Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός μηχανισμού στήριξης θέλει τη χώρα το 49% των Φινλανδών

Σχόλιο ιστολογίου μας : Η σύγχρονη νεοελληνική μυθολογία θέλει τους Έλληνες μάγκες και όλους του υπόλοιπους μαλάκες........χμμμ....μάλλον τώρα μάθαμε ποιοι είναι οι πραγματικοί μάγκες!!!
Οι Ισλανδοί είναι και οι πρώτοι μάγκες .....ουδείς άλλος....οι άλλοι απλά ακολουθούν.....
Εμείς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε γιατί απλά εκεί που βρισκόμαστε .....δεν έχει καν το ελάχιστο φως....ζοφερή σκοτεινιά...... αβυσσαλέα ..... 
Από το ιστολόγιο http://tvxs.gr/

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε εβδομαδιαίο φινλανδικό έντυπο το 49% των Φινλανδών δήλωσε ότι η χώρα τους θα πρέπει να εξαιρεθεί τελείως από τον νέο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας, ύψους 109 δισ. ευρώ, που συμφωνήθηκε στις 21 Ιουλίου. Το 34% δήλωσε πως η χώρα θα πρέπει να μετάσχει στο πρόγραμμα, ενώ το 17% δήλωσε αναποφάσιστο.


Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσαν δηλώσεις του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών, με τις οποίες επέρριψε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους σε Γαλλία και Γερμανία.
Με την παραβίαση του Συμφώνου Σταθερότητας οι δυο μεγαλύτερες χώρες της Ευρωζώνης έδωσαν το κακό παράδειγμα στους υπόλοιπους, είπε, σύμφωνα με την Deutsche Welle και υπογράμμισε ότι η Ολλανδία συνεχίζει να στηρίζει το νέο πακέτο στήριξης της Ελλάδας.
Στα μάτια πολλών, υποστήριξε, η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου τα τελευταία 10 χρόνια πολλά δεν έγιναν όπως θα έπρεπε, αλλά ο ίδιος, ως υπουργός Οικονομικών, είπε πως πρέπει να αποφασίζει σε μια ρεαλιστική βάση και να συμβάλει σε ο,τιδήποτε διασφαλίζει τη σταθερότητα του ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου