Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Με γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν τον Άδωνι στο «Αγία Όλγα»(Βίντεο)

«Άδωνι είσαι φασίστας» και «Κάτω τα χέρια από την υγεία» ακούγονταν από μερικές δεκάδες εργαζομένων.
Αντιμέτωπος με πλακάτ, πανό, κόκκινες σημαίες και σκληρά συνθήματα για την πολιτική που ασκεί στο υπουργείο Υγείας βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στη διάρκεια εκδήλωσης στο νοσοκομείο της Αττικής «Κωνσταντοπούλειο- Αγία Όλγα» προς τιμήν των ευεργετών του ιδρύματος.

«Άδωνι είσαι φασίστας» και «Κάτω τα χέρια από την υγεία και τα νοσοκομεία» ακούγονταν στον προαύλιο χώρο από μερικές δεκάδες εργαζομένων άμα τη εμφανίσει του υπουργού Υγείας.




Τα ίδια συνθήματα τον «συνόδεψαν» και στο αμφιθέατρο όπου εισήλθε με τη δωρήτρια του νοσοκομείου κυρία Αλίκη Περρωτή -ο πατέρας της είχε διαθέσει τα χρήματα για την ανέγερση του νοσοκομείου, ενώ η ίδια έχει πολλάκις προσφέρει εξοπλισμό σε αυτό.



Στο κατάμεστο από το προσωπικό του νοσοκομείου αμφιθέατρο, όπου οι γιατροί έδιναν έντονο στίγμα λόγω και του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχουν για τις αλλαγές στο σύστημα υγείας, ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Περικλής Λύγκος ευχαρίστησε την κυρία Περρωτή για την προσφορά της και έδωσε το λόγο στον υπουργό.

Η απίστευτη δήλωση του Άδωνι
Όταν ανέβηκε στο βήμα ο Άδωνις, έκανε αναφορά στο δημοκρατικό χαρακτήρα του πολιτεύματος που... επιτρέπει τις διαμαρτυρίες, ενώ συνέστησε στους παρευρισκόμενους να σταματήσουν την οχλαγωγία. Συγκεκριμένα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Επιτρέπουμε στο πολίτευμά μας τις διαμαρτυρίες. Όμως η στοιχειώδης αγωγή ορισμένων δείχνει και το πραγματικό τους πρόσωπο. Νομίζω οι διαμαρτυρίες ακούστηκαν ευκρινώς, καταγράφηκαν από τις κάμερες. Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε αυτή την οχλαγωγία, εδώ έχουμε έρθει για συγκεκριμένο λόγο".

Οι διαμαρτυρόμενοι που στο μεταξύ είχαν μπει στο αμφιθέατρο -κάτι που φέρεται να έγινε μετά την παρότρυνση του υπουργού Υγείας, καθώς οι άνδρες της ασφάλειας τους κρατούσαν εκτός της αίθουσας- άρχισαν να φωνάζουν πιο έντονα τα συνθήματα με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους όμως να τους αποδοκιμάζουν για τη στάση τους.



Είναι ενδεικτικό ότι ακούστηκε να επαναλαμβάνουν «Άδωνι, είναι μετρημένες οι ώρες σου» για να λάβουν την απάντηση του υπουργού Υγείας «αφού λοιπόν είναι μετρημένες οι ώρες μου, αφήστε με να πω τις τελευταίες μου κουβέντες και μην με διακόπτετε»!

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης ήταν σύντομος. Αρκέστηκε να ευχαριστήσει την οικογένεια της κυρίας Περρωτή για την προσφορά τους στο σύστημα υγείας και αποχώρησε. Το ίδιο έπραξε και η δωρήτρια, χωρίς μάλιστα να λάβει το λόγο, όπως είχε προγραμματιστεί.





video platformvideo managementvideo solutionsvideo player ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου