Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη ο Κίμων Κουλούρης ...γκαζωμένος!

«Θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης, με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του αναγκάστηκε να σταματήσει μετά από σήμα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα όταν μοτοσικλετιστές αστυνομικοί της ομάδας Δίας εντόπισαν μια μαύρη μερσεντές να περνάει μπροστά από το Καλλιμάρμαρο στάδιο και να παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια. Μετά από μίνι καταδίωξη έκαναν «σήμα « στον οδηγό και σταμάτησαν το πολυτελές όχημα στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης. Έκπληκτοι διαπίστωσαν πως ο «ραλίστας» οδηγός δεν ήταν κάποιος νεαρός, αλλά μια γνωστή φυσιογνωμία από το χώρο της πολιτικής.…

Ο Κίμωνας Κουλούρης, αντί να δώσει μια εξήγηση στους αστυνομικούς γιατί παραβίαζε τα κόκκινα φανάρια άρχισε να επιτίθεται φραστικά στους αστυνομικούς  φτάνοντας ακόμα στο σημείο να τους …κατηγορεί πως είναι αδιανόητο να δουλεύουν για έναν μισθό της τάξης των 500 και 600 ευρώ! 
 
Μάλιστα όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του αυτός άρχισε να φωνάζει βρισκόμενος πραγματικά σε έξαλλη κατάσταση  Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ – αν και νεαροί – έδειξαν ψυχραιμία και ζήτησαν  και πάλι τα στοιχεία αυτός αρνήθηκε και όταν  επιχειρούσαν να εξηγήσουν στον πρώην υπουργό ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία του, δέχθηκαν και νέα φραστική «επίθεση»…

Όμως τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί… Ο κ. Κουλούρης, φαίνεται πως έχασε τελείως τον έλεγχο και με μια αψυχολόγητη ενέργεια έβαλε πρώτη, πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ  ο οποίος μπήκε μπροστά στη μαύρη μερσεντές ,τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Λίγα μέτρα πιο κάτω οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα συνέλαβαν τον Κίμωνα Κουλούρη και με περιπολικό τον μετέφεραν στην Τροχαία Καισαριανής, ενώ το πολυτελές όχημα μεταφέρθηκε με γερανό στο Τμήμα. Ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο 401 για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Κουλούρης μετά από κατάθεση που έδωσε, αλλά και τη δικογραφία που σχηματίστηκε αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου