Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 9ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

Στο προηγούμενο μέρος του αφιερώματος αναλύσαμε τις διάφορες συχνότητες ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και τις περιοχές ανθρωπίνου σώματος και εγκεφάλου που επιδρούν.....

Σήμερα θα δείξουμε και στο τέλος θα αποδείξουμε και τον λόγο για τον οποίο γίνονται οι διάφοροι ψεκασμοί ανά τον πλανήτη ολόκληρο και ποιο σκοπό επιτελούν!!!

Επειδή το θέμα της Ηλεκτρομαγνητικής Θεραπείας θα αποτελέσει και μέρος άλλης μελέτης /αφιερώματος στο παρών άρθρο δεν θα επεκταθούμε σε βάθος παρά μόνο αναγνωριστικά προς της χρήσης γενικά του Ηλεκρομαγνητισμού και όσα καλά η κακά μπορεί να προκαλέσει.....

Βέβαια το θέμα της Η/Μ θεραπείας ακόμα αποτελεί θέμα ταμπού της συμβατικής Ιατρικής και του Ιερατείου της όπως και αυτό φαίνεται και από την Εξουσία που ασκούν οι διάφορες φαρμακοβιομηχανίες στον FDA (Food and Drug Administration) http://www.fda.gov/, όπου και έδωσε έγκριση για χρήση μιας συσκευής http://google2.fda.gov/search?q=cache:vH_G9Jz_rLUJ:www.fda.gov/downloads/AdvisoryCommittees/CommitteesMeetingMaterials/MedicalDevices/MedicalDevicesAdvisoryCommittee/NeurologicalDevicesPanel/UCM247168.pdf+NeurologicalDevicesPanel%2FUCM247168&client=FDAgov&proxystylesheet=FDAgov&output=xml_no_dtd&site=FDAgov-Section-AdvisoryCommittees&ie=UTF-8&access=p&oe=UTF-8 που χρησιμοποιεί Η/Μ παλμούς για την θεραπεία του καρκίνου και ειδικά του εγκεφάλου (γλοιοβλαστώματος).

Εδώ θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι υπάρχει και ελληνική συσκευή που χρησιμοποιείται κατα κόρον από μεγάλους αθλητές και θεωρείται μια από τις καλύτερες θεραπείες ανά τον κόσμο για τα αθλητιατρικά τραύματα και προβλήματα και είναι η συσκευή PAPIMI  του Δρ. Πάνος Θ. Παππάς. Ph.D.,  Καθηγητού Φυσικής και Καθηγητού Μαθηματικών, ΑEI (http://www.papimi.gr/papbio.htm), http://www.papimi.com/HOMEen.htm .

Τώρα για να αποδείξουμε την σχέση των ψεκασμών /chemtrails με την παγκόσμια χρήση των Η/Μ συχνοτήτων ώς όπλο εναντίον των ανθρώπων θα πρέπει να σας περιγράψουμε τι περιέχουν αυτά που μας ψεκάζουν και καταρχάς να αναφέρουμε ότι οι ουσίες των αεροψεκασμών είναι ενώσεις βαρέων μετάλλων ( οξείδια ) όπως βάριο, αλουμίνιο, τιτάνιο ή σκόνη χαλαζία. Τα νέφη που δημιουργούνται είναι άσπρα, λεπτά και επίπεδα που στο τέλος καταλήγουν να είναι στρώματα ηλεκτρικά φορτισμένων φορτίων, τα οποία παρουσιάζουν αυξημένη ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα και συμπεριφορά παρόμοια με την ιονόσφαιρα και αυτό χρησιμοποιείται και αλλού όπως καταλάβατε!!!

Ότι πετάω ψηλά και δεν έχει την απαραίτητη κινητική ενέργεια για να παραμείνει εκεί , αναγκαστικά και λόγω της βαρύτητας (ποιο είναι πιο βαρύ , ένα κιλό σίδερο η ένα κιλό βαμβάκι?), αναγκαστικά θα πέσει στην γη και θα μολύνει οτιδήποτε .....και τα βαρέα μέταλλα αποθηκεύονται στον οργανισμό και είναι πολύ δύσκολη η αφαίρεσή τους με την σύγχρονη fast food διατροφή/διαστροφή μας!!!

Εδώ μπορείτε να βρείτε μπόλικες πληροφορίες και λύσεις: http://www.encephalos.gr/full/45-3-03g.htm
http://oiko-iasis.blogspot.com/feeds/posts/default

Αυτά για σήμερα , ώρα για ένα διαφημιστικό διάλειμμα .....

http://www.thepetitionsite.com/7/investigate-persistent-contrails-aka-chemtrails/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου