Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η Γερμανία προειδοποιεί του πολίτες να μην κάνουν χρήση του Wi-Fi

http://allnewz.weebly.com/uploads/1/1/0/9/11093193/2820311.png?750Ο κόσμος πρέπει να αποφεύγει τη χρήση Wi - Fi, όπου είναι δυνατόν, λόγω των κινδύνων που μπορεί να ενέχουν για την υγεία, λέει η γερμανική κυβέρνηση.

Απόφαση έκπληξη της - η πιο καταδικαστική που έχει ποτέ γίνει από οποιαδήποτε κυβέρνηση για την ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία - θα ταρακουνήσει τους υπουργούς της βιομηχανίας και της Βρετανίας, και δικαιώνει τα ερωτήματα που η Independent on Sunday έχει αύξηση κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, λέει η αγγλική εφημερίδα κι ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στην Ελλάδα με τα δικά μας ερωτήματα.Επίσημος φορέας ακτινοπροστασίας της Γερμανίας συμβουλεύει επίσης τους πολίτες της να χρησιμοποιούν σταθερά τηλέφωνα αντί των κινητών τηλεφώνων και προειδοποιεί για το « ηλεκτρονικό νέφος » που δημιουργείται από ένα ευρύ φάσμα άλλων προϊόντων καθημερινής χρήσης, από τις μικρές οθόνες μέχρι και τις ηλεκτρικές κουβέρτες .

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος συνιστάται ότι οι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν στην έκθεσή της ακτινοβολίας από το Wi - Fi " όσο το δυνατόν λιγότερο " με την επιλογή " συμβατικών καλωδιακών συνδέσεων". Προσέθεσε ότι 'δρα ενεργά στην ενημέρωση του κόσμου για τις δυνατότητες μείωσης της ατομικής έκθεσης στην ακτινοβολία".

Η Independent αναφέρει ότι οι δράσεις του θα παρέχουν ζωτικής σημασίας υποστήριξη στον Sir William Stewart, επίσημος 'κέρβερος' της υγείας των Βρετανών, ο οποίος εκπόνησε δύο εκθέσεις έκκληση για προσοχή στη χρήση των κινητών τηλεφώνων και ο οποίος έχει επίσης ταχθεί υπέρ της αναθεώρησης της χρήσης του Wi - Fi στα σχολεία.

Κι ενώ παγκοσμίως οι φωνές αυξάνουν για τους κινδύνους της χρήσης wifi, στην Ελλάδα μας το προσφέρουν δωρεάν τη στιγμή που οτιδήποτε άλλο υπερκοστολογείται και υπερφορολογείται. Γιατί; Παίζονται μόνο οικονομικά συμφέροντα ή και κάτι άλλο;

Μην πέφτεις στην παγίδα. Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας κι επέστρεψε το δωράκι. Εξάλλου, όλα τα δώρα έχουν και δικαίωμα αλλαγής! Διαβάστε:

Ζητάμε να μην μπει το free wifi σε όλη την Ελλάδα!!!
υπογραψτε εδω
Μερικά από τα σχετικά άρθρα που έχουμε γράψει για να ενημερωθείτε:

Θερίζει ο καρκίνος στα Τρίκαλα κι εσύ θες ελεύθερο wifi;
Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία - πόσα γνωρίζετε;
Γιατί πρέπει όλοι να επιστρέψουμε στο ενσύρματο ίντερνετ: To wifi εγκυμονεί σοβαρούς χρόνιους κινδύνους για την υγεία
Βιολογικές επιδράσεις προκαλούν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα κινητών τηλεφώνων και Wi-Fi
Μαθήτριες λυκείου κάνουν πείραμα που δείχνει ότι τα φυτά δεν μεγαλώνουν πλάι σ' ένα Wi-Fi router
Ηλεκτρομαγνητική δυσανεξία - Η νέα επιδημία
Γιατί τα σύγχρονα ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδί; - Έχουμε την απάντηση!
Οι δήμοι στην παγίδα του ελεύθερου wifi
Η WiMAX αρρώστησε ολόκληρη πόλη στη Σουηδία και ο Σαμαράς μας τάζει free wifi!
Το wifi του Σαμαρά θα φάει τους Έλληνες - «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»
Δεν έχεις χρήματα για τα ΜΜΜ; Τώρα όμως έχεις δωρεάν wifi στα ΜΜΜ!!!



@AdonisGeorgiadi Εσείς πόσο έχετε ερευνήσει το θέμα του wifi; Οι Γερμανοί λένε ΟΧΙ. Περιμένουμε απάντηση http://t.co/0YrP69yTzi
— AllNewz (@allnewzgr) February 14, 2014
Το διαβάσαμε από το: Η Γερμανία προειδοποιεί του πολίτες να μην κάνουν χρήση του Wi-Fi http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/02/wi-fi.html#ixzz2xMTiZhfk

ΠΗΓΗ allnewz.weebly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου