Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Λεφτά υπάρχουν για τα... golden boys των τραπεζών

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......ακόμα οι ηλίθιοι Έλληνες πιστεύουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι για να σωθεί η Ελλάδα .....όχι πουλάκια που μας έπιασαν από την μύτη .....για να σώσουμε το τραπέζι τους με τους αστακούς και τα χαβάρια και να συνεχίζουν οι δοσίλογοι , προδότες να μας κυβερνούν με ότι πιο έξυπνα μεταμφιεσμένο σύστημα έχουν βρει ......τον αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό!!! 
ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

Πρόκληση πρώτου μεγέθους αποτελεί το γεγονός ότι, τα διευθυντικά στελέχη των τραπεζών απολαμβάνουν παχυλές αμοιβές, την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει υπό το βάρος των σκληρών μέτρων και οι δανειολήπτες βρίσκονται στη μέγγενη των τοκογλυφικών διαθέσεων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.



Οι τράπεζες, που επιβιώνουν, χάρη στις θυσίες των πολιτών χορηγούν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αξίας» υπέρογκα ποσά στα Διοικητικά Συμβούλιά τους.
Βάσει των λογιστικών καταστάσεων του πρώτου εξαμήνου του 2011, οι τραπεζίτες, μεσούσης της πρωτοφανούς κρίσης, είτε διατήρησαν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι τις συνολικές αμοιβές και παροχές τους, είτε τις αύξησαν.
-Στην Εθνική Τράπεζα το κόστος για τα golden boys έφτασε στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ από 8, 7 εκατομμύρια το πρώτο εξάμηνο του 2010.
-Στην Alpha Bank οι αμοιβές για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εντεταλμένους γενικούς διευθυντές ανήλθαν στο πρώτο εξάμηνο του 2011, σε 5.351 εκατομμύρια ευρώ από 5,4 εκατομμύρια το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010.
-Στην Eurobank το κόστος για τα golden boys ήταν 3,5 εκατομμύρια ευρώ από 3,7 πέρυσι, χωρίς να υπολογίζονται οι υπόλοιπες παροχές.
-Στην Πειραιώς εμφανίζονται αμοιβές 6.931 εκατομμύρια ευρώ από 2.492 εκατομμύρια το 2010!
-Στην Αγροτική Τράπεζα, που ενισχύθηκε με 1,3 δισ.ευρώ από το Δημόσιο και χρειάζεται, λόγω αδυναμίας, άλλο 1 δισ. οι αμοιβές φθάνουν στο εξάμηνο μόνο, 1.757 εκατομμύρια έναντι 1.952 πέρυσι.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στις αμοιβές αυτές δεν περιλαμβάνονται άλλα «μπόνους», που δίνουν ορισμένες τράπεζες στα στελέχη τους, όπως κάρτες, τηλέφωνα, αυτοκίνητα, διακοπές κ.λ.π.
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου