Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

H Νάιλα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Είναι οριστικό: Η Νάιλα του Νext Top Model 1, είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2011. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε πριν από λίγο από τον πρόεδρο του της Κ.Δ.Ε.ΠΑ.Κ. Στάθη Χρυσικόπουλο.
Φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στη Νάιλα, η οποία ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο της Πάτρας. Ντυμένη απλά, αλλά σέξι, με ένα στενό τζιν παντελόνι συνδυασμένο με ένα μαύρο τζάκετ τύπου σακάκι και animal print μπότες, το γοητευτικό μοντέλο μοίρασε αφειδώς χαμόγελα και φωτογραφήθηκε με ευχαρίστηση.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η καταγόμενη από τον Μαυρίκιο Νάιλα, δήλωσε ότι την τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως επελέγη να είναι φέτος η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού. Όπως αποκάλυψε, η πρόταση της έγινε τηλεφωνικά την ημέρα των 25ων γενεθλίων της και ήταν «το καλύτερο δώρο που μου έγινε μετά τα 25 τριαντάφυλλα που μου έστειλε η μαμά μου», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Η μεγαλωμένη στην Ελλάδα Νάιλα δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. Έχει ξανάρθει αρκετές φορές, ωστόσο ποτέ της δεν βγήκε σε κάποιο γκρουπ. Φέτος θα βρίσκεται στην Πάτρα το Σάββατο και την Κυριακή του Καρναβαλιού για να διασκεδάσει και να χαρεί μαζί με τους Πατρινούς.
Βέβαια, σήμερα μπορεί να μάθαμε και επίσημα τη βασίλισσα, ωστόσο ο κ. Χρυσικόπουλος δεν είπε λέξη, παρά τις επόμενες ερωτήσεις, για το άρμα και το φόρεμα της βασίλισσας.
Αυτά φυλάσσονται ως έκπληξη στους χιλιάδες επισκέπτες της Πάτρας, οι οποίοι θα έρθουν για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού.
.
ΠΗΓΗ thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου