Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ συνταξιούχο τραπεζικό

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται ένας 59χρονος άνδρας που δέχθηκε τους πυροβολισμούς από δύο άνδρες, οι οποίοι του είχαν στήσει ενέδρα προκειμένου να τον δολοφονήσουν, από άγνωστα μέχρι στιγμής κίνητρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20.00 το βράδυ στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου κοντά στο ύψος του νοσοκομείου του Ρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δύο δράστες έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν το αυτοκίνητο του 59χρονου συνταξιούχου τραπεζικού και εκμεταλλευόμενοι το μποτιλιάρισμα, τον προσέγγισαν και από τις δύο πλευρές και άρχισαν να τον πυροβολούν.

Συνολικά πυροβόλησαν τέσσερις ή πέντε φορές προς το μέρος του, όμως δύο ήταν οι σφαίρες που βρήκαν το στόχο τους. Οι δράστες διέφυγαν με ένα μπλε Ι.Χ. και αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.
Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν διαλευκανθεί τα αίτια επίθεσης στον 59χρονο, όμως εξετάζεται σοβαρά και το ενδεχόμενο πληρωμένου συμβολαίου θανάτου. Πάντως οι αστυνομικοί αναμένουν να βελτιωθεί η υγεία του θύματος προκειμένου να λάβουν κατάθεση και να τους εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

ΠΗΓΗ dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου