Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Μάρτιν: "Να τηρηθούν οι υποσχέσεις για τη Λιβύη"

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ναι άμεσα ...πριν αποκαλυφθεί πλήρως ο λόγος της εγκληματικής παρέμβασης στα εσωτερικά μια χώρας ....για ψάξτε λίγο τους κανονισμούς του ΟΗΕ.......
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/09/true-reason-for-libya-invasion-muammar.html
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/

Η διαδικασία των εκλογών στη Λιβύη πρέπει να ξεκινήσει άμεσα προκειμένου η οικοδόμηση της Δημοκρατίας στη χώρα να εκπληρωθεί, σύμφωνα με δήλωση του ειδικού συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη Ίαν Μάρτιν.

"Η εξάπλωση όπλων είναι μεγάλη ανησυχία. Είναι ένα θέμα να μετακινηθούμε από την τωρινή κατάσταση όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με όπλα που μάχονται σε αυτή τη σύγκρουση, σε μια άλλη όπου υπάρχει μια μοναδική δύναμη δημόσιας ασφάλειας και το είδος ενός κανονικού κρατικού στρατού που δεν υπήρχε στη Λιβύη κατά το παρελθόν", δήλωσε ο κ. Μάρτιν σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ρόιτερς.

"Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει αναλάβει ισχυρές δεσμεύσεις να προχωρήσει σε ένα δημοκρατικό δρόμο και έχει καταστήσει σαφές πως θα ήθελε τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών σε αυτό το θέμα και παρά το ότι οι εκλογές μπορεί να βρίσκονται λίγο μακριά, αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει σύντομα ώστε να τηρήσουν την υπόσχεση που έχουν δώσει", συμπλήρωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου