Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Επεισόδιο έξω από το σπίτι του Παπουτσή στο Χολαργό

Σχόλιο ιστολογίου μας : Το ξαναβλέπουμε .....ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ !!!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ !!!!
ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_6791.html

Επεισόδιο ανάμεσα σε ομάδα αγανακτισμένων και ενός πολίτη που έσκισε ελληνική σημαία σημειώθηκε πριν από λίγο...
Οι αγανακτισμένοι επιχείρησαν να μεταβούν στο σπίτι του του Χρήστου Παπουτσή, στο Χολαργό...Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω ότι πήγαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για  τις φήμες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες (για τους παρακρατικούς που τους συγχέουν με την ΕΛ.ΑΣ και για τα χημικά που ψεκάζουν τον κόσμο οι δυνάμεις των ΜΑΤ)

Η ομάδα επιτέθηκε στον εν λόγω πολίτη επί της οδού Περικλέους, ο οποίος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αγανακτισμένων, έσκισε ελληνική σημαία ενός από αυτούς,προκαλώντας έτσι την αντίδρασή και των υπολοίπων

Στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και το επεισόδιο προς το παρόν έληξε. Κλειστή αυτή την ώρα παραμένει η οδός Περικλέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου