Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Συναντήσεις Πικραμμένου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης από το real.gr

Με τους πολιτικούς αρχηγούς συναντάται αύριο Δευτέρα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος. Θέμα η προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ανάπτυξη την προσεχή Τετάρτη, αλλά και οι εκκρεμότητες της προεκλογικής περιόδου.

Ο Π. Πικραμμένος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη. Οι ώρες των συναντήσεων θα ανακοινωθούν αργότερα από το πρωθυπουργικό γραφείο ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Αλέξης Τσίπρας από αύριο θα βρίσκεται στο εξωτερικό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προθέσεις του κ. Πικραμένου, είναι να συναντηθεί και με αρχηγούς κομμάτων που δεν μπήκαν στη Βουλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πρωθυπουργός θα κλείσει τον κύκλο των επαφών του με τον κ. Θ. Τζήμερο Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου