Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Τι έκπληξη! Ο Μεντβέντεφ έδωσε το χρίσμα στον... Πούτιν

Σχόλιο ιστολογίου μας : ........αφού έχουν καταφέρει και ισορρόπησαν την χώρα , οι Ρώσοι δεν έχουν πρόβλημα με κανένα τους και καλά κάνουν στην τελική..... 
Από το ιστολόγιο http://www.newpost.gr/

Τι έκπληξη! Ο Μεντβέντεφ έδωσε το χρίσμα στον... Πούτιν
«Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» λέει η γνωστή λαϊκή ρήση, η οποία ταιριάζει γάντι στο πολιτικό σκηνικό της Ρωσίας. Tον πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ως υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος «Ενιαία Ρωσία» για τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Μαρτίου, πρόταση η οποία, φυσικά έγινε δεκτή.

Ο κ. Πούτιν ανακοίνωσε λίγο αργότερα ότι ο κ. Μεντβέντεφ θα αναλάβει χρέη πρωθυπουργού μετά τις προεδρικές εκλογές του 2012.

Μιλώντας κατά τη δεύτερη ημέρα του 12ου Συνεδρίου του κόμματος, ο κ. Πούτιν, ο οποίος ήταν επικεφαλής της λίστας στις προηγούμενες εκλογές του 2008 με την ιδιότητα του προέδρου της Ρωσίας, είπε ότι πιστεύει πως πρέπει να τηρηθεί η παράδοση και επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος στις κοινοβουλευτικές εκλογές να είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος της χώρας.

Όπως είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός από κοινού με τον πρόεδρο Μεντβέντεφ έχουν από καιρό αποφασίσει για τις μεταξύ τους σχέσεις και την πρότασή τους για τη μελλοντική διαμόρφωση του συνδυασμού τους στον ηγετικό μηχανισμό της χώρας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την κοινή είσοδο των δύο ηγετών στο χώρο του Συνεδρίου και την κοινή τους πρόταση.

Μιλώντας στο Συνέδριο ο κ. Μεντβέντεφ είπε ότι «δεν θα δώσουμε τη Ρωσία σε εκείνους, που θέλουν να τη διαλύσουν και δίνουν απραγματοποίητες υποσχέσεις», επιμένοντας ότι το σημαντικό για την τελευταία δεκαετία ήταν ότι η χώρα έμεινε ενιαία, ανορθώθηκε και τώρα μπαίνει σε μια νέα φάση της ανάπτυξής της.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει την ευκαιρία για νέα προεδρική θητεία να πάει χαμένη. Ο Μεντβέντεφ, εξάλλου, θα ήταν κυριολεκτικά, ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα προέβαλε εμπόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου