Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πρόκληση των φανατικών Γερμανών Οι οπαδοί της Σάλκε σήκωσαν σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας!!!(Βίντεο)


Με σκοπό να… πικάρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι θερμόαιμοι οπαδοί της γερμανικής ομάδας σήκωσαν σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και ελληνικά σύμβολα που οι Σκοπιανοί προσπαθούν να καπηλευτούν.
Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όταν αντιλήφθηκαν πως στις εξέδρες της Σάλκε arena, εκεί όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας, κάποιοι ανεγκέφαλοι ύψωσαν μία κόκκινη σημαία που είχε πάνω της τον Ήλιο της Βεργίνας και διάφορα σύμβολα υπέρ των Σκοπιανών, που θέλουν να καπηλευτούν το όνομα της Μακεδονίας.


Όπως αναφέρουν και τα διεθνή Μέσα, στόχος των Γερμανών οπαδών ήταν να προκαλέσουν τους Θεσσαλονικείς.



Αμέσως οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησαν με τους υπεύθυνους της UEFA και ζήτησαν από τις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν για να την κατεβάσουν.

Η τοπική αστυνομία μπήκε στην κερκίδα και προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν σπρέι πιπεριού και κλομπ για να διασπάσουν τους φανατικούς οπαδούς του γερμανικού συλλόγου.

ΠΗΓΗ sport-fm.gr

1 σχόλιο:

  1. από τους βασικούς δράστες(αν όχι μόνος του) είναι αυτός με την κόκκινη μπλούζα, ο μόνος που δεν φοράει χρώματα της σάλκε και δεν φαίνεται εδώ τι γράφει και πάνω στο ρούχο. Και δεν ξέρω και κατά πόσον γερμανός είναι. Περαστικά τους πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή