Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΈΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ (ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!) 1ο Μέρος


Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι. Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος



Από την αρχή που ξεκίνησε το κίνημα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ στην Ελλάδα έτυχε να εμπλακώ σε περιπέτειες γενικά ως προς την ανάλυση των σκοπών του και το τι είχε να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία γενικότερα .....

Οι περισσότεροι θεωρούν και σίγουρα πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα ανιδιοτελές κίνημα με στόχο την καλυτέρευση της ζωής του Έλληνα και κάθε ανθρώπου γενικά .....αλλά η εμπειρία μου τόσα χρόνια στα μονοπάτια της συνωμοσιολογίας μου έχει μάθει ΌΤΙ όπου υπάρχει θέληση για ΚΆΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ!!!

Θα μου πείτε τώρα , καλά παντού συνωμοσίες βλέπω , έλα ντε μου που δεν βλέπω αλλά όπως όλοι μας έχουμε ενημερωθεί για αυτά!!!!
Η Ελλάδα όπως ακούσατε στο ανωτέρω βίντεο ακόμα  αναμένει  να ολοκληρωθεί μέσω της Ευρωπαικής ολοκλήρωσης (μας έχουν χύσει στα μούτρα ...να δούμε και πότε θα μας χέσουν κιόλας!!!), αλλά ελάτε που η Μεσογειακή Καλλονή δεν γουστάρει τους νερόβραστους κρυόκωλους ανέραστους Δον Ζουάν τύπου DSK (όπως στρώσει κανείς κοιμάται....), άρα χρειάζονται κάτι για να μπορέσουν να μας σπρώξουν (τι να μας σπρώξουν ...μεγάλα παιδιά είστε κάτι θα καλαβατε!!!) και ο μόνος τρόπος που τους απέμεινε είναι οι ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

Η Επανάληψη μητήρ της μαθήσεως , ξαναδιαβιάστε  αυτό και επανέρχομαι......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου