Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Θα μας έκαιγαν ζωντανούς

Θα μας έκαιγαν ζωντανούς Του Κώστα Χαρδαβέλλα από το newsbomb

Ένα ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα, όπου οι Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ μπαινόβγαιναν επί χρόνια κι έκαιγαν δάση και είναι βέβαιο ότι εκτελούσαν κι άλλες πρακτορικές αποστολές του τύπου "φωτογραφίζουμε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, χαρτογραφούμε περιοχές, συλλέγουμε απόρρητες πληροφορίες" και δεν τους έπαιρνε κανείς χαμπάρι.
Ένα δίκτυο ασφαλείας δηλαδή, για να κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοιχτό μην μπει κανένας πράκτορας Χασάν μέσα στο σπίτι σου και σε κάψει ζωντανό.
Απ' ότι μαθαίνω τώρα, καθημερινά η ΜΙΤ έπαιρνε δελτίο καιρού για την Ελλάδα και κυρίως για τα νησιά του Αιγαίου, διαπίστωνε πότε θα έχουμε πολλά μποφόρ και τι κατεύθυνση θα έχει ο άνεμος κι επέλεγε την κατάλληλη μέρα. Έστελνε τους πράκτορές της με εμπρηστικούς μηχανισμούς, έβαζαν φωτιά στα δάση και μετά εξαφανιζόντουσαν.

Έτσι ρήμαξαν τη Σάμο, τη Ρόδο, τη Μυτιλήνη, αλλά και την Πάρνηθα και την Εύβοια και μετέτρεψαν περιοχές γεμάτες δέντρα και πράσινο σε «κρανίου τόπο».
Το χειρότερο από όλα είναι ότι τις ημέρες που ρήμαζαν οι πυρκαγιές τα δάση μας, οι τουρκικές εφημερίδες καμάρωναν όπως η «Γενί Σαφάκ» που έβαζε πρωτοσέλιδους τίτλους: «Εμείς κάψαμε τη Ρόδο». Και το 1996 ο Εντίπ Σεντάτ Μπουτζάκ, τότε βουλευτής του κόμματος του «Ορθού Δρόμου» της Τσιλέρ, είχε μιλήσει ανοιχτά για καταδρομικές επιχειρήσεις Τούρκων πρακτόρων στα ελληνικά νησιά για να κάψουν τα δάση μας με σχεδιασμό και χρηματοδότηση από τη μυστική υπηρεσία ΜΙΤ, (κάτι σαν τη δική μας ΕΥΠ) και από την εθνικιστική παρακρατική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι». Το ακόμα χειρότερο σε αυτή την ιστορία που αγγίζει πια τα όρια του εθνικού εγκλήματος και της εθνικής προδοσίας, είναι ότι εδώ οι δικοί μας, από υπουργούς της κυβέρνησης Σημίτη μέχρι τον τελευταίο Σέρλοκ Χολμ της ΚΥΠ ή τον τελευταίο Ηρακλή Πουαρό της Αστυνομίας, κυνήγαγαν τους... Έλληνες εμπρηστές - οικοπεδοφάγους όπως έλεγαν κι άφηναν τους Τούρκους πράκτορες να ξεσαλώνουν στα ελληνικά δάση, ενώ ήδη οι Τούρκοι μας έλεγαν από τότε ότι σας στέλνουμε όποτε θέλουμε τους εμπρηστές μας να σας κάψουν.
Εθνική αναπηρία ή εθνική προδοσία, διαλέγετε και παίρνετε.
Αλλά ούτε γι' αυτό το ολοκαύτωμα της χώρας θα πληρώσει κανείς.
(Αυτό το γράφω έτσι για να γελάσουμε κι όχι για να το πάρουμε σοβαρά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου