Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μαζική εμφάνιση μικροκυμάτων Ενέργειας Burst Πάνω απο τον Ατλαντικό Ωκεανό; HAARP Δημιουργία περισσότερων τεχνικών καταιγίδων;(Βίντεο)

Βρετανία έχει κόκκινο συναγερμό για 100 μίλι/ώρα ανέμων που να βομβαρδίζουν τη χώρα σήμερα. Τεράστιες πλημμύρες, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι, χιονοθύελλες συνεχίζει να χτυπούν το Ηνωμένο Βασιλείο για πολλές μέρες και δεν υπάρχει κανένα τέλος στον ορίζοντα.

Ασυνήθιστο χιόνι πάγο και καταιγίδες προκαλώντας τον όλεθρο και το χάος στις νότιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών για δύο εβδομάδες. Η"καταστροφική" θύελλα πάγου επηρεάζει σήμερα εκατομμύρια στο νότο.
Ανεπάρκεια των βροχοπτώσεων κατά τη διάρκεια μιας εκτεταμένης χρονικής περιόδου στη Νότια Καλιφόρνια αντιμετωπίζει τη χειρότερη ξηρασία που έχει καταγραφεί.



Είναι όλες αυτές οι τρέλες καιρικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο φυσιολογικές; Ή μήπως αυτά είναι τα αποτελέσματα της τροποποίησης του καιρού από το HAARP;

Ο Dahboo77 στο youtube ανακάλυψε εκρήξεις μαζικής θερμικής ενέργειας πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό που μεταμορφώθηκε σε Ολοκληρωμένη Απεικόνιση μικροκυμάτων στο CIMSS. Αυτές οι ζωντανές εικόνες είναι λίγο ενοχλητικές και αν είναι πραγματικότητα μας προβληματίζουν οι απεικονίσεις με τα κύματα καύσωνα τα γυρίσματα μέχρι την ατμόσφαιρά μας με τους HAARP σταθμούς. 

Απόδειξη των μηχανών ριπηςμικροκυμάτων Ενέργειας Πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό!



"HAARP" ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ απο τη Νήσο της Αναλήψεως υδροακουστικού Συστήματος Δεδομένων - Ένα δίκτυο των ΗΠΑ TTA.








‘HAARP’ Antarctica DISCOVERED ~ Hydroacoustic WARMING ATTACK as WE are TAXED for CARBON FOOTPRINT


ΠΗΓΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ :ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΉΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΊΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ


ΠΗΓΗ diadrastiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου