Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Επιδεινώνεται η υγεία του Γλαύκου Κληρίδη


Λευκωσία: Κρίσιμες ώρες για τον Γλαύκο Κληρίδη, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται από προχθές το πρωί στην κλινική «Ευαγγελίστρια», στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του ο προσωπικός του ιατρός, Ιωσής Κάσιος, ανέφερε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και ότι η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου είναι πάρα πολύ κακή. Σε ερώτηση αν η κατάσταση της υγείας του είναι αναστρέψιμη, ο κ. Κάσιος ανέφερε «δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το τέλος».Ο κ.Κάσιος αναφέρθηκε και στο έντονο ενδιαφέρον του κόσμου, αφού όπως σημείωσε τα τηλέφωνα δεν έπαψαν να χτυπούν όλο βράδυ από όσους ενδιαφέρονταν να μάθουν για την πορεία της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη.

Τον Γλαύκο Κληρίδη επισκέφτηκαν χθες βράδυ ο πρόεδρος της Βουλής και προεδρεύων της Δημοκρατίας, Γιαννάκης Ομήρου, υπουργοί, βουλευτές, άλλοι αξιωματούχοι και στενή συνεργάτες.

Σε δηλώσεις ο κ. Ομήρου ανέφερε ότι ο Γλαύκος Κληρίδης αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη κατάσταση και εξέφρασε την ευχή να τα καταφέρει.

Στο πλευρό του παρέμεινε καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας η κόρη του Καίτη Κληρίδη και ο σύζυγός της, ο προσωπικός του φίλος Παντελής Κούρος, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης.

Στην κλινική έχουν μεταβεί από το πρωί ο υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Τάσος Μητσόπουλος, ο υπουργός Αμυνας Φώτης Φωτίου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστος Πατσαλίδης, ο Διευθυντής του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων Γιώργος Πούφος, ο πρώην υπουργός Εργασίας Ανδρέας Μουσιούττας, ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας και πρώην υπουργός Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος.

Συνεχώς ενήμερος για την κατάσταση τελεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στη Σρι Λάνκα.

ΠΗΓΗ  philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου