Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ενθουσίασε το κοινό η «Maria Magdalena» Sandra στην Πάτρα-Δείτε φωτογραφίες

Γεμισε το "Disco Room"

Περισσότερα από επτακόσια άτομα γέμισαν το Disco Room όπου εμφανίστηκε για περίπου μία ώρα την Τρίτη το βράδυ η Sandra. Η Γερμανίδα καλλιτέχνιδα αν και ήρθε στην Πάτρα κάπως επιφυλακτική, «ζεστάθηκε» από τη θερμή υποδοχή του κόσμου.
Ασφυκτικά γέμισε από κόσμο το Disco Room στην οδό Αγίου Ανδρέου χθες το βράδυ όπου εμφανίστηκε η διάσημη Γερμανίδα ποπ σταρ της δεκαετίας του ’80 Sandra Ann Lauer.

Η Sandra που είχε έρθει στην Πάτρα από την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου το βράδυ, ξεκίνησε το πρόγραμμα της γύρω στη 1.15 μετά τα μεσάνυχτα με τη μεγάλη επιτυχία της «I’ll never be, Maria Magdalena» ξεσηκώνοντας τον κόσμο που σύμφωνα με εκτιμήσεις ξεπέρασε τα επτακόσια άτομα και ήταν κυρίως νεολαία αλλά και αρκετοί σημερινοί σαραντάρηδες που βίωσαν την εποχή των ‘80s και των αρχών των ’90 που η Sandra πρωτοστατούσε στα διεθνή τσαρτς με τις επιτυχίες που τις έγραφε ο Michel Cretu τότε μουσικός συνεργάτης και σύζυγος της.
Η Sandra που φορούσε μαύρο παντελόνι και κεντητό μαύρο μπλουζάκι καθώς και ένα μακρύ σταυρό-κολιέ, τραγούδησε συνολικά πενήντα λεπτά ενώ είχε μαζί της δύο ακόμη τραγουδιστές (έναν άνδρα που έπαιζε και κιθάρα και μία κοπέλα) που την βοηθούσαν στα φωνητικά. Ο ήχος όπως μάθαμε ήταν σχετικά μέτριος στο ξεκίνημα ωστόσο μετά το δεύτερο τραγούδι όλα πήγαν καλά και στη συνέχεια ο ήχος ήταν πολύ καλός.
Η Sandra ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακή, έδινε το μικρόφωνο στον κόσμο για να τραγουδά ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και η χαρά της που ήρθε και πάλι στην Ελλάδα για μία μουσική εμφάνιση. Πολλοί πάντως τη θυμούνταν από την προηγούμενη φορά που είχε επισκεφθεί τη χώρα μας πριν από τρία χρόνια, στο Γκάζι. Στην Πάτρα πάντως ήρθε για πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκε από τη θέρμη του κοινού αλλά και από την πόλη.
Όπως μάθαμε διέμεινε σε σουίτα στο ξενοδοχείο Primarolia όπου και έκανε τελικά δηλώσεις μετά την πρόβα ήχου που είχε κανονίσει στο Disco Room, στις 9 το βράδυ της Τρίτης, στους Νίκο Ελευθερίου και Κωνσταντίνο Ανωγιαννάκη για λογαριασμό του Tele Time και του Relax Fm by MTV που ήταν και συνδιοργανωτές της βραδιάς. Μετά τη συναυλία η Sandra και οι συνεργάτες της δείπνησαν στο Society στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.
Το κλίμα στη συναυλία θύμιζε πολύ δεκαετία ’80. Όλοι χόρευαν στους ρυθμούς των επιτυχιών της Sandra όπως το «Hi, Hi, Hi», το «Everlasting love» και το «Innocent Love» ενώ ο μεγαλύτερος χαμός έγινε όταν η Sandra ερμήνευσε την απόλυτη επιτυχία και «ύμνο» των ‘80s, το «In the heat of the night». Το εκπληκτικό πάντως με αυτά τα τραγούδια είναι ότι συνεχίζουν να ακούγονται ευχάριστα και σήμερα σε κλαμπ και ραδιόφωνα και τα ξέρει και η σημερινή νεολαία.
Γενικά η Sandra αν και κοντά στα 50 πλέον, ήταν πολύ κινητική και έδινε το χορευτικό ρυθμό στα κομμάτια της ενώ αξίζει να τονιστεί ότι το κοινό που γέμισε το μαγαζί δεν ήταν μόνο Πατρινοί αλλά είχαν έρθει και παρέες από τη Ζάκυνθο, την Αιτωλοακαρνανία, μέχρι και πούλμαν με θαυμαστές της Sandra από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Οι Πατρινοί επίσης ήταν ιδιαίτερα ένθερμοι και όλοι έβγαζαν φωτογραφίες με τα κινητά και τις φωτογραφικές τους μηχανές ενώ πολλοί ζήτησαν και αυτόγραφα. Χαμός έγινε και για τα μπλουζάκια που είχαν τυπωθεί ειδικά για τη βραδιά από τους διοργανωτές.
Η Sandra δήλωσε ότι γνωρίζει την ελληνική μουσική και πως είναι ανοιχτή σε μία συνεργασία με έναν Έλληνα καλλιτέχνη όπως πρόσφατα έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Ιταλό Αλ Μπάνο.
Πάντως η Sandra, όπως ακούστηκε, ήταν κάπως απαιτητική και επιφυλακτική ίσως γιατί ερχόταν για πρώτη φορά στην Πάτρα ενώ μαζί της λέγεται ότι έφερε όχι μία αλλά επτά βαλίτσες. Η Sandra αναμενόταν να φύγει σήμερα για να επιστρέψει αεροπορικώς στην Ίμπιζα όπου και ζει μόνιμα.
Στο μεταξύ μετά την επιτυχημένη αυτή εμφάνιση της Sandra αναμένεται ο ερχομός στην Πάτρα και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών της εποχής των ‘80s όπως οι Γερμανοί Modern Talking της επιτυχίας «Cheri cheri lady» που θα έρθουν στο Disco Room μέσα στον Φεβρουάριο ενώ κάτι ακούγεται ότι θα γίνει προσπάθεια να έρθει στην Πάτρα και η μοναδική τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή Bonnie Tyler.
Mεταξύ άλλων τη συναυλία της παρακολούθησαν ο Άκης Βαβαρούτας, ο Άγγελος Πλαστήρας, και ο διευθυντής του Tele Time Τάκης Νικολόπουλος.
ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

ΠΗΓΗ thebest.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου