Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η Θεωρία της «Κοίλης Γης»: Τι πραγματικά συμβαίνει; (Βίντεο)

Η κοίλη Γη είναι θεωρία, σύμφωνα με την οποία η Γη είναι κούφια-κοίλη και περιέχει στο κέντρο της ένα κενό το οποίο είναι διαμπερές και συγκοινωνεί με την επιφάνεια απο τους δύο πόλους και φιλοξενεί υπόγεια ατμόσφαιρα και θάλασσες, ενώ διαμορφώνει υπόγεια βουνά και ηπείρους που κατοικούνται από μη ανθρώπινα όντα, ο πηρήνας της γής δεν υπάρχει και ο μανδύας περιορίζεται αναμεσα στην πάνω και κάτω επιφάνεια
Πολλοί λαοί πίστευαν σε μια κοίλη Γη.

Οι αρχαίοι Έλληνες τοποθετούσαν εκεί τον Άδη, το βασίλειο των νεκρών, οι σκανδιναβικοί λαοί τον Σβαρταλφχάιμ, έναν από τους εννέα κόσμους όπου ζούσαν οι Σκοτεινοί Νάνοι, οι αρχαίοι Εβραίοι της Σεχόλ, έμπνευση για τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους για τη μετά θάνατον ζωή στην οποία οι ψυχές τιμωρούνται ή ανταμείβονται. Οι λεπτομέρειες της «εσωτερικής Γης» αναπτύσσονται κυρίως στη λογοτεχνία της Καμπάλα.
Η Κοίλη Γη δεν αποτελεί πλέον μια θεωρία συνωμοσίας!
Η φυγόκεντρος δύναμη του «εσωτερικού φλοιού της γης», ο οποίος σπρώχνει προς τα έξω, ενάντια στη βαρυτική δύναμη του «εξωτερικού φλοιού της γης», ο οποίος ωθεί προς τα μέσα, μπορεί να είναι η ενέργεια που θερμαίνει το μάγμα.
Το μαγνητικό πεδίο στο Βόρειο Πόλο είναι αριστερόστροφο, ενώ στο Νότιο Πόλο δεξιόστροφο.
2
Αυτό είναι το άνοιγμα που εντόπισε ο Ναύαρχος Μπερντ κατά τη διάρκεια της αποστολής του στο Βόρειο Πόλο.
3
Οι δύο πτήσεις του Ναυάρχου Μπερντ πάνω από τους δύο πόλους απέδειξαν ότι υπάρχει μια «παραξενιά» στο σχήμα της Γης και στις δύο πολικές περιοχές.
4
Ο Μπερντ πέταξε στο Βόρειο Πόλο, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Από το άνοιγμα του Βορείου Πόλου προχώρησε για 1700 μίλια μέσα στην κοίλη γη. Στο ταξίδι του ανέφερε ότι εντόπισε παγωμένες λίμνες, βουνά καλυμμένα με πυκνή βλάστηση, ακόμα και τεράστια ζώα που έμοιαζαν με μαμούθ να κινούνται μέσα στους θάμνους.
5
Μια τέτοια σημαντική ανακάλυψη, την οποία ο Μπερντ χαρακτήρισε ως την «πιο σημαντική» στην ιστορία του κόσμου, θα έπρεπε να είναι γνωστή σε όλους.
Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές «θάφτηκαν» σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν ξεχάστηκαν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου