Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Νεκρή λίγο μετά τον τοκετό Ιορδανός δολοφόνησε την 24χρονη κόρη του λόγω «ατιμωτικής» εγκυμοσύνης

Σχόλιο από Faceof  : Παρά τις προσπάθειες για την μείωση παρόμοιων εγκλημάτων, τουλάχιστον 15 έως 20 γυναίκες χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στον Αραβικό κόσμο για ζητήματα «τιμής».....ΌΠΑ ΜΕΓΑΛΕ , ΕΙΝΑΙ 15 ΈΩς 20 ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ , ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4654334
Νεκρή από το χέρι του πατέρα της έπεσε μια 24χρονη Ιορδανή, λίγο μετά τη γέννηση των δίδυμων που κυοφορούσε. Το μοιραίο λάθος της ήταν ότι η εγκυμοσύνη της ήταν εκτός γάμου, καθώς είχε μείνει χήρα εδώ και 4 χρόνια.

Ο πατέρας της άτυχης 24χρονης μπήκε στο νοσοκομείο και υποστήριξε ότι ήθελε να δει πως είναι η κόρη του μετά τον τοκετό. Όταν την αντίκρισε, την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ο άνδρας συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προμελετημένη ανθρωποκτονία.

Όπως είπε ο ίδιος στις αρχές, ήταν σοκαρισμένος από το γεγονός της εγκυμοσύνης της κόρης του. «Εξοργίστηκα και την πυροβόλησα γιατί έκανε κάτι ατιμωτικό» δήλωσε ο πατέρας της άτυχης 24χρονης.

Η δολοφονία είναι ένα αδίκημα που τιμωρείται με την θανατική ποινή στην Ιορδανία, ωστόσο οι κατηγορούμενοι για «εγκλήματα τιμής» έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τα δικαστήρια.

Παρά τις προσπάθειες για την μείωση παρόμοιων εγκλημάτων, τουλάχιστον 15 έως 20 γυναίκες χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στον Αραβικό κόσμο για ζητήματα «τιμής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου