Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η πραγματική κυβέρνηση της Ελλάδος ζήτησε την ποινικοποίηση της αντίθετης άποψης ...

Τα πράγματα στην ελληνική αλλά και διεθνή πολιτική σκηνή γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα..

ZOG= Zionist Occupied Government, κυβέρνηση δηλαδή στην οποία κυριαρχούν οι Εβραιοσιωνιστές!

Ακόμη και ο πιο αδαής σε επίπεδο πολιτικής, όταν βλέπει τις παρεμβάσεις του Εβραϊσμού στην πολιτική σκηνή της χώρας μέσω του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου και τους Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, καταλαβαίνει ότι ο εβραϊσμός είναι το πραγματικό αφεντικό που κινεί τα νήματα και χαράσσει πολιτικές.

Το "συνταγματικό τόξο" λοιπόν είναι στην πραγματικότητα "εβραϊκό τόξο" και ο καθένας μας δεν έχει δικαιολογίες για τις επιλογές του.

Ή με τους Εβραίους Διεθνείς Τοκογλύφους ή με την αντίσταση. Μέση λύση δεν υπάρχει στα θέματα αυτά.


Αριστερά ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Πρόεδρος του ΚΙΣ Δαυίδ Σαλτιέλ - Δεξιά ο αχυράνθρωπος των Εβραίων, Αντώνης Σαμαράς..


Το απόσπασμα από την διαταγή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου στην Βουλή των "Ελλήνων":

"...Η άρνηση του Ολοκαυτώματος, μέσα στο ίδιο το προπύργιο της Ελληνικής Δημοκρατίας, αποδεικνύει ότι η ίδια η Δημοκρατία πρέπει να θωρακιστείνομοθετικά απέναντι σε όλους αυτούς που την επιβουλεύονται.

Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητο σήμερα περισσότερο από ποτέ, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου μας να συναινέσουν στη νομοθέτηση νόμου που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και θα κηρύσσει έκπτωτους του Βουλευτικού αξιώματος τους αρνητές του Ολοκαυτώματος.
Η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί προτροπή στην επανάληψη του ειδεχθέστερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Κατά συνέπεια οι αρνητές του Ολοκαυτώματος δεν μπορούν να έχουν θέση στο Κοινοβούλιο μιας δημοκρατικής χώρας στην Ευρώπη.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, ζητά από την Ελληνική Βουλή να αποδοκιμάσει και να απομονώσει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, γιατί ιδέες και πρακτικές ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού εντός της Εθνικής Αντιπροσωπείας, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη Δημοκρατία."
Αθήνα, 7 Ιουνίου 2013

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Θυμάστε ποτέ να ζήτησαν βουλευτές του "συνταγματικού" και "δημοκρατικού" τόξου την απαγόρευση άρνησης της Γενοκτονίας των Ποντίων ή των Μικρασιατών ή κάποιου άλλου λαού;

Γιατί απαγορεύεται να αρνούμαστε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων την ώρα που Εβραίοι αρνούνται Ολοκαυτώματα άλλων λαών;

Γιατί σε όλες τις χώρες προσπαθούν ή έχουν πετύχει ήδη την ποινικοποίηση του "αντισημιτισμού" και της άρνησης του Ολοκαυτώματος;

Όλες αυτές οι "νομοθετικές ρυθμίσεις" έχουν ένα και μόνο στόχο.

Να αποτρέψουν την αποκάλυψη της ύπαρξης Παγκόσμιας Εβραϊκής Συνωμοσίας εναντίον της ανθρωπότητας μέσω του ελέγχου του πλούτου.

Να μην μπορούμε να πούμε ότι οι Εβραίοι τραπεζίτες όπως ο Ρόθτσιλντ και ο Ροκφέλερ και οι ραβίνοι που τους ευλογούν οδηγούν μέσω οικονομικών κρίσεων την ανθρωπότητα σε Παγκόσμια Σκλαβιά.

           kerberos-hellas 
               awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου