Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Γεωμαγνητικές Ωκεάνιες Λιθοσφαιρικές Μαγνητογραφίες της ΓΗΣ δικαιώνουν τον Άρη Πουλιανό και τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων για την ηλικία του!!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

Σχόλιο από Faceof : Καλό θα είναι οι θρησκόληπτοι να απέχουν από την μελέτη αυτού του κειμένου , υπάρχει μεγάλη πιθανότητας ψυχικής κατάρρευσης με απρόβλεπτες συνέπειες για την Υγεία τους!!!


Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε η έχουμε ακούσει για τον Άρη Πουλιανό και την ανακάλυψη του σπηλαίου των Πετραλώνων , όπως και τον αρχάνθρωπο που έκρυβε και μελετήθηκε όσο τίποτε άλλο , μέχρι να φτάσουν σε σημείο να ταλαιπωρηθεί και ο κύριος Καθηγητής , όπως και να εξαφανισθούν μυστηριωδώς σχεδόν όλα τα ευρήματα και για ποιο λόγο????


Δυστυχώς οι ισχύουσες πληροφορίες που μας δίνει το Ιερατείο της συμβατικής NWO Επιστήμης για την έλλογη ανθρώπινη ιστορία , δεν θέλει να υπερβαίνει τα μερικές χιλιάδες χρόνια πριν την γέννηση κάποιου υποτιθέμενου Χρισμένου ως Μεσσία , γιατί απλά αυτό λέει και το θεόπνευστο κατά τα άλλα Ιερό Βιβλίο τους .....θα σταματήσω εδώ !!!!


Λοιπόν , νομίζω πως ήρθε η ώρα πλέον να ξεσκεπάσουμε αυτά τα κατάπτυστα μυθεύματα και να αποδείξουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!

Και ξεκινάμε :
1ο στοιχείο: http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/04/4-2011-50.html , διαβάστε πρώτα το άρθρο!!!
2ο στοιχείο:  http://ngdc.noaa.gov/mgg/ocean_age/ocean_age_2008.html
3ο στοιχείο*: http://geomag.org/info/geomag_tutorials.html

Από το 1ο στοιχείο ΚΑΙ την ραδιοχρονολόγηση του καθ. Άρη Πουλιανού βγήκε ότι είναι περίπου 750.000 χρόνια έως ακόμα και 900.000 η ηλικία του αρχανθρώπου των Πετραλώνων ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!!!!

Συνεχίζοντας και ερευνώντας το 2ο στοιχείο που έχουμε στα χέρια μας και ειδικά από τις μαγνητικές τομογραφίες της ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ το Age of Oceanic Lithospere [m.y.] σχεδιάγραμμα :
Αυτό που βλέπουμε με το μοβ χρώμα πλησίον και γύρω του Ελλαδικού χώρου είναι θαλάσσιες περιοχές /πελάγη του και όχι του συνόλου της Μεσογείου θάλασσας που θα ήθελαν κάποιοι ίσως καλοθελητές να μας πουν !!!!!!!

Εδώ παρατηρούμε ότι στην μπάρα ένδειξης το χρώμα που βαπτίστηκε η θαλάσσια περιοχή του Ελλαδικού χώρου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , νομιζω πως καταλαβαίνετε τους ευνόητους λόγους!!!
http://www.ngdc.noaa.gov/mgg/ocean_age/data/2008/ngdc-generated_images/whole_world/2008_age_of_oceans_plates.pdf
Όπως και επίσης σε καινούργιους λιθοσφαιρικούς ωκεάνιους παγκόσμιους χάρτες αποδεικνύεται περίτρανα ότι η περιοχή μας και γενικά ο Ελλαδικός χώρος ΈΧΕΙ ΝΑ υποστεί αλλαγές πάνω από 250.000.000 χρόνια , που αμέσως αυτό μας δείχνει και τον δρόμο προς αυτό το κομβικό σημείο, δείτε το βίντεο μια φορά και συγκρατείστε το σημείο 1:24 280 Milion Year Ago Permian Era και ξαναδείτε τα ανωτέρω στοιχεία μας , μήπως , λέω εγώ τώρα ο κακόμοιρος αδαής , μήπως εάν βάζαμε σαν ΑΡΧΗ ΕΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΓΥΓΙΑ???

Ωγυγία:
Ιστορική χώρα της Μέσης Ελλάδας.
Είναι παλαιότερη ονομασία της Αττικής καθώς και της Βοιωτίας

 Οι πιθανές ετυμολογήσεις της ονομασίας αυτής είναι:
  • Η ονομασία "Ωγυγία" ενδεχομένως συσχετίζεται με την ονομασία Γαία.
  • Η ονομασία "Ωγυγία" ενδεχομένως συσχετίζεται με την ονομασία του λαού Ahhiyawa αλλά και των Αχαιών
  • Οι λαοί που την κατοίκησαν σε διάφορες ιστορικές περιόδους ήταν:
  • οι Ωγύγιοι
  • οι Αθηναίοι
  • οι Ίωνες.
Είμαστε ο Μοναδικός Λαός/ ΈΘΝΟΣ που ΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ/ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ!!!!

Μην νομίζεται ότι τα στοιχεία είναι ελάχιστα , με καθόλου ιστορικά στοιχεία Ύπαρξης θεώθηκε ένας Ιουδαίος και την συνέχεια την γνωρίζετε πολύ καλά , στο όνομά του ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!

*Το 3ο στοιχείο απλά επιβεβαιώνει την αξία των τεκμηρίων του 2ου στοιχείου!!!! 

Αρχίστε λίγο να μελετάτε και να μαθαίνεται ΕΣΕΙΣ αυτά που πρέπει να μάθετε και όχι να καταπίνετε ΑΜΆΣΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!

Έρρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου