Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Βίντεο: Σοβαρά επεισόδια και τραυματίες έξω από την Τουρκική πρεσβεία στο Τόκιο - Τουλάχιστον τρεις οι τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία

Πρωτοφανή επεισόδια έγιναν σήμερα εμπρός από την Τουρκική πρεσβεία στο Τόκιο, μεταξύ Κούρδων και Τούρκων πολιτών που περίμεναν την σειρά τους για να ψηφίσουν για τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου Τα επεισόδια που έγιναν εμπρός από την πρεσβεία της Τουρκίας στο Τόκιο είναι μάλλον πρωτοφανή για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, ιδίως όταν αυτά αφορούν κατοίκους μιας τόσο μακρινής χώρας.


Στα επεισόδια αυτά που πήραν γρήγορα διαστάσεις, ενεπλάκησαν Τούρκοι και Κούρδοι οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για να ψηφίσουν για τις εκλογές που θα γίνουν (στην Τουρκία) την 1η Νοεμβρίου.


Στο σημείο έφθασαν γρήγορα αστυνομικές δυνάμεις της Ιαπωνίας, οι οποίες προσπάθησαν να επιβάλλουν την τάξη στο εξαγριωμένο πλήθος. Παρ' όλα αυτά η ένταση των επεισοδίων ήταν τέτοια που οδήγησε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια του επεισοδίου, με αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι ξεκίνησαν από μία ομάδα 10 νεαρών Τούρκων και Κούρδων που προφανώς βρήκαν τον καταλληλότερο τόπο να λύσουν τις διαφορές τους την μακρινή Ιαπωνία.


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου