Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Πως οι Σλάβοι γίνονται απόγονοι των …Αρχαίων Μακεδόνων

Από το ιστολόγιο http://www.mikres-ekdoseis.gr/



[— — —] μακεδονιαρχῶν τὸν ναὸν τῇ πατρίδι
[— —  σὺ]ν παντὶ τῷ κόσμῳ  τῷ θκτʹ ἔτει.

Ο δοκός που βρέθηκε στην αρχαιολογική περιοχή του Isar Marvinci, όπου πιθανολογείται η αρχαία ελληνική πόλη Ειδομεναί της Μακεδονίας.

Και το σλαβικό κείμενο για το αντίγραφο της δοκού αυτής  που κοσμεί την είσοδο του κυβερνητικού κτηρίου των Σκοπίων:

«Αντίγραφο της πιο πάνω δοκού τοποθετήθηκε στην είσοδο του κυβερνητικού κτηρίου. Είναι από τα λίγα αντικείμενα, όπου είναι καταγραμμένο ότι βρισκόμαστε στο έδαφος της Μακεδονίας. Όπου υπάρχουν η Μακεδονία και οι Μακεδόνες.
Όλα τα ευρήματα  είναι  σημαντικά εκθέματα – επειδή αποτελούν  αδιάψευστες αποδείξεις για την ύπαρξη των προηγούμενων (αρχαίων) πολιτισμών – που αποτελούν  την εθνική μας ταυτότητα - Από τους προγόνους μας αντλούμε τον πολιτισμό και την εθνική ταυτότητα μας».

Με τον τρόπο αυτό, και με χίλιους άλλους, οι σλαβικοί πληθυσμοί, της γειτονικής FYROM, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις ρωσικές στέπες και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή αυτή, αφού  κατέστρεψαν όλες τις ελληνικές πόλεις της Μακεδονίας, ακόμη και αυτήν  που εκθειάζουν τώρα, διατείνονται ότι κατάγονται από τους αρχαίους Μακεδόνες, λησμόνησαν το σλαβικό πολιτισμό τους και πιστεύουν, είναι αυτή είναι  η ιστορία που τους ...αρμόζει...
 Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο που να δήωσε και να αφάνισε ένα εξέχοντα πολιτισμό, όπως οι σλαβικοί πληθυσμοί της FYROM  και έπειτα να ιδιοποιούνται με  θράσος και  άκρατο κομπασμό την ιστορία του. 


--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου