Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ-ΚΑΡΟΓΙΑΝ Χωρίς ανακοινώσεις η συνάντηση

Από το ιστολόγιο http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=210405&-V=articles



Η συζήτηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του ιδίου θα συνεχιστεί, δήλωσε ο Προέδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου πριν από λίγο, μετά από δίωρη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Χριστόφια.

«Είναι ώρα ευθύνης, είναι ώρα σκέψης, είναι ώρα περίσκεψης, τα πολλά λόγια δεν ωφελούν», είπε ο κ. Καρογιάν, προσθέτοντας ότι «η συζήτηση θα συνεχιστεί».

Ερωτηθείς αν συζήτησαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα σημεία που έθεσε απάντησε «μάλιστα».

«Επί του παρόντος αυτά έχω να πω», δήλωσε τέλος ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναχωρώντας από το Προεδρικό.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Χριστόφιας, δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου: «ο λαός με εξέλεξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον λαό εργοδοτώ».

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσον θα παραμείνει Πρόεδρος, μετά από τη συνάντηση που είχε σήμερα στο Προεδρικό με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, σε σύντομη δήλωσή του, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του Προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν, είπε πως ''έγινε μια συζήτηση μέσα σε ένα πολύ εποικοδομητικό κλίμα και η συζήτηση θα συνεχιστεί''.

''Συμφωνώ σε όσα σας έχει πει ο κ. Καρογιάν'', συμπλήρωσε.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»

28/07/2011 - 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου