Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τραγωδία στην Πάτρα - Τρεις φοιτητές νεκροί όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα (Βίντεο)

Δύο κοπέλες κι ένα αγόρι έχασαν τη ζωή τους ενώ τρεις διασώθηκαν από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στην Πάτρα.
Το δυστύχημα συνέβη στις 5.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/9) όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι νεαρά άτομα –σύμφωνα με το patrastimes.gr, όλοι φοιτητές που είχαν γνωριστεί σε πάρτι- κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις από τους νεαρούς που βρίσκονταν μέσα στο όχημα κατάφεραν να βγουν από αυτό και ειδοποίησαν τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και δύτες, οι οποίοι έπεσαν στο νερό και έβγαλαν από το αυτοκίνητο τρία άτομα, δύο κορίτσια κι ένα αγόρι τα οποία ήταν ήδη νεκρά.
Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ήταν ηλικίας από 20 έως 23 ετών. Οι πέντε φέρονται να είναι κάτοικοι Πάτρας ενώ δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πλήρως τα στοιχεία του έκτου.
Το Λιμενικό Σώμα διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το αυτοκίνητο στο νερό.
Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.
Οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου