Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

«Εμφύλιος»: πόσο κοντά; Πόσο μακριά;

                                                          Του Γιώργου Ανεστόπουλου

- Βρε καλώς το φασιστόμουτρο...
- Α και γαμήσου ρε αναρχομπινέ...
- Μήπως θα μπορούσατε πρώτα να πείτε καμιά καλησπέρα προτού αρχίσετε να βρίζεστε πάλι;
- Έχει δίκηο η Μαρία βρε Κώστα. Αμάν πια, μόλις ήρθαν οι άνθρωποι. Ωραία υποδοχή τους έκανες.
- Γιατί βρε Σοφία; Τι είπα; Τον έβρισα; Αφού φασίστας είναι ο αδερφός σου.
- Σοφία μάζεψε τον άπλυτο άντρα σου γιατί θα τον παλαμαριάσω...
- Σκάσε Πέτρο...αμαν πια μ’ εσάς τους δύο...
- Μα δεν το βλέπεις το γιουσουφάκι των μεμέτηδων; Με το που με είδε μου μπαίνει...
- Ρε γαμώ το μπελά σου ξεροκέφαλε, την αδερφή σου έχει παντρευτεί, ηρεμήστε λίγο και οι δύο...

- Ε, και τι να έκανα; Δεν με άκουγε όταν της έλεγα μακριά απ’ αυτή την παρδαλή λουλού...τι νά’ κανα; Να την πέταγα απ’ το μπαλκόνι;
- Χάρη σου έκανα κωλοφασίστα, μπας και ακούσεις στη ζωή σου κανα σωστό λόγο και συνέλθεις...
- Ω, μα σκάστε πια και οι δύο...
- Τι έγινε ρε χιτλεράκο; Φάγατε κι άλλον χτες βράδυ; Ευχαριστημένοι;
- Αν ζηλεύεις, πες μου να σε στείλω πακέτο βρωμιάρη να του κάνεις παρέα...
- Ω, έλα τώρα Πέτρο, πλάκα σου κάνει, μην τσιμπάς...αφού δεν μπορείς να πειράξεις ούτε μύγα, μην μπαίνεις στο τρυπάκι να υποστηρίξεις ακρότητες από αντίδραση στον Κώστα...

- Κι εσύ ρε Κώστα μην το χοντραίνεις έτσι...
- Τι να μην το χοντρύνω; Δεν βλέπεις που τους υποστηρίζει;
- Για να σ’ εκνευρίσει το κάνει. Δεν το εννοεί. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Πέτρος.
- Ναι καλά. Αν του δοθεί η ευκαιρία θα μου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό το τομάρι ο αδερφός σου...
- Καλά μη φοβάσαι μικρή λουλού...Σ’ εσένα θα χρησιμοποιήσω μόνο τα χέρια μου...
- Να, τον άκουσες τον μπράβο τον αδερφό σου; Με απειλεί. Εκμεταλλεύεται τη μαύρη ζώνη του και τον όγκο του ο ασπόνδυλος...
- Θες να σου δείξω το ασπόνδυλό μου βρωμιάρη;
- Ως απόδειξη ότι μ’ αυτό σκέφτεσαι κωλοναζί;
- Τους ναζί και τους φασίστες δειλή αδερφή εμείς τους πολεμήσαμε να σου θυμίσω. Εσείς ήσασταν άοπλοι και ασφαλείς στα μετόπισθεν τότε.
- Ναι γιατί ο φασίστας ο αρχηγός σας απαγόρευσε τη συμμετοχή μας στο μέτωπο να σου θυμίσω κι εγώ.
- Και καλώς έπραξε. Αφού ήσασταν με το μέρος του Στάλιν τότε, του κολλητού του Χίτλερ, το ξέχασες; Ζημιά θα κάνατε και όχι καλό στις επιχειρήσεις του Ελληνικού Στρατού στην Αλβανία. Τον είδαμε τον ύπουλο ρόλο σας και στα Μικρασιατικά. Αλλά μη σκας και χωρίς εσάς μια χαρά τα καταφέραμε το ‘40. Μόνο για κακό είστε.
- Καλά καλά, κάτσε ν’ αρχίσει ο εμφύλιος και θα δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος κωλοφασισταριό.
- Ρε έτσι και κάνετε το λάθος θα σας τελειώσουμε σε μια βραδιά. Πάρτε το χαμπάρι και σταματήστε να παίζετε με τη φωτιά.
- Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Θα σας κάψουμε ζωντανούς σαν τα ποντίκια. Η Πηγάδα του Μελιγαλά χωράει κι άλλους κωλοφασίστα.

- Ρε αναρχορέμπελοι δεν έχετε ιδέα από στρατιωτική πειθαρχία, εκπαίδευση και οπλική τέχνη. Πας καλά; Για να πετάτε καμιά μολότωφ σε ακίνητους στόχους είστε μόνο. Άντε κανα μαγαζί κανενός φουκαρά για να καίτε είστε μόνο και να το ληστεύετε. Κι αυτό εκ του ασφαλούς, νύχτα, πολλοί μαζί και κρυμμένοι πίσω από μουτζαχεντίν για να μη φάτε τις μάπες σας.
- Φίλε ούτε φαντάζεσαι τι θα αντιμετωπίσετε. Έτσι, να μας νομίζετε αδύναμους, ανεκπαίδευτους κι ανίσχυρους εσείς και θα βρεθείτε σφαγμένοι ή εκτός Ελλάδας χωρίς να το καταλάβετε.
- Μωρέ το ξέρουμε ότι ετοιμάζεστε. Άλλοι ηλίθιοι δεν λένε να το καταλάβουνε. Αλλά θα τα βρείτε σκούρα.
- Καλάαα...καλά...
- Κι αφού ρε άπλυτε νοιώθετε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας γιατί μωρή φέρνετε όλα αυτά τα μιλιούνια των μουτζαχεντίν στη χώρα; Για να κρυφτείτε πίσω τους, έτσι;
- Δεν τους φέρνουμε εμείς. Μόνοι τους έρχονται. Πονεμένοι άνθρωποι από πολέμους και εξαθλίωση είναι. Πρόσφυγες. Έχουν δικαίωμα να έρθουν.
- Ρε πας καλά; Από πότε οι πρόσφυγες είναι κατά 90% νέοι, άντρες, εκπαιδευμένοι και εγκληματίες; Ή μήπως ξέχασες που έφτασε η εγκληματικότητα μ’ αυτούς και το ότι το 80% στις φυλακές είναι από δαύτους;

- Μαλακίες. Οι γνωστές παραμύθες σας. Είναι συνάνθρωποι ακόμη και οι μουσουλμάνοι κι εμείς καλώς κάνουμε και τους παραστεκόμαστε.
- Κι αυτό το ξέρουν αυτοί γι’ αυτό και έρχονται όλο και περισσότεροι. Μέχρι που μια μέρα θα είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας. Οι μισοί Έλληνες θα έχουν φύγει εκτός Ελλάδας και απ’ αυτούς που θ’ απομείνουν, οι μισοί θα εξοντωθούν απ’ τους μουτζαχεντίν κι από εσάς. Να χαίρεστε την προδοσία σας ανθέλληνες.
- Όλο υπερβολές. Δεν είναι τόσοι πολλοί. Αλλά και να ήταν καλό θα ήταν. Οι Λαοί πρέπει να ανακατευθούν μεταξύ τους για να μην υπάρχουν φασίστες σαν και του λόγου σου. Το να εκλείψετε μέσα από έναν τέτοιο εμφύλιο πόλεμο καλό θα ήταν γι’ αυτό τον τόπο και την ανθρωπότητα.
- Το διάβασες καλά το σεξομοντέλο σας την Άφρα βλέπω. Ποιός μύθος ρε; Στραβός είσαι; Δεν βλέπεις γύρω σου την ανθρωποπλημμύρα απ’ αυτούς;
- Και στην Ευρώπη έχουν μουσουλμάνους. Πάθανε τίποτα;
- Τράβα ρώτα τους να δεις αν έχουν ή όχι προβλήματα. Οι μισές σκανδιναυές έχουν βιαστεί από μουσουλμάνους. Στην Γαλλία οι ισλαμιστές ετοιμάζονται για εξέγερση και μαζικά τρομοκρατικά χτυπήματα. Στην Αγγλία ήδη εφαρμόζεται η Σαρία. Ρε δεν ενσωματώνονται με τίποτα αυτοί. Παράσιτα είναι. Κατακτητικά παράσιτα. Εισβολή είναι, εποικισμός και όχι μετανάστευση. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους.
- Έχουν δικαίωμα να πάνε όπου θέλουν. Οι δυτικοί κατέστρεψαν τις χώρες τους κι έχουν δικαίωμα να πάνε στη χώρα του καταστροφέα τους.
- Ε, ωραία τότε, άντε να το πάρουμε αλλιώς. Να πάνε κατ’ ευθείαν τότε στις χώρες των αποίκων. Στο Βορρά. Σε μας τι δουλειά έχουν;

- Αφού δεν τους αφήνουν. Κι εγκλωβίζονται εδώ.
- Ρε με δουλεύεις; Αφού το ξέρουν τα κυκλώματα ότι θα εγκλωβιστούν εδώ. Γιατί συνεχίζουν να τους φέρνουν; Γιατί δεν τους πάνε κατ’ ευθείαν στο Βορρά; Γιατί όταν έρχονται δεν τους περνάνε από τα βουνά της Β. Ελλάδας στα Βαλκάνια; Γιατί από Τουρκία δεν τους περνάνε κατ’ ευθείαν από τα βουνά στην Βουλγαρία; Όλος ο Βουλγαρικός νότος μουσουλμάνοι είναι. Τι πιο ασφαλές γι’ αυτούς; Γιατί προτιμούν να θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο ή στο ποτάμι στον Έβρο; Δεν σε προβληματίζουν αυτά; Βάση φτιάχνουν στην Ελλάδα ρε ανόητε. Όπως στη Βοσνία και το Κόσοβο. Στρατιωτικό προγεφύρωμα το λένε. Κατάκτηση της χώρας μας κάνουν. Με την δική σας στήριξη καθίκι...
- Καλά, ζήσε στον κόσμο σου εσύ.
- Εσύ ζεις στην κοσμάρα σου και μαζί καταστρέφεις κι αυτή τη χώρα με το να τους υποστηρίζεις.
- Γι’ αυτό ρε σφάζετε όποιον κακομοίρη βρίσκετε μόνο του; Θα λύσετε το «υποτιθέμενο πρόβλημα» έτσι;
- Δεν έχω καμία σχέση εγώ μ’ αυτά. Αλλά από τη στιγμή που γίνεται πόλεμος και θρηνούμε δικά μας θύματα - ως επί το πλείστον - εξ’αιτίας τους, μπορώ να το καταλάβω.
- Νά’ τος, πιάστηκε. Τον ακούτε;
- Ρε Πέτρο τι είναι αυτά που λες; Σε κούρδισε ο Κώστας και λες βλακείες μου φαίνεται.
- Παιδιά είναι πόλεμος. Ο λαός μας υφίσταται ένα πογκρόμ απ’ αυτούς μέσω της εγκληματικότητας και όχι μόνο. Ωθείται στην έξοδο από τη χώρα για να μείνουν αυτοί κυρίαρχοι. Σύντομα θα είναι η συντριπτική πλειοψηφία σ’ αυτόν τον τόπο. Μήπως ξέρετε πως φέρονται οι μουσουλμάνοι στις μειοψηφίες και ιδίως στους άπιστους; Δηλαδή, στους μη μουσουλμάνους. Τους ξεπαστρεύουν.

- Και βάση μιας απλής κι αστήρικτης ισλαμοφοβίας δικαιολογείς τους φόνους απλών ανθρώπων;
- Είπα, μπορώ να το κατανοήσω. Η ελληνική κοινωνία δεν ήταν έτσι. Από την στιγμή όμως που αυτοί οι φανατικοί έρχονται με «κακές, φονικές, κατακτητικές διαθέσεις» και η εγκληματικότητα τινάχτηκε στα ύψη εναντίον των Ελλήνων, αναπόφευκτα πυροδοτούνται «ανάλογα ανακλαστικά». Κάποιοι τους φέρονται με τον ίδιο τρόπο. Και που ξέρεις; Ίσως είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν. Ίσως έτσι τρομάξουν και ξεκουμπιστούν από δω και σταματήσουν να έρχονται όλες αυτές οι καραβιές εποίκων. Αλλιώς, είπαμε, μας περιμένει ο θάνατος όταν θα είμαστε μειοψηφία κι αυτοί πλειοψηφία. Όλους μας. Μαζί κι εσάς ανεγκέφαλε άπλυτε.
- Είναι κι αυτοί άνθρωποι και δεν πειράζουν όσους τους φέρονται ανθρώπινα.
- Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Ξέχασες ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι σε όλα τα μέτωπα έχουν σφάξει μέχρι και μέλη ανθρωπιστικών αποστολών που πήγαν να τους βοηθήσουν; Καλά πως γίνεται να είστε τόσο αφελείς; Ρε θα σας χρησιμοποιήσουν για να μας τελειώσουν και μετά θα σφάξουν κι εσάς. Τι δεν καταλαβαίνετε επιτέλους;
- Το συνάφι σου σκοτώνει αθώους ανθρώπους στους δρόμους...το ξαναλέω...
- Κι αυτοί σκοτώνουν εξίσου αθώους Έλληνες, γιαγιάδες και παππούδες κατάκοιτους για 5 ευρώ.
- Τους δικαιολογείς; Είναι φονιάδες.
- Οι άλλοι δεν είναι φονιάδες; Το δικό μας αίμα, του λαού μας δεν πιάνεται; Το δικό τους αίμα είναι πιο ιερό από το δικό μας;

- Μα δεν μπορείτε ν’ αποδίδετε συλλογικές ευθύνες. Πιάσε τους εγκληματίες που το έκαναν και δώστους στη δικαιοσύνη. Και όχι εσύ αλλά η αστυνομία.
- Ποιά; Αυτή που θέλετε ν’ αφοπλίσετε; Όποτε σας συμφέρει τη θυμάστε, ε;
- Δεν είναι δουλειά σας ν’ αποδίδετε δικαιοσύνη στους δρόμους. Και ούτε και είναι πολιτισμός να εκτελείτε όποιον νάναι για τα εγκλήματα που ίσως έκαναν κάποιοι άλλοι συμπατριώτες τους.
- Το «ίσως» μου άρεσε...με την πλειοψηφία των φυλακισμένων νά’ ναι από το συνάφι τους, εξακολουθείς να λες «ίσως»;
- Δεν παύουν οι φασίστες να είναι φονιάδες που σκοτώνουν αθώους. Κι εσύ τους δικαιολογείς.
- Βλέπω συνολικά το θέμα. Ή αυτοί ή εμείς. Δεν τους κάλεσε κανείς να έρθουν εδώ και να το κάνουν Καμπουλ. Αφού λοιπόν ήρθαν και το έκαναν Καμπουλ, αναπόφευκτα, η κοινωνία μας εντελώς ανακλαστικά και προσαρμοζόμενη στα δικά τους ΗΘΗ άρχισε ν’ απαντάει στην γλώσσα τους. Ίσως έτσι καταλάβουν ότι η εισβολή τους θα έχει «κακά ξεμπερδέματα» γι’ αυτούς. Και ότι δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να μας σφάξουν σαν κοτόπουλα.
- Και θεωρείς πολιτισμό αυτή την κατάσταση;
- Όχι. Είναι πισωγύρισμα. Αλλά που αυτοί όμως το προκάλεσαν. Τόλμησαν να εισβάλλουν και συνεχίζουν την εισβολή τους. Μας μακελεύουν. Θέλησαν να το κάνουν Καμπουλ. Ε, το πέτυχαν. Το έκαναν. Τώρα υφίστανται κι αυτοί τις συνέπειες της «Καμπούλ». Και υποθέτω, θα γίνει ακόμη χειρότερο.

- Ρε μαλακισμένο φασιστόμουτρο είσαι ανακατεμένος κι εσύ σ’ αυτά;
- Όχι. Απλά το μυαλό μου το έχω για να σκέφτομαι και όχι διακοσμητικό όπως εσύ άπλυτε βρωμιάρη μεμετολάγνε. Λογικές σκέψεις κάνω. Εξάλλου εσύ το είπες. Για εμφύλιο δεν πάμε; Ε, αυτά είναι τα «προεόρτια» που ΕΣΥ και το ΣΥΝΑΦΙ σου προκαλέσατε.
- Δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να σταματήσετε να χτυπάτε αυτούς τους ανθρώπους.
- Όντως. Δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να σταματήσετε να υποστηρίζετε αυτούς τους εισβολείς. Κι αρκεί να σταματήσετε επίσης να προσπαθείτε να αποδομήσετε ότι Εθνικό έχει απομείνει μ’ όλα αυτά ρε (τα) πούστικα εθνοπροδοτικά κόλπα σας.
- Δεν πρόκειται. Η πολυπολιτισμική κοινωνία είναι το όραμα και θα πετύχει θέλετε δεν θέλετε.
- Θα κάνει το ίδιο και η Τουρκία; Συνολικά ο Ισλαμικός κόσμος; Θα το κάνουν;
- Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν αυτοί. Εμείς είναι το θέμα τι θα κάνουμε.
- Α, έτσι; Εμείς ν’ αφοπλιζόμαστε, να μειωνόμαστε ως Λαός, να γινόμαστε ειρηνικοί, να γεμίζουμε μουσουλμάνους ενώ αυτοί απέναντι θα γίνονται όλο και πιο πολεμικοί και θα εξοπλίζονται όλο και πιο πολύ. Ρε τι έχετε μέσα στο κεφάλι σας πια; Μόλις οι μουτζαχεντίν γίνουν πλειοψηφία θ’ αρχίσουν να σηκώνουν παντού στη χώρα σημαίες αυτονομίας. Από Θράκη μέχρι Κρήτη κι από Αιγαίο μέχρι Ήπειρο. Η Τουρκία λες δεν θα το εκμεταλλευθεί αυτό;
- Όλα αυτά είναι οι γνωστές σας φαντασιώσεις. Στερούνται λογικής.
- Γι’ αυτό και ο εμφύλιος είναι μονόδρομος προδότη. Θα γίνεις αιτία να χαθεί αυτός ο τόπος.

- Λάθος φασίστα...ο τόπος δεν θα χαθεί...θα συνεχίσει να ζει με άλλους κατοίκους...τα χώματα είναι για να μένει όποιος γουστάρει. Ιστορικά πολλοί παρέλασαν και θα παρελάσουν απο δω πολλοί περισσότεροι. Όποιος γουστάρει ΕΡΧΕΤΑΙ και ΜΕΝΕΙ, κατάλαβες εθνίκι;
- Γι’ αυτό και μόλις γίνετε κυβέρνηση θ’ ανοίξετε διάπλατα τα σύνορα να μπουκάρουν όλοι τους, έτσι; Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι κωλόπαιδο...μ’ αυτό το πλευρό...
- Καλά, κάνε όνειρα...φυσικά και θ’ ανοίξουμε τα σύνορα...αλλά είστε και ηλίθιοι συν τοις άλλοις. Καλά ρε, νομίζεις ότι με κανα δυό σφαγμένους μουσουλμάνους το μήνα και καμιά εικοσαριά σφαλιαρομένους θα γίνει τίποτα; Ρε συ αυτοί είναι μαθημένοι στον πόλεμο και σε χιλιάδες νεκρούς. Δεν μασάνε με τόσο λίγες απώλειες. Σας γράφουν κανονικά. Δεν βλέπεις που ούτε καν αντιδρούν; Δεν σου λέει τίποτε αυτό; Για να χρησιμοποιήσω τη δική σου γλώσσα, αυτοί κάνουν τη «δουλειά» τους αδιαφορώντας επιδεικτικά για τις αξιοθρήνητες επιθέσεις σας εναντίον τους.
- Α, συμφωνείς μαζί μου δηλαδή; Πως για να ξεκουμπιστούν απο δω και για να σταματήσουν να έρχονται οι καραβιές των εισβολέων θα πρέπει να κλιμακωθεί ο πόλεμος εναντίον τους, ε;
- Δεν είπα αυτό...είπα ότι δείξατε το όριο της δύναμής σας...κι αυτό είναι πάρα πολύ μικρό...αυτό μπορούσατε, αυτό κάνατε φονιάδες...μόνο που είναι πάρα πολύ λίγο για να φέρει τα σιχαμένα αποτελέσματα που θέλετε...ευτυχώς δηλαδή...

- Δεν μου λες ρε άπλυτο καθίκι, αυτοί που έσφαξαν τα παιδιά της Marfin μαζί και την έγκυο ήταν ή όχι φονιάδες; Συνάφι σου δεν είναι αυτοί;
- Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να χρησιμοποιήσω και πάλι τη γλώσσα σου, «μπορώ να το κατανοήσω». Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
- Τι εννοείς ρε αρρωστημένο τομάρι;
- Μέρα απεργίας και διαδήλωσης τόλμησαν να εργαστούν.
- Το ότι ήταν συμβασιούχοι των 500 ευρώ και απειλούνταν από την εργοδοσία τους πως θα χάσουν τη δουλειά τους, προφανώς δεν σου λέει τίποτα, έτσι;
- Κι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα. Ο Αγώνας όμως είναι Αγώνας.
- Όποιος δεν «υπακούσει στα κελεύσματά σας» δηλαδή, πάει, τον έφαγε η μαρμάγκα, έτσι; Όποιος τολμήσει και δεν απεργήσει θα τον σφάζετε δηλαδή; Αυτό είναι το μήνυμα;
- Οι ταξικοί πόλεμοι έχουν και απώλειες. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο. Υπάρχουν και οι προδότες στις τάξεις των εργαζομένων. Κι αυτοί θα χτυπιούνται αμείλικτα.
- Ρε τομάρι, ακούς τι λες; Και χαρακτηρίζεις τους δικούς μου, φονιάδες, μετά απ’ αυτό το παραλήρημα; Ρε πας καλά;
- Η Δημοκρατία θέλει αγώνες και θυσίες.
- Και λες εμένα φασίστα ύστερα...
- Καλά...καλά εθνίκι...σε λίγο που θα είμαστε κυβέρνηση θα σου πω εγώ...θα φάτε μάντρωμα κι εκτέλεση που θα είναι όλα δικά σας...

- Αμ το ξέρουμε...κι εκεί θα ξεκινήσει το ντουφεκίδι πουλημένο τομάρι...
- Ρε θα σας ξεσκίσουμε...παρ’ το χαμπάρι...
- Έλα ρε κωλοπαίδι....εμπρός, φτιάξτε μας κάμποσους ήρωες και μάρτυρες....το έχουμε ανάγκη για να κάνουμε το άλμα...
- Είστε ανίκανοι να το χρησιμοποιήσετε...αλλά και να θέλετε κάποιοι από εσάς δεν θα προλάβετε να κάνετε κιχ...με το που θα ανεβούμε επάνω τελειώσατε ρε...τ’ ακούς; Τελειώσατε...άπαξ και δια παντός...
- Εκτός αν σας προλάβουμε εμείς πρώτοι κωλοπαίδι...που ξέρεις;
- Αγγίξατε το όριό σας, παρ’ το απόφαση φασίστα...
- Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάστε...
- Με τι ρε θα κάνετε την προπαγάνδα σας; Με το διαδίκτυο; Άσε που ακόμη κι εκεί είστε χίλια κομμάτια και αλληλοσφάζεστε. Ότι ήταν να πετύχετε το πετύχατε...αυτό ήταν το όριό σας...πάει και τελείωσε...χωρίς μεγάλα ΜΜΕ στα χέρια σας δεν γίνεται το «Μεγάλο Άλμα» που λες...στα όνειρα θα μείνετε...
- Α, ναι ξέχασα...όλα τα ΜΜΕ είναι στα χέρια σας...
- Πες το κι έτσι...αντιστράφηκαν οι όροι αλήτη...μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό...
- Όλο το κράτος στα χέρια σας, έτσι; Τα καταφέρατε καλά...το ότι γίνατε τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης ουδόλως σας ενοχλεί, έτσι;
- Δεν είναι κατ’ ανάγκην κάτι κακό η Παγκοσμιοποίηση...
- Α, ναι, ξέχασα....ο Διεθνισμός πάνω απ’ όλα, ε;
- Πες το κι έτσι...αφού εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς μας, γιατί όχι;
- Καλά βρε παιδιά, σκεφτήκατε ότι ανάμεσά σας υπάρχουμε κι εμείς που δεν είμαστε ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον; Ο εμφύλιος που λέτε θ’ αγγίξει κι εμάς αν δεν απατώμαι....
- Ο μουτζαχεντίν εισβολέας που ΑΥΤΟΙ εδώ οι εθνοπροδότες στηρίζουν δεν σφάζει μόνον εμάς αλλά κι εσάς.
- Ποιός εισβολέας ρε φαντασιόπληκτε φασίστα; Όσο για σας κορίτσια, η ταξική, κοινωνικοπολιτική και πολιτιστική εξέλιξη είναι πόλεμος. Αιματηρός. Πόλεμος ενάντια στους φασίστες. Ουδείς αμέτοχος. Πρέπει να διαλέξετε στρατόπεδο. Ή μαζί μας ή εναντίον μας...Ή φίλος ή εχθρός...μέση οδός δεν υπάρχει....


(Μυθοπλασία;...... Ή μήπως όχι; )


Γιώργος Ανεστόπουλος
http://aegeanhawk.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου