό χρόνο κάπου και μας ενημέρωσε , ευθύς αμέσως αρχίσαμε να ψάχνουμε και στα ελληνικά και σε ξένα (ευρωπαικά και μη ) ιντερνετικά live κανάλια όπου και όπως πραγματικά υπολόγισε , μάλλον ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ!!!

Η μετάδοση ήταν απευθείας στο δίκτυο του  STOPCARTEL , όπου και συνδεθήκαμε όλοι μας!!!

Αμέσως νιώσαμε ότι ίσως να μην είχαμε άλλη ευκαιρία ώστε να βρεθούμε τόσο κοντά τους και πιέσαμε ώστε να αρχίσει να τραβάει φωτογραφίες αλλά επιλεκτικά και προσεχτικά.....
Τραβώντας, κάποιοι από την εξέδρα ενοχλήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν να σταματήσουν όλοι τις φωτογραφίες , αλλά ευτυχώς πέσαμε στην ημέρα που υπήρχαν αρκετοί αιρετικοί /διαλλακτικοί ομιλητές και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα......

Εμείς πάντως αυτό που θέλαμε το πετύχαμε και με το μέγιστο δυνατόν όφελος!!!

Αυτό που καταγράψαμε και καταλάβαμε πολύ καλά ήταν ότι υπάρχει μια ανοργανωσιά και αποσχιστικές ιδεολογικές τάσεις από μια μεγάλη μερίδα ρομαντικών χίπηδων να τους πω (κάτι σε οικολόγους , ένα μείγμα άστα να πάνε , ούτε και αυτοί σίγουρα ξέρουν τι είναι!!), με τους σκληροπυρηνικούς αναρχικούς που δεν τα βρίσκουν με τους αριστεριστές συντρόφους τους!!!
Το όλο θέμα που συνεχώς γύρω από εκεί επικεντρωνόταν η διαβούλευση , ήταν το εάν συνέχιζαν με καθιστικές η ήπιας μορφής διαμαρτυρίες η εάν έπρεπε να προβούν σε βίαιες εκδηλώσεις (.....και φτάνουμε σε σημεία που ήθελαν να ετοιμάσουν ομάδες "ακτιβιστών" όπως τις έλεγαν για να κάνουν τις επόμενες κινήσεις τους, που περιελάμβαναν από την ΓΣΕΕ  , ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , όλες τις συνδικαλιστικές πορείες , αλλά και να δημιουργήσουν με τους λαθρομετανάστες πορείες, συγκεντρώσεων κατά της ξενοφοβίας , παζάρι με μόνο αλλοδαπούς και τους πάγκους τους ως  και καταλήψεις όπως και απαλλοτριώσεις οικημάτων η οχημάτων η απορριμματοφόρων οχημάτων?(να απαλλοτριώσουν απορριμματοφόρα και να τα βάλουνε μπροστά στην Βουλή)!!!!)

Δεν πιστεύουμε ότι έβγαλαν άκρη ακόμα και αυτό είναι ΥΠΕΡ ΜΑΣ!!!

Συγχρόνως με τα ανωτέρω , είδαμε ότι η μια μερίδα  , αυτή των ρομαντικών χίπηδων φάνηκε δυσαρεστημένοι με την όλη εξέλιξη και πολλοί από αυτούς αποχώρησαν βιαστικά θα λέγαμε......όταν και δεν άφησαν κάποιον δικό τους ομιλητή να πει την γνώμη τους.....

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι αυτό που παρατηρήσαμε ακούσαμε και καταλάβαμε, ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν ήταν εργαζόμενοι άνθρωποι , ήταν οικονομικώς καλοβολεμένοι  θολοκουλτουριάρηδες  αναρχοαριστεριστές της κακιάς ώρας (που όπως είπε και μια μεγαλοκοπέλα συγγραφέας όπως συστήθηκε που αυτό ήταν που της έδωσε ζωή και δεν έχει τίποτα άλλο!!!!) , που θεωρούμε σίγουρα να ήταν από τους αιρετικούς και πολέμιους της βίαιης διαδήλωσης !!!

ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Αυτά με λίγα λόγια είναι τα καλά , τα κακά είναι ότι τα ΗΝΙΑ τα κρατούν σκληροπυρηνικοί αναρχοαριστεροί άπλυτοι που από τα λεγόμενά τους συμπεράναμε ότι έχουν διασυνδέσεις με τα επιτελεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων και ειδικά με αυτά που κάνουν η προτίθενται να κάνουν πορείες /διαδηλώσεις / απεργίες μέσα σε αυτή την εβδομάδα!!!

Οι όποιες εκδηλώσεις τους αρχίζουν από σήμερα ΑΛΛΑ κορυφώνονται την Κυριακή 26 και έως 29 του μηνός , αυτό δεν έχουμε καταλάβει για πιο λόγο , πιστεύουμε ότι θα το βρούμε σύντομα!!!

Ακόμα ένα κακό νέο είναι ότι σίγουρα μετά από αυτήν την ανάρτηση , θα προφυλαχθούν!!!!! 

Εν ολίγοις , αυτά είναι τα στοιχεία μας ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΎΣΟΥΜΕ, τα υπόλοιπα επιτρέψτε μας για την ώρα να τα επεξεργαστούμε και να τα χρησιμοποιήσουμε ΌΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!

Ο αντίπαλος αν και μπερδεμένος αν και φαινομενικά ακίνδυνος , ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ , ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!

Έρρωσθε

Συνδέστε επίσης : 
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_8238.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_7080.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/6-nwo.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_20.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_8929.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_2039.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_7247.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου