Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:« ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ»


Μετά τη σύσκεψη που έγινε σήμερα στο δημαρχείο της Πάτρας για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης έκανε την εξής δήλωση:
«Το πρόβλημα της διαχείριση των απορριμμάτων, ξεπερνά κομματικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.
Αυτός ήταν και ο λόγος που δήλωσα στον Δήμαρχο ότι θα είμαι αλληλέγγυος σε κάθε πρωτοβουλία προς την κεντρική  διοίκηση  που θα υπερασπίζει τα συμφέροντα της Πόλης μας, χωρίς να προσβάλει και να υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων του Νομού Αχαΐας. 
    Εκφράζω δε  την πάγια θέση μου υπέρ της δημιουργίας του εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων, έργο που προγραμματίστηκε και χρηματοδοτήθηκε από την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, αλλά εξ αιτίας ολιγωριών πράξεων και παραλείψεων της σημερινής διοίκησης δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί. 
Θεωρώ ότι ήλθε  η ώρα να συμφωνήσουμε και να σχεδιάσουμε μία βιώσιμη λύση με όλες τις διαστάσεις του προβλήματος για τα επόμενα χρόνια, για να μην μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις και δημιουργούνται σοβαρές επιπτώσεις και  στο περιβάλλον και στους πολίτες.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου