Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΣΕ!!!!!(ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ!!!)

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με την έρευνα και το ίντερνετ είχα συνηθίσει την ιδέα ακόμα και εάν έσωζα την διεύθυνση κάποιας ιστοσελίδας/blog , την επόμενη ακριβώς ημέρα ίσως να μην υπήρχε πουθενά !!!!

Αυτό συμβαίνει στο εξωτερικό χρόνια τώρα και την μερίδα του λέοντος την είχαν οι ιστοσελίδες /blogs που έβαλαν κατά της NWO και της Παγκοσμιοποίησης , έχω άπειρα παραδείγματα αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο σε αυτό καθόσον γνωστό τοις πάσης !!!!

Στην Ελλάδα στην χώρα αυτή των Θαυμάτων, την μερίδα του λέοντος στο κυνήγι των μαγισσών το κατέχουν το τρόπαιο τα Ελληνοπρεπή /Αρχαιοπρεπή  ιστολόγια /blogs παρόλο που τελευταίως μπήκαν και τα Πατριωτικά ιστολόγια /blogs στον χορό και θα μάθουν και αυτά να χορεύουν.....σωστά τα βήματα!!!

Βασικά δεν είχα σκοπό αυτού του άρθρου αλλά την ανάρτηση ενός άλλου άρθρου από φιλικό ιστολόγιο http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_658.html για μια πρόταση /δρώμενο (η οποία ιδέα με βρίσκει Σύμφωνο και την επικροτώ!!!) και εκεί που ήμουν έτοιμος για την ανάρτηση , δεν ξέρω πως έγινε ειλικρινά , πάτησα και βρέθηκα στην αρχική σελίδα του Ελληνοπρεπούς /Αρχαιοπρεπούς ιστολογίου......σοκ!!!

Μπείτε και δείτε μόνοι σας !!!!
http://pythas.t35.com/index.html

Φαντάζεστε ότι όταν οι ¨γραφικοί¨ Ελληνοπρεπείς /Αρχαιοπρεπείς  γίνονται πρώτος στόχος , ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΌΒΛΗΤΟ!!!!
Συνδέστε επίσης: http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_8354.html

Έρρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου