Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

"Ωφέλιμοι στην "τουρκική" μειονότητα"

Πρέπει να μας απαντήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ αν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι εκλογές στις οποίες συμμετέχουν είναι για το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γιατί με βάση τα λεγόμενα κάποιων υποψηφίων τους μάλλον πρόκειται για την επιλογή πρέσβεων γειτονικής χώρας και δη της Τουρκίας. Μόνο που τους πρέσβεις τους πληρώνει το τουρκικό Δημόσιο ενώ τους Έλληνες βουλευτές (ανεξαρτήτως θρησκεύματος) τους πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο για να προασπίζονται τα δικαιώμα΄τα μας και τα συμφέροντα τα δικά μας. Δείτε τι λέει το τουρκικό TRT και θα καταλάβετε:

Η Ελλάδα προχωρά σε νέες εκλογές.Ο στόχος των μελών της "τουρκικής μειονότητας" είναι η εκλογή τουλάχιστον τριών βουλευτών.Τα βλέμματα στράφηκαν στις 17 Ιουνίου οπότε θα διεξαχθούν οι εκλογές στην Ελλάδα η οποία αντιμετωπίζει ταυτόχρονα την οικονομική και πολιτική κρίση.Η "τουρκική" μειονότητα στη Δυτική Θράκη, παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την πολιτική ατμόσφαιρα που θερμαίνεται στη χώρα.Οι "Τούρκοι" της Δυτικής Θράκης, σκοπεύουν να επαναλάβουν την επιτυχία που απέκτησαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου μετά από 16 χρόνια.


Ο υποψήφιος βουλευτής από τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ροδόπης, Ayhan Karayusuf δήλωσε τα παρακάτω: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που απέκτησε την μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πια ένα μικρό κόμμα που παίρνει μέρος στην αντιπολίτευση. Είμαστε τώρα ένα κόμμα που ετοιμάζεται να σχηματίσει κυβέρνηση και που είναι έτοιμο να αλλάξει ορισμένα πράγματα στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, νομίζω ότι η άνοδος του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, θα συνεχιστεί και στην περιφέρεια της "τουρκικής" μειονότητας».


Ενώ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο Ξάνθης, Hüseyin Zeybek, σημείωσε τα εξής: «Διευρύναμε το στόχο μας. Ο στόχος μας είναι η εξουσία. Πιστεύω ότι η ύπαρξή μας στο κυβερνητικό κόμμα, θα είναι πιο ωφέλιμο για την "τουρκική μειονότητα". Ελπίζουμε να ζήσουμε την επανάληψη των εκλογών της 6ης Μαΐου και οι τρεις φίλοι να μπούμε στην ελληνική βουλή».

Οι οικονομικές δυσκολίες αποτελούν το κύριο θέμα στην ατζέντα της "τουρκικής μειονότητας".Ο Ahmet Hacı Osman ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, δήλωσε τα παρακάτω:

«Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα περνά μια δύσκολη οικονομική περίοδο αλλά η "τουρκική" μειονότητα μάχεται με σοβαρότερα οικονομικά προβλήματα. Πρέπει να πραγματοποιηθούν εργασίες μετά από τις 17 Ιουνίου για την ανεύρεση λύσεων για τα προβλήματα των "Τούρκων" της Δυτικής Θράκης. Πρέπει να δοθεί  ένας μεγάλος αγώνας».Τρεις "Τούρκοι" υποψήφιοι στο νομό Ροδόπης και ένας στον νομό Ξάνθης, θα είναι επικεφαλής των ψηφοδελτίων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Όπως είδατε υπάρχει αναφορά μόνο σε "τουρκική" μειονότητα και σε Τούρκους της Δυτ.Θράκης αγνοώντας παντελώς τη συνθήκη της Λωζάνης. Προφανώς οι ΈΛΛΗΝΕΣ υποψήφιοι βουλευτές μουσουλμανικού θρησκεύματος γνωρίζουν άλλες συμφωνίες και τη συγκεκριμένη δε την θυμούνται καν.Η ευθύνη όμως βρίσκεται στα κόμματα που τους εκλέγουν.Για όποιον έχει απορία στη φωτό είναι ο κ. Χατζηοσμάν που κρατάει την ομπρέλα στον Τούρκο πρέσβη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου