Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – «ΒΟΜΒΑ» ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ: «Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!

Ένα περίεργο σενάριο που λέει ότι, ο Κώστας Καραμανλής πρόκειται να ζητήσει παρασκηνιακά από τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο διατηρεί ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, προκειμένου στη συνέχεια να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (μαζί και με τους ΑΝΕΛ), εφόσον στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκλεγεί αρχηγός ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία μέσα. Αν εκλεγεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είναι πολύ πιθανό ένα τέτοιο σενάριο», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Ο κ. Μεϊμαράκης, όπως είπε, έχει την υποστήριξη των «καραμανλικών», ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, των ακροδεξιών, όπως οι κ. Γεωργιάδης και Βορίδης. Και διευκρίνησε ότι ο Κώστας Καραμανλής, υπέρμαχος, όπως είπε μιας τέτοιας συνεργασίας, μπορεί να «αποσύρει τον Καμμένο από την κυβέρνηση» για να διευκολύνει τις εξελίξεις. Τόνισε δε, για άλλη μία φορά ότι, δεν προτίθεται να συμμετάσχει το κόμμα του στην παρούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θεωρώντας μάλιστα ότι πρόκειται για ένα «βλακώδες σενάριο».

«Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να απευθύνεται στο κόμμα του και τους ψηφοφόρους του», τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στις δηλώσεις Λεβέντη, σχετικά με τις σχέσεις Καμμένου-Καραμανλή και περί απόσυρσης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση με οδηγία του δεύτερου.

Όσο για την πλευρά της ΝΔ και δη την καραμανλική πτέρυγα, ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, είπε χαρακτηριστικά και με ιδιαίτερη έμφαση ότι πρόκειται για… «όνειρα θερινής νυκτός και περίεργα μυθεύματα».

ΠΗΓΗ redpeppernews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου