Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Αποκαλυπτικά Πλάνα UFO...Μπορείτε να δείτε τον πιλότο!!! (Βίντεο)

Το 2007, ο Murat Yalcin, ένας νυκτερινός φρουρός ασφαλείας στο Kumburgaz της Τουρκίας συνέλαβε μερικά από τα καλύτερα βίντεο εμφάνισης UFO . Η ταινία δείχνει ακόμα και τον πιλότο του άγνωστου σκάφους. Η καταγραφή συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια, καθώς το UFO εμφανιζόταν πάνω από τη θάλασσα του Μαρμαρά κοντά στο Kumburgaz. Τα βίντεο δεν έχουν ποτέ επιτυχώς καταρριφθεί.

Το περιστατικό της εμφάνισης του UFO στην Τουρκία έλαβε χώρα μεταξύ του 2007 και του 2009. Κατά την περίοδο αυτή υπήρξαν πολλές αναφορές άγνωστων εναέριων αντικείμενων σε όλη την Τουρκία, ενώ μια σειρά από βίντεο ελήφθησαν από έναν κάτοικο της περιοχής που ονομάζεται Murat Yalcin. Οι θεάσεις επιβεβαιώθηκαν από πολλούς ανθρώπους που ζουν στο χωριό πολλές διαφορετικές ημέρες και νύχτες.



Κατάθεσαν αναφορές με την οργάνωση SIRIUS UFO Research η οποία είναι η κύρια οργάνωση της Τουρκίας για τα UFO. Οι σκηνές αυτές δείχνουν διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των σχηματισμών των φώτων, σε σχήματα στρογγυλά, δίσκων και πούρων να κινούνται και να αιωρούνται πάνω από τη θάλασσα. Το βίντεο καταγράφηκε με μια φωτογραφική μηχανή με τηλε-μετατροπέα προσαρμογέα.
Το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Συμβούλιο της Τουρκίας και το TUG εθνικό Αστεροσκοπείο αξιολόγησαν το βίντεο προσπαθώντας να αποδείξουν ότι είναι μια φάρσα, αλλά χωρίς επιτυχία. Η ταινία έχει μελετηθεί από εμπειρογνώμονες από την Ιαπωνία, τη Χιλή, τη Βραζιλία και τη Ρωσία. Μετά από πολλές προσπάθειες κανείς δεν ήταν σε θέση να καταρρίψει με επιτυχία τα βίντεο. Μέχρι τώρα παραμένουν αδιευκρίνιστα. Το περιστατικό της Τουρκίας έλαβε χώρα μεταξύ του 2007 και του 2009.







Το 2007, Yalcin Yamin, ένας φρουρός ασφαλείας το βράδυ στο Kumburgaz, η Τουρκία κατέλαβε μερικά από τα καλύτερα βίντεο UFO ποτέ συλληφθεί.Η ταινία δείχνει ακόμα ο πιλότος του άγνωστου σκάφους.Η τεκμηρίωση συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια, καθώς η UFO εμφανίστηκε πάνω από τη θάλασσα του Μαρμαρά κοντά Kumburgaz.















Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΠΗΓΗ revealedtheninthwave

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου