Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Την έγκριση του ΟΗΕ απαιτούν οι Παλαιστίνιοι

Σχόλιο ιστολογίου μας : Δεν καταλάβατε καλά κακομοίρηδες .....ο ΟΗΕ είναι μαγαζί γωνία ....έχει τα πάντα ....από φιλανθρωπικά λαμόγια μέχρις συνταξιοδοτημένους εκτελεστές και πραξικοπηματίες....άμα σας αναγνωρίσουμε ...θα χάσουμε την δουλειά μας....ούστ από ΔΩ....
Από το ιστολόγιο http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=306955

    Στα Ηνωμένα Έθνη θα φτάσουν οι Παλαιστίνιοι προκειμένου να υποβάλλουν αίτημα για ένταξη του κράτους τους, παρά τις πιέσεις της Ουάσιγκτον.




"Δεν θα υπάρξει υποχώρηση, ούτε άλλη επιλογή. Οι Παλαιστίνιοι θα πάνε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να επιτύχουν την ένταξη του κράτους της Παλαιστίνης στα σύνορα του 1967", είπε ο Ναμπίλ Σαάτ, ένας από τους ηγέτες της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ), στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Από την άλλη μεριά, οι Times της Νέας Υόρκης υπογραμμίζουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν την τελευταία στιγμή να βρουν μια συμβιβαστική λύση που θα επιτρέψει την επανάληψη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ για την αποφυγή του Παλαιστινιακού διαβήματος στα Ηνωμένα Έθνη, που απειλούν να μπλοκάρουν με βέτο.
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, θα υποβάλει το παλαιστινιακό αίτημα προς τον Γενικό Γραμματέα Μπαν Γκι Μουν στις 20 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, παρά την αντίθεση των Ισραήλ και ΗΠΑ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου