Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Απεχώρησαν από το ΛΑΟΣ Πλεύρης, Βελόπουλος, Κιλτίδης

Απεχώρησαν από το ΛΑΟΣ Πλεύρης, Βελόπουλος, Κιλτίδης
Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΛΑΟΣ, μετά την ανακοίνωση ότι θα κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο πρώην βουλευτής κ. Αθανάσιος Πλεύρης απεχώρησε από το κόμμα, δεχόμενος τις έντονες αποδοκιμασίες πολλών οπαδών. Μάλιστα, την απόφασή του καταδίκασε και ο πατέρας του, κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης, που σε δήλωσή του επισημαίνει ότι θα μείνει στο πλευρό του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.
Σε δηλώσεις του στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5», ο κ. Πλεύρης ανακοίνωσε ότι «έχουν αρχίσει οι ανεπίσημες συζητήσεις με τη ΝΔ και περιμένω να εκδηλωθεί πρόταση», ενώ διευκρίνισε ότι δεν θέτει προϋποθέσεις για την προσχώρησή του.

Εκτός ΛΑΟΣ οδηγείται και ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, που μιλώντας στο ΑΠΕ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν πρώην βουλευτές του κόμματος το Σάββατο. «Μετά από αυτά που έγιναν δεν κάθομαι άλλο εκεί. Με τρομοκρατία δεν μπορώ να συναινέσω. Δεν μπορεί να προπηλακίζονται οι πρώην βουλευτές» είπε.
Επίσης, ο κ. Βελόπουλος εξέφρασε και πικρία για το γεγονός ότι ο κ. Καρατζαφέρης δεν του τηλεφώνησε για να του συμπαρασταθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ άφησε και ο Κώστας Κιλτίδης, που επιφυλάχθηκε να δει πρώτα την τροποποίηση του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ. Μάλιστα, ο κ. Κιλτίδης παραδέχθηκε στο MEGA ότι συζητά με τη ΝΔ, σημειώνοντας με νόημα: «Η ΝΔ είναι το σπίτι μου».

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου