Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Στημένη η νίκη Πούτιν-τα είχαν συμφωνήσει ΝΑΤΟ και Ρωσία. Λέτε;...


Του ανεξήγητου παράξενου

.Άσχετα με το τί ασυναρτησίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο,για τρόπαια της Ρωσίας, νίκη του Πούτιν και άλλα τέτοια η κατάληψη της Κριμαίας και η ενσωμάτωσή της στη Ρωσική Ομοσπονδία μόνο τυχαία δεν ήταν και δεν οφείλεται στη δήθεν νίκη του Πούτιν απέναντι στους δυτικούς και τους Αμερικάνους.Αντίθετα ήταν προσυμφωνημένη.

Η Δύση βαρέθηκε να περιμένει πότε θα ενσωματωθεί η Ουκρανία στις δομές της και η Ρωσία δεν ήθελε να την παραδώσει έτσι απλά.Έτσι βρέθηκε η μέση λύση και επιτεύχθηκε συμφωνία.Η Ρωσία να πάρει την Κριμαία όπου βρίσκεται ο ναύσταθμός της ,εξασφαλίζοντας έτσι τα νώτα της και την έξοδο στη Μαύρη Θάλασσα και οι Γερμαναράδες θα πάρουν όλη την υπόλοιπη Ουκρανία.
Το θέμα ,και να μου το θυμηθείτε θα τελειώσει εδώ.Τα βρήκαν μεταξύ τους. Ο Πούτιν φαίνεται στα μάτια του λαού του νικητής κερδίζοντας την Κριμαία ,αλλά ουσιαστικά πουλώντας όλους τους υπόλοιπους ρωσόφωνους που βρίσκονται εκτός Ρωσίας,στη Δυτική Ουκρανία,τις Βαλτικές χώρες μέχρι και την Τρανζιστρία στην ανατολική Μολδαβία.

Γι'αυτό και η Δύση και ο Ομπάμα τώρα κάνουν την κότα και αρκείται σε κάτι απειλές τους αέρα για τα μάτια του κόσμου.Ο πόλεμος τελείωσε.Η Ρωσία δεν πρόκειται να προχωρήσει δυτικότερα. Η μοιρασιά έγινε.
anexigita

ΛΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΗΣ; ΙΣΩΣ. ΑΛΛΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:





Αυτή η φωτό για τους ανίδεους που νομίζουν ότι ο Πούτιν μάχεται το σιωνισμό. Εδώ είναι ντυμένος μασώνος με τα φιλαράκια του ,τον Μπους τζούνιορ και τον κινέζο.

Καλά ξυπνητούρια.

Η φωτογραφία προέρχεται από την παρακάτω διεύθυνση:
https://www.facebook.com/anexigita/photos/a.442665769133766.105324.125056300894716/661130280620646/?type=1&theater

ΠΗΓΗ diadrastiko


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου