Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Κάθε κόμμα να φέρει από δύο αντιρατσιστικά ν/σ να ησυχάσουμε Και με τα γκέι ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν μαυράκια, τι θα κάνουμε

Του Θέμου Αναστασιάδη
Από το protothema

Λοιπόν, από βδομάδα να αρχίσουμε να φαγωνόμαστε για τους γάμους των γκέι στην Ελλάδα αφού το Αντιρατσιστικό είναι πια πασέ. Από την άλλη και η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει μπερδευτεί με το ποια γενοκτονία αρέσει τελικά στην κυρία Ρεπούση και ποια όχι. Ασε που για κάθε νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προστίθεται (γιατί να μην κατεβάσει κάθε κόμμα το δικό του;) υπολογίζω ότι κερδίζει από μισή έως μία μονάδα ο Μιχαλολιάκος. Μάλιστα. Ο γάμος των γκέι είναι το ΜΕΙΖΟΝ θέμα, για ποια μέτρα να συζητάμε τώρα, ποιον τουρισμό, ποια ανάπτυξη, αυτά είναι τετριμμένα. Βέβαια το ζήτημα μπορεί να διχάσει περαιτέρω το «όποιο» ΠΑΣΟΚ, αφού οι βενιζελικοί είναι πιο συντηρητικοί, ενώ οι γιωργοπαπανδρεϊκοί προκειμένου να τους τη βγουν μπορεί να βάλουν τον Καρχιμάκη να οργανώσει gay parade με αμφισεξουαλικούς ομογενείς από την Κασπία, που θα πάρουν μετά και εκλογικά δικαιώματα.
Ομως επειδή με πήραν τα δάκρυα με τις αναλύσεις ότι τα αξιακά ζητήματα προέχουν ξαφνικά για κάποιους στη συγκυβέρνηση, προτείνω να ενημερώσουμε εγκαίρως Ε.Ε. και ΔΝΤ ότι ίσως να πάμε μέχρι και σε πρόωρες εκλογές αν δεν μπορούν να παντρεύονται -με παπά και με κουμπάρο, μάλιστα- οι αδελφές ψυχές! Α, πώς να το κάνουμε, δεν επιτρέπεται οι Γαλλίδες να είναι ξαφνικά πιο αβανγκάρντ από μας!

Δεν είναι κομψό να παραφράσω αναλογικά την παλιά σοφή κουβέντα του αξέχαστου Βαγγέλη Γιαννόπουλου ότι «δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση για ένα παλιόσπιτο»! Μακριά από μας, άλλωστε, τέτοιου είδους συλλογισμοί. Θέλουν να βγάλουν το «χριστιανός» ρατσιστικό; Μπας και τους κατέβηκε ξαφνικά ότι πρέπει να νομιμοποιηθεί και η κτηνοβασία, όπως ΓΙΝΕΤΑΙ στην «πολιτισμένη» Γερμανία; Θέλουν να τα κάνουμε γης Μαδιάμ επειδή οι ψαράδες είναι φονιάδες ψαριών και όποιος (μπορεί ακόμα να) τρώει τσιπούρα πελαγίσια να πηγαίνει ισόβια το… κτήνος; (Μπας και επιθυμούν να νομιμοποιήσουμε και την… υπό όρους παιδοφιλία, όπως γίνεται σε ορισμένες σκανδιναβικές χώρες των ανώμαλων Βορείων και… προωθείται κατ’ ουσίαν και εδώ, μια που οι βιαστές παιδιών τιμωρούνται με μεγαλύτερη επιείκεια απ’ ό,τι αυτοί που δεν κόβουν όλο τον ΦΠΑ;) Δεν ξέρω τι άλλη παλαβομάρα θα τους έρθει ξαφνικά πάνω στη μούρλα των δημοσκοπήσεων του Σαββατοκύριακου, γνωρίζω, όμως, ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ: αυτή η ομολογουμένως ετερόκλητη κυβέρνηση συγκροτήθηκε για να πάρουμε τη ΔΟΣΗ, να κρατηθούμε στην Ευρώπη, να βγούμε σιγά-σιγά από το Μνημόνιο και έτσι να αποφευχθεί η οικονομική καταστροφή πολλών γενεών (εκτός των κάνα δυο που ήδη την υφίστανται). Ε, διάολε, είναι αδιανόητο την ώρα που με χίλιες δυο θυσίες διαφαίνονται κάποιες χλομές αχτίδες φωτός να γίνεται μπάχαλο η κυβέρνηση για τον ρατσισμό κατά των μεταναστών, τους γκέι γάμους, όπως προαναφέραμε, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ: να γλιτώσουμε! Γιατί αλλιώς μας πήραν τα κεφάλια… φουφούτηδες -που λέει κι ο λαός- και παλικάρια.

Ο εύκολος δρόμος είναι να εγκαλέσεις αποκλειστικά και μόνο το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ.ΑΡ. που πήγαν ΣΑΝ ΧΑΝΝΟΙ και πέσανε στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι προοδευτικοί επειδή… «δεν βασανίζουν τους μαύρους», που λέει και το ανέκδοτο. Με δεδομένο ότι η επιλογή τους πέρα από ΜΗ πειστική είναι και αναποτελεσματική, αφού ακόμη και το κόμμα του Τσίπρα δοκιμάζεται, όπως δείχνουν άλλωστε και οι δημοσκοπήσεις, από την εμμονική ξενολαγνεία (το ίδιο λάθος με την ξενοφοβία) και την ευρωφοβία (το ίδιο λάθος με την ευρωλαγνεία).

Από πού δηλαδή θα μαζέψουν ψήφους ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης, από τους αναρχοαυτόνομους της βίλας «Αμαλία» που σου γράφουν μέχρι και βιβλίο για το γιατί ο Νιγηριανός μοναχικός λύκος με τη χατζάρα είναι πιο καλό παιδί από τον Ελληνα επιχειρηματία που κάνει «φιλανθρωπικό έργο», είτε είναι είτε δεν είναι για το θεαθήναι; Από πού θα πάρει πίσω τον κόσμο του το ΠΑΣΟΚ; Από τη Συνιστώσα Ρόζα, τους λαφαζανικούς ή τους αλαβανικούς; Ομως πολιτικά είναι λάθος να λιθοβολούνται ΔΗΜ.ΑΡ. και ΠΑΣΟΚ, μια που πληρώνουν πολύ ακριβά τις ΠΛΑΤΕΣ που έβαλαν συνειδητά μπας και σωθεί η χώρα στο και πέντε. Και βρίσκονται τώρα μέσα στις συμπληγάδες, έχοντας από τη μία την εσωτερική υπονόμευση, με τη Ρεπούση να προσβάλλει ακόμα και τον Χορό του Ζαλόγγου, και από την άλλη τις πιέσεις και τις απειλές ορισμένων ακραίων Συριζαίων να ξεπερνούν κατά πολύ το πολιτικό πλαίσιο. Αρα, πρέπει να διευκολυνθούν από τη Ν.Δ. στο μάξιμουμ! Κάτι που γίνεται σε γενικές γραμμές από πλευράς Μαξίμου, αλλά δεν ακολουθείται απόλυτα από όλα τα πρωτοπαλίκαρα της Νέας Δημοκρατίας, είτε για λόγους ιδεολογικούς είτε επειδή έχουν ανοιχτούς εκλογικούς λογαριασμούς στις περιφέρειές τους με τη Χρυσή Αυγή, αν με αντιλαμβάνεστε. Αρα τα μικρότερα κόμματα της συγκυβέρνησης θέλουν… στοργή και Προδέρμ, αλλά και ένα νέο πλαίσιο κυβερνητικής λειτουργίας, που να τους προφυλάσσει από τις αβάσιμες κατηγορίες ότι ο Σαμαράς αποφασίζει και οι λοιποί κλαίγονται αλλά υπακούν.

Θα ήταν κρίμα τόση δουλειά που έχει γίνει από τους υπουργούς της Ν.Δ. φυσικά (οι οποίοι όμως δεν θα είχαν γίνει ποτέ τους υπουργοί χωρίς τη ΔΗΜ.ΑΡ. και το ΠΑΣΟΚ) να πάει χαμένη, και μαζί της κι εμείς, στην πιο κρίσιμη στιγμή που μπορεί να γείρει και η πλάστιγγα, έστω κι αν δικαίως αναρωτιόμαστε αν ΟΝΤΩΣ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ Ή ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ μέχρι να ψηφιστεί η χοντρή κυρία.

Κατά τα λοιπά, τώρα που το σκέφτομαι, εκτός από τους γάμους των γκέι υπάρχει και το ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ τού πώς οι ομοφυλόφιλοι γονείς θα υιοθετούν κατά προτεραιότητα παιδάκια παράνομων ξένων για να τα ελληνοποιήσουν, και να κάνουν έτσι ντρίμπλα στη Δεξιά. Αυτό κι αν θα ’ναι success story για την παγκόσμια Αριστερά. Περαστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου