Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τροχαίο με πούλμαν στην Πατρών - Κορίνθου

Τροχαίο με πούλμαν στην Πατρών - Κορίνθου
Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο με ένα πούλμαν και ένα αυτοκίνητο στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λεωφορείο του ΚΤΕΛ Άρτας συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο στο ύψος του Αιγίου και υπάρχει ένας νεκρός.
Νεκρός είναι ο οδηγός του ΙΧ ενώ τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό μεταφέρθηκαν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο newsbomb.gr o πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Άρτας ανέφερε ότι «το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Άρτα και είχε ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το σταθμό του Κηφισού».

Και πρόσθεσε: «Σημειώθηκε πλαγιομετωπική σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο στο ύψος του Αιγίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλοι οι επιβάτες, καθώς και ο οδηγός, είναι καλά στην υγεία τους. Άλλο λεωφορείο έχει ξεκινήσει από την Πάτρα για να παραλάβει τους επιβάτες».
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το Ι.Χ., με κατεύθυνση προς Αθήνα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αρτας, το οποίο είχε κατεύθυνση προς Πάτρα, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί κάτω από το μεγάλο όχημα και ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου