Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πέρα από τις συνωμοσίες και τα σενάρια .....σίγουρα κάτι παίζει στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!! 1o Μέρος

Ομολογουμένως κάτι συμβαίνει και όχι μόνο στην Ελλάδα......με τα δικά της προβλήματα , όσο και εάν μας ενοχλεί αυτό , είμαστε ένα ελάχιστο κομμάτι του συνόλου του πλανήτη ΓΗ/ΓΑΙΑ , ο οποίος πλανήτης μας , αυτή η ΜΗΤΡΑ που μας κρατάει ζωντανούς (και εμείς σαν άλλα άτακτα μωρά ξύνουμε με ένα κουτάλι την μήτρα της μητέρας μας ....όχι για να βγούμε έξω ακόμα δεν μπορούμε άλλωστε ..αλλά για το κέφι μας για το χόμπι μας για την βλακεία που μας δέρνει ...μωρά είμαστε άλλωστε!!!), έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα .....ενηλικίωσης μήπως ???

Έχει γεμίσει ο παγκόσμιος ιστός (ίντερνετ), από σενάρια καταστροφής (καταστροφολογία 2012) έως και προσπάθειες αφύπνισης άλλες  υποκινούμενες και άλλες θα μπορούσε να πει κανείς ανιδιοτελείς ανθρωπιστικές διαφόρων ανθρώπων .....

Σε αυτό το άρθρο και σε άλλα που θα ακολουθήσουν θα προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε τις διάφορες συνωμοσιολογικές (επιστημονικής φαντασίας η Χ FILES....) , με επιστημονικά δεδομένα !!!

Ένα από τα πιο πρόσφατα σενάρια είναι τι συμβαίνει πραγματικά στον Κόλπο του Άντεν στην Υεμένη (απλά έτυχε σήμερα να αρχίσω με αυτό , είχα σκοπό με άλλο σενάριο απλά .....έκατσε !!), πολλά λέγονται , πολλά γράφονται , αλλά ας το δούμε και εμείς.....
.....μάλιστα , κάποιοι ίσως αρχίζουν να χαζογελούν με αυτά που λέει το παλικάρι (κάτι ήπιε και τα σχετικά , η πάνε και βρες καμιά γκομενίτσα να ξεχαρμανιάσεις....), αλλά έλα μου ντε που κάτι πραγματικά συμβαίνει σε εκείνο το σημείο και καλύτερα εσείς να αρχίζετε να θυμάστε τι μάθατε στην φυσική όταν ακόμα πηγαίνατε σχολείο και δεν κρυφοκοιτάζατε δεν ξέρω που......?!?!

Λοιπόν έχουμε : SAO/NASA Astrophysics Data System (ADS) , εδώ υπάρχουν πάνω από 200 επιστημονικά άρθρα , από ένα σύνολο των 518976 (νομίζω πως ξέρετε βασικά μαθηματικά!!!) και που αναφέρονται στον Κόλπο του Άντεν και στις μαγνητικές ανωμαλίες που παρουσιάζει!!!


Ωραία , κλείστε το στόμα τώρα και συνεχίζουμε δείτε και αυτό το βίντεο: 

Όπως είδατε σε αυτό το βίντεο δίνονται και άλλες παράμετροι , που όντως τα προμηνύματα τους τα βιώνουμε σήμερα........

Για να κλείσουμε θα πρέπει να τονίσω ότι η καταστροφολογία καλά κρατεί , αλλά σίγουρα ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Π.Χ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :
http://www.nature.com/nature/journal/v298/n5870/abs/298149a0.html *
Εδώ υπάρχει μια δόση αλήθειας ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΌΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ!!!

*Δείτε παλαιότερο άρθρο μας , έτσι να το έχετε στο νου σας , εκεί κολλάει αυτή η εξήγηση......που θα επανέλθουμε σύντομα ......stay tune!!!
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_9721.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου